See what reviewers are saying
Jeg opplever nettsiden som grei å bruke. Noen artikler som jeg kunne tenke meg å kjøpe var utsolgt og har hvert det lenge, blir vel ikke tatt inn igjen, det oppleves som negativt. Varene kom innen rim... See more
Desverre har ikke Pakken med verktøyet ankommet ennå. Pakken ble forsøkt levert 28.oktober men jeg var ikke hjemme. Hvor pakken er nå veit ikke jeg og har kontaktet postnord. De har opprettet sa... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Velkommen til Schuchardt Maskin! Vi leverer maskiner, verktøy og tilbehør for kuttende bearbeiding innenfor verkstedsindustrien. Vi importerer selv, og leverer direkte fra eget lager. Bedriften ble startet i 1899 og har i over 100 år servet den nordiske verkstedsindustrien med maskiner og verktøy. Vårt kontor, lager og vår utstilling, finner du i Huskvarna.
Contact info
Thulevägen 2, 56231, Huskvarna, Sweden
- +4636396060
- info@smaskin.no
- smaskin.no
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kontakt med dere var fin men
Kontakt med dere var fin men
har ikke mottatt varen enda.
Bra butikk, elendig forsendelse.
Godt fornøyd med selve handleopplevelsen på nettsiden. Er derimot svært misfornøyd med bruken av PostNord. Det tok 18 dager fra bestillingsbekreftelsen fra Schucardt til leveringsbeskjed fra PostNord. Da var pakken i tillegg omdirigert fra leveringsadressen til min private adresse noe som vil gi meg merarbeid og som vil forsinke jobben som skulle gjøres med det bestilte verktøyet.

Reply from Schuchardt Maskin
Bra utvalg og god lagerføring
Bra utvalg og god lagerføring, ingen uforutsett ventetid på forsendelse fra fjernlager eller sekundær leverandør. Det er bra. Litt dyrt, men bra kvalitet. Rask forsendel og bra at det ikke blir noe toll/mva rot selv om butikken er i Sverige. Meget fornøyd.
Eg prøvde først med chatt der og der…
Eg prøvde først med chatt der og der fikk eg ikke noko respons so sende eg mail med bestilling og det vart raskt behandla. Toppers.
Alt målte opp til forventningene
Alt målte opp til forventningene. Veldig fint å ha en kvalitetsbutikk til dette faget vårt! ❤️
Stort sett fornøyd
Jeg opplever nettsiden som grei å bruke. Noen artikler som jeg kunne tenke meg å kjøpe var utsolgt og har hvert det lenge, blir vel ikke tatt inn igjen, det oppleves som negativt. Varene kom innen rimelig tid.
Dere svarer ikke på mail
Dere svarer ikke på mail, dere har ikke varen på lager selv om det står det på nettsiden. I ordrebekreftelsen står det at varen er sendt ut. Etter gjentatte purringer på mail får jeg svar at underleverandøren deres ikke hadde varen inne. Elendig service og informasjon fra dere...
Allt fungerade till 100 %.
Profft Firma
Enkelt og bestille, Raskt levert, og et kvalitetsprodukt som Svarer 100% til mine forventning
Greie priser med informativ nettside.
Alle produkter levert til avtalt tid.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.