See what reviewers are saying
Har haft besøg af Smedegården VVS. Den unge mand udførte et professionelt job. Positiv medarbejder. Kan anbefale firmaet. Vi har brugt Smedegården mange gange og hver gang har vi været fuld tilfreds.
Godt arbejde til en rimelig pris
Godt arbejde til en rimelig pris - kan anbefales 😀
Super søde medarbejdere
Super søde medarbejdere, og altid kompetente. Og Smedegården sørger altid for hurtig assistance.
Brugt dem i 6år nu❤️
Ombytning af Vaillant jordvarmeanlæg
Mit jordvarmeanlæg var desværre gået ned efter mange års drift. Det var begyndt at fejle hyppigere. Jeg kontaktede Smedegaarden som sendte en deres specialister ud for at kikke opgaven igennem. Han kunne konstatere at renovering af mit anlæg ikke var rentabelt. Sammen med Smedegaarden fik jeg et prisoverslag på ombytning til et bedre system selvfølgelig jordvarmeanlæg som jeg godkendte. Smedegaarden levede klart op til mine forventninger. Stor ros til deres arbejde på min matrikel.
Vi har brugt Smedegård igennem mange…
Vi har brugt Smedegård igennem mange år, altid med godt resultat. Har lige skiftet gasfyr ud med varmepumpe. Brugte igen Smedegård, som udførte et fremragende og professionelt stykke arbejde. Vi er ligeledes glade for den service og vejledning vi fik i at bruge anlægget.
Hurtig og venlig
Efter reparatørs lukketid opdagede jeg et brud på min vandlukkehane. Et opkald til reps vagtnummer resulterede i besøg ti minutter senere og en halv time senere var lukkehanen udskiftet. Dette viser hvor vigtigt det er af støtte vore lokale folk ved at bruge dem.
Jeg har fået luft til vand varme pumpe…
Jeg har fået luft til vand varme pumpe i mit 80’er hus og er så super glad for det. har sparet så mange penge og så god service er glad for den måde de gjorde det på. 2 dage så var de færdige
Smedgaarden Uggerløse - en rigtig dårlig oplevelse
Havde besøg af Smedgaarden Uggerløse for
at få sat en bruser op i mit badeværelse. Ved samme
lejlighed fik jeg også sat fliser op på to kvadratmeter.
Inden arbejdet gik i gang, spurgte jeg Michael, hvad han mente, arbejdet ville koste. Men det kunne han ikke lige sige.
Så jeg fik en særdeles ubehagelig overraskelse, da regningen kom.
Da jeg læste regningen igennem, viste det sig at de havde lavet en regnefejl, så jeg stod til at betale en timeløn for meget.
Efter hvert besøg af Smedegården måtte jeg i gang med toiletbørsten, for de forrettede både stort og småt på mit toilet.
Når man har med Smedegården at gøre skal man:
- forud kræve et skriftligt tilbud på arbejdet
- nøje gennemgå deres faktura for fejl
- rengøre sit toilet, når Smedegården har været der
Mvh
Thure Estrup
Jeg henvendte mig til Forbrugerorganisationen Tænk, hvor jeg snakkede med en jurist, der sagde, at det var helt utilstedeligt, at I sendte mig en faktura på over 32.000 kr, men havde undladt at give et skriftligt tilbud i forvejen, selvom jeg havde bedt om det.
Jeg fandt så ud af, da jeg så fakturaen, at I havde taget ca. 600 kr. for meget!!
Interessant, at I oplyser om regler for håndværkeres toiletbesøg. Jeg må blot konstatere, at I ikke selv overholder disse regler-
Jeg skal tilføje at I havde efterladt afklip af badeværelsesfliser ca. 20 stk. på min græsplæne.
De havde ikke været sjove at træde i med bare tæer.
Jeg skal desuden tilføje, at jeg havde fået jeres firmanavn gennem mit forsikringsselskab, Jeg har fortalt dem om min oplevelse med jer.
Mvh Thure Estrup

Reply from Smedegården VVS & Kloak ApS
Smedegården bryder ind i vores hus
Smedegården gik uden tilladelse ind i vores hus og afmonterede et print i vores fyr mens vi ikke var hjemme, da de havde kendskab til hvor vi havde lagt en ekstranøgle. Vi har efterfølgende politianmeldt dem for episoden.
Giv aldrig info omkring nøgler eller lignende og brug hellere en anden VVS
Har aldrig prøvet noget så dårligt
Har aldrig prøvet noget så dårligt , fra råder alt kontakt til dem , de ander ikke om de gå til højre eller venstre .
min dårligt oplevelse pt.
Ufatteligt dårlig service og niveau

Reply from Smedegården VVS & Kloak ApS
Brug aldrig !!!
Frygteligt forløb under en vandskade i 2020. Jeg kan på ingen måder anbefale firmaet.
Klagepunkter:
- ejer er aldrig til at få fat i/ overholder ikke aftaler om at ringe tilbage.
- medarbejdere der eksempelvis spartler med mange ujævnheder, satte væv OG malede henover et søm i væggen (hvilket selvfølgelig gav en kæmpe luftlomme som jeg selv måtte påpege),
- møder ikke op på aftalte tidspunkter
- gik flere måneder over aftalte sluttidspunkt
- ubehagelig kundekontakt
- afsluttede aldrig opgaven men mødte til sidst bare ikke op længere….
- ville ikke lave skjulte rør på badeværelset selvom vi havde dette før vandskaden. De mener 4 synlige rør er fint nok.
Jeg kunne blive ved - bare find et andet selskab i en fart 🫢
Rørlækage under bryggersgulv
Ifm. rørlækage rykkede Smedegården omgående ud og fik stoppet lækagen. Upåklagelig service.
Kan varmt anbefale Smedegården i Ugerløse
Vi har købt nyt hus og i december, hvor det var rigtig koldt viste det sig, at der var et af rummene, hvor der ikke var varme i gulvet. Det var en forsikringssag og forsikringsselskabet skulle så have en masse oplysninger og alt det tog rigtig lang tid, men endelig accepterede de Smedegårdens tilbud til hvad der skulle gøres.
Og Smedegården sendte en af deres meget kompetente medarbejdere ud for at udføre arbejdet. En meget dygtig ung mand. Udover veludført arbejde fik jeg en fantastisk introduktion i hvordan varmesystemet fungerede. Jeg kan varmt anbefale Smedegården i Ugerløse.
Direkte svindel
Brug aldrig Smedegården VVS.
Vi købte og overtog et hus, men en uges tid senere begyndte gasfyret at drille med en fejlkode og så forsvandt varmen et par timer af gangen periodisk. Vi ringede derfor til Smedegården da vi kunne se på fyret at det tidligere har været dem der har serviceret det.
Jeg spørger ind til en tid indenfor de næste par dage når de lige havde en ledig tid.
Hun ringer så tilbage halvanden time senere hvor at jeg er mødt på arbejde og siger at hun har sendt en ud nu. Jeg måtte derfor køre fra mit arbejde i arbejdstiden for at mødes med ham fra Smedegården.
Fyret virkede da han var der så han mærkede blot på rørene og konstaterede at fyret varmede her og nu. Han kunne også konstatere at fyret var det originale og var over 20 år gammelt så det kunne derfor ikke svare sig at lave noget på det heller sagde han. Jeg spurgte derfor ind til hvad et nyt gasfyr ville koste, han tog nogle billeder af den eksisterende installation for så at vende tilbage med en endelig pris på et nyt.
Han var kun på besøg i maksimalt 5 minutter, men da vi kommer ud tog han afsked og snakkede så igen til mig hele tre gange så jeg måtte ud af bilen igen om ligegyldige ting som hævede ben af for høj temperatur på gulvvarmen osv.. ingen relevans for situationen.
Jeg skriver til Smedegården sammen dag med vores oplysninger så vi kunne blive oprettet hos dem som kunder og spørger også ind til en pris på et nyt gasfyr samt luft til vand varmepumpe så vi lige kunne sammenligne med hvad der bedst kunne svare sig.
Men da vi ikke havde hørt fra dem d. 11 januar valgte vi at kontakte et andet firma der kom og skiftede gasfyret.
Vi modtog aldrig en faktura fre Smedegården og formodede at det var fordi at det var en bagatel og at de ingen fejlsøgning på fyret lavede, desuden er der jo flere penge i at have loyale kunder så de gjorde os nok bare en tjeneste.
Malene fra Smedegården ringer så d. 19 januar altså over tre uger efter at de var og kigge på fyret og vil nu sende en faktura og til at udarbejde tilbud på de ting jeg havde spurgt til.
Straks begynder hun at vil diskutere hele forløbet fordi at vi ikke har vendt tilbage da det var dem der skulle komme med et tilbud.
Hun er meget ubehøvlet og kan åbenbart svare på vegne af Michael som også er medejer af selskabet.
Hun er næsten også direkte rasende over at vi har fået skiftet fyret, det er næsten som om at de rigtig gerne ville have haft indtjeningen for det. Vi havde glædeligt valgt dem til at skifte fyret, alt de skulle var dog blot at vende tilbage med en pris, det skete aldrig.
Hun sender så en faktura på 800,-.
Jeg er med på at de skal have et eller andet for at køre ud, men 800,- er lige i overkanten for hvad der er rimeligt for at mærke på nogle rør og køre igen. Det er direkte svindel. Det synes Malene dog ikke da jeg ringer hende op, hun er blot endnu mere ubehøvlet over at jeg overhovedet stiller spørgsmålstegn ved fakturaen.
Så for Guds skyld, hvis i vil have en ordrentlig service til en fair pris så hold jer fra Smedegården.
Jeg kan til hver en tid anbefale naturliggas.dk, de var hurtige til at komme med en pris og dato for montering af nyt gasfyr. Desuden var prisen lavere end nogen andre vi henvendte os til, super professionelle gutter der kom.
En hæslig oplevelse hos Smedegården. Vi kender flere i området der bruger dem inklusiv familie, men dem skal vi lige have fortalt at de skal holde sig langt væk.
Havde Smedegården dog bare sænket prisen på fakturaen en smule for at vise at de er samarbejdsvillige og rimelige kunne alt dette have været undgået og vi ville have brugt dem fremadrettet til at servicere vores nye gasfyr.
Hvis de svarer på denne anmeldelse vil de helt sikkert komme med en masse søforklaringer.
Bonus info til Smedegården, i har ikke oplyst CVR nummer på hjemmesiden hvilket er i strid med loven og kan give bøder. CVR nummer skal også stå på jeres firmabiler. I oplyser ej heller priser på hjemmesiden, men det forstår jeg nu godt da i er dyre, det er ikke værd at reklamere med.
Amatør firma!
Amatør firma, som ikke tager ansvar for det stykke arbejde de har lavet.
Michael kan man ringe til utallige gange og han lover at vende retur, men det sker aldrig.
Mit bedste råd, find et andet vvs firma.
Utæt vandrør i toilet gulv.
Utæt vandrør i toilet gulv.
Smedegården kom og bankede hele gulvet op.
Jeg har et råd til dem der vil kontakte det firma .
Find en anden vvs .
Fik installeret luft til vand god…
Fik installeret luft til vand god service pumpen køre som den skal. Over holdte tidsplan
Kan ikke deres håndværk.
Kan ikke deres håndværk.
Må ringe til producenten af gasfyret
for at komme og indkører det korrekt.
Har været 4 gang for at køre gulvvarme efter ny styring og telestater.
Byttet rundt på telesaterne.
Gasfyr efter ny installation utæt, repareret det 3 gang.
Forlanger bare at de betaler ekstraregninger.
Har ringet dem 2 gange
Har ringet dem 2 gange, talt med deres telefonpasser, fortalt hvad det drejede sig om, givet mit telefonnummer - og de har aldrig ringet tilbage, så spild ikke jeres tid på dem.