See what reviewers are saying
Købte en hundetandbørste til 299. Virkelig dårlig kvalitet, den var bidt i stykker på få min. Lever overhovedet ikke op til beskrivelsen og ville gerne have pengene tilbage. Butikken svarer ikke ved... See more
Har hjulpet en af mine venner med at købe en isskraber - 6 uger senere kommer en ødelagt isskraber i en meget uansvarlig indpakning. Sender straks en mail med billeder, og skriver jeg ønsker en... See more
Company replied
Hasn’t replied to negative reviews
Pessimo restituzione merce , 100 .000 volte meglio Amazon
Attenzione la merce di abbigliamento è quasi sempre contraffatta
jeg sad og shopped inde på eBAY og kom…
jeg sad og shopped inde på eBAY og kom han med sin meget store din dong og puttede den meget langt op i mig og jeg sagde uhhhhhhhhhh
Hurtig levering af håndbold t-shirt
Hej alle
Hej alle. Preben Skanvig Jacobsen gerne have ved vil Batman staute size Life og Batman bust og modelbiler Batmobile og Commodore 64 Mini Maxi og amiga Mini og DVD Batman. Knight rider. Airwolf. Vper series og Rc Batmobile. knight rider. AIRWOLF og teknoparrot games. Box arcade console retro games. Du sendt post pakke modtager Til Preben Skanvig Jacobsen Arssdder 2000 Frederiksberg Sylows alle 4 st 4 døren 4 Frederiksberg Sylows alle 4 Frederiksberg Denmark. Vh Preben Skanvig Jacobsen
Lad vær'
Har to gange handlet på eBay. Første gang blev mit kort misbrugt. Måtte skaffe nyt kort....
Anden gang kom varen meget for sent.... pengene tilbage? Glem det!
De hjælper jo deres sælgere med at…
De hjælper jo deres sælgere med at snyde kunderne...
modtog min vare - defekt
modtog min vare - defekt! mailer og mailer og mailer senest 8 april .. intet sker
fup-og-fidus-smart ..
Det er under al kritik den måde smart…
Det er under al kritik den måde smart butik behandler sine kunder på. Jeg bestilte varer i november 2018. December blev jeg trukket 298 kr men har stadigvæk ikke modtaget varerne. Jeg har sendt mange mails til dem men ingen reaktion fra dem. Jeg vil aldrig anbefale nogen at handle i smart butik. De er for smarte. Britta tadebæk
Urimelig ringe service ☹ bestilte 2 ens…
Urimelig ringe service ☹ bestilte 2 ens varer sidst i Nov. 18 , og pengene blev selvfølgelig trukket inden for en uge. Da jeg havde rykket adskillige gange modtog jeg endelig én af to varer 👍 siden har jeg skrevet og rykket ca. Hver uge, men hører intet 😞 så mit råd er, find varen et andet sted og spar samtidig penge 👍
BESTIL IKKE HOS SMARTBUTIK. DK
☹☹☹☹☹
Modtager et produkt som ikke virker
Modtager et produkt som ikke virker. Kan IKKE komme i kontakt med butikken, og de svarer ikke på dine mails. Desuden finder man ud af at varen kan købes laaangt billigere på wish. Som er den samme vare. Køb ikke derfra
Nu har jeg langt om længe modtaget mine…
Nu har jeg langt om længe modtaget mine varer, bestilt på smartbutik.dk den 26/2.
Men den ene af varerne virker ikke og jeg kan ikke komme i kontakt med butikken. De svarer ikke på mails.
Jeg synes det er under al kritik!!
En ting er at varen kommer direkte fra Kina - og derved kan findes til 1/10-del af prisen på aliexpress.com - det kunne jeg jo selv have undersøgt.... men at de ikke reagerer på henvendelser er virkelig ringe...
Skod isskraber kostet 298 for 2 stk
Skod isskraber kostet 298 for 2 stk. Men de virker ikke.
Et par uger efter kiggede jeg på aliexpress hvor man kunne købe dem for 1,32 $ med porto Nøjagtig magen til så de sælger bare vare videre som de køber i Kina og så lægger Ca. 95 % oven i prisen fed fortjeneste håber ikke flere bliver snydt af det firma.
PS. Lad være med at købe de isskraber de ser gode ud på filmen men de virker ikke for en s...
Ekstrem dårlig service
Ekstrem dårlig service, har intet andet at sige om dette firma.
Update på isskrabere:
Update på isskrabere:
På trods af lidt lang svartid har jeg nu fået refunderet mit fulde beløb, uden at skulle returnere de defekte isskrabere og jeg har dermed ikke haft nogle omkostninger til retur.
God service på trods af lidt øv varer :)
snydt af smartbutik
9. december 2018 bestilte jeg via nettet hos Smartbutik et par isskrabere til kr 298,- De skulle bruges som julegaver.
12 december modtog jeg en bekræftelse fra Smartbutik, hvori der stod at varen sendes fra deres fjernlager i Kina og der ville være en leveringstid på typisk 2-4 uger.
Der røg den julegave. Det var min egen fejl, jeg skulle have set det på firmaets hjemmeside.
14. december bliver betalingen trukket fra min bankkonto
12. januar skriver sender jeg en mail til smartbutik og gør opmærksom på, at der nu er gået 4 uger siden varen var afsendt fra Kina, men jeg havde ikke modtaget noget.
14. januar får jeg dette svar
Vi beklager at du endnu ikke har modtaget din ordre.
Du kan til hver en tid følge din pakkes ankomst med det track & trace nummer vi har vedhæftet i din bekræftelsesmail.
Du skal blot klikke på dit tracking nr. vælge "China post" hvorefter der vil være et øjebliks ventetid før du vil få fragtselskabets leveringsopdateringer.
Der vil være en periode mellem pakken forlader afsender land til den ankommer til Danmark hvor der desværre ikke vil ske nye opdateringer på tracking nummeret.
I enkelte tilfælde kan ordren være længere undervejs end fragtselskabet først har oplyst os, dette kan bl.a. skyldes helligdage, jul og nytår.
Det er til at forstå, men det er deres tracking oplysninger ikke. Jeg følger deres instrukser og får en besked med kinesiske skrifttegn!:
Det gør jeg firmaet opmærksom på.
17 januar skriver jeg tilbage, at jeg fortsat ikke har modtaget varen eller oplysninger og jeg slutter med at sige:
Jeg må insistere på at få varen skal leveres til mig inden 23. januar (det er 6 uger fra afsendelsen) eller at jeg i det mindste senest den dag har fået besked om nøjagtigt hvornår varen afleveres.
Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, så vil jeg kræve handlen for ophævet og have mine penge fuldtud refunderet.
Samme dag får jeg dette fra smartbutik:
Vi beklager mange gange at du fortsat stadig ikke har modtaget din ordre. Den burde være lige på trapperne. Hvis du ikke modtager indenfor 5 hverdage bedes du venligst kontakte os igen. Så finder vi en tilfredsstillende løsning for begge parter
Det stillede mig nogenlunde tilfreds og jeg var spændt på at se, hvad der nu skulle ske.
24. januar sendte jeg dette:
Så er der gået endnu en uge og jeg har fortsat intet set eller hørt til de varer, jeg har købt og betalt for. Det drejer sig om 2 isskrabere, der synes at være gode til at bruge til bilens ruder om vinteren. Nu er vi midt i vinteren, så det var nu de skulle bruges.
Nu er jeg spændt på at erfare, hvilken tilfredsstillende løsning, du vil foreslå.
Og modtog samme dag dette svar:
Vi er kede af, at du stadig ikke har modtaget din ordre. Den skulle gerne være lige på trapperne. Vi kan forsikre dig om, at den er afsendt og på vej til din adresse. I enkelte tilfælde kan ordren være længere undervejs end fragtselskabet har oplyst os. Og Postnord er somme tider vildt utilregnelige.
Hvordan smartbutik kan mene, at det er en tilfredsstillende løsning for begge parter, at de blot gentager, at varen skulle være lige på trapperne, det fatter jeg ikke og det svarede jeg da også med det samme, men har siden ikke hørt et ord fra smartbutik.
Jeg må se i øjnene, at jeg er blevet snydt af smartbutik og kan derfor kun fraråde andre at handle med det firma.
26. februar. Jeg har nu fået mine penge retur fra Smartbutik og betragter dermed sagen som tilfredsstillende afsluttet for mit vedkommende
Købte en hundetandbørste til 299
Butikken svarer ikke ved henvendelser. Har skrevet to gange uden svar. Der er ingen tlf nr man kan ringe til.
Fik julegaven med tre ugers…
Fik julegaven med tre ugers forsinkelse. Ikke værd at vente på. Kan ikke bruges til noget som helst og hvis nogen kan gøre det, som vises på filmen, tager jeg hatten af og æder den. Min kan afhentes gratis - den har næppe kostet mere end en krone at fremstille. Hvis bondefangeri findes, er det her et eksempel.
Is skraber laver ridser
Helt ny bil, helt ny skraber. Helt nye ridser...
Virkelige dyre lære penge at bruge denne shop
Andre med lignende sager må gerne kontakte mig.
Update fra i dag d 25-1-19
Web shoppen har hverken svaret pr mail eller her.
Tak for henvendelser fra andre.
Det kan jeg bestemt bruge.
Jeg bestilte lang tid før jul 2…
Jeg bestilte lang tid før jul 2 isskrabere, og pengene blev lynhurtig hævet. Her den 17. januar 2019, har jeg ikke set noget til ogle varer. Under al kritik