Smartcb computer services Reviews 6

Company details

1. Computer Support and Service Company
  2. Computer Service

Written by the company

Smart computer services geeft computerhulp en service in Nijmegen en omgeving voor particulieren, zzp’ers en kleine bedrijven. Hulp op afstand: Via een telefonische afspraak help ik u met diverse computervragen en softwareproblemen. Hulp aan huis: Maak een afspraak bij u thuis of op de zaak voor netwerk, wifi, onderhoud en meer. Computeronderhoud: Breng uw computer of laptop voor onderhoud bij softwareproblemen of upgrades. Backup, Eset Beveiliging & Microsoft 365: Zorg voor een veilig systeem met moderne software. Datarecovery: Wanneer je harddisk of SSD defect is en je wilt je belangrijke gegevens terug. Advies: Bij het aanschaffen van hardware, aanleggen van wifi en netwerken. Bewakingscamera’s: Voorzie uw huis of kantoor van een camera beveiligingssysteem Uitleg en ondersteuning: Persoonlijke hulp en ondersteuning bij al uw vragen over computer, tablet en telefoon

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kroontjespen

Zònder Freek zat ik mijn teksten, scripts en columns nu nog te schrijven met een kroontjespen in plaats van met Pages op een iMac. Ad van Dijk

October 24, 2024
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Voor OUD(-eren) en JONG (-eren).

Wederom een hele prettige ervaring.

De eigenaar Freek neemt alle tijd en hij heeft engelengeduld om de oudere generatie op weg te helpen. Zo heeft hij recent mij geholpen met de overstap van een Samsung naar ‘mijn 1e iPhone.
Freek is goud voor ons oud(-eren)

September 26, 2024

Duidelijke en vlotte hulp

Wat ik het fijne vind van Freek van Smart Computer Services is dat hij me altijd in begrijpelijke taal kan helpen! Rustig en duidelijk.
Ook is Freek snel en goed bereikbaar.

Hij heeft me al meerdere keren vlot uit de brand geholpen, wat fijn is voor een digibeet als ik.
Esther

October 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Smart ben je als je gebruik maakt van SMART

Problemen worden snel verholpen en opgelost zowel.online als dat mogelijk.is of op locatie. Ook wordt t goed en altijd vriendelijk en persoonlijk uitgelegd en overlegd met de klant zodat je niet voor verassingen komt te staan. Mijn ervaringen zijn heel positief en ik kan Smart computer service iedereen van harte aanbevelen .

October 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Uw vaste partner voor onderhoud, advies en storingshulp

Al jaren kunnen wij rekenen op onze betrouwbare zakenpartner Smartcb voor ons computeronderhoud en IT advies. De deskundigheid en snelle service bij storingen zorgen ervoor dat onze systemen altijd optimaal blijven draaien. Een waardevolle samenwerking wat onze continuïteit waarborgt.

October 18, 2024
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look