30.8.20 var vi på restauranten i Solrød - det blev en virkelig god oplevelse. Der var pænt fyldt op ved bordene, men maden kom mindre end 10 min. efter vi havde bestilt. Serveringspersonalet var... See more
See what reviewers are saying
En anbefalelsesværdig restaurant! God atmosfære både inde - og udenfor. Tjenerne står altid klar til at tage imod deres nyankomne gæster på bedste vis. Maden er særdeles delikat, og de sørger altid fo... See more
Vi har desværre for anden gang i træk oplevet, mave problemer efter at have spist take away fra Smeralda i Solrød. Første gang gjorde vi restauranten opmærksom på problemet, som formentlig skyldes man... See more
Company replied
Det var virkelig en god oplevelse at bestille mad fra Smeralda. Jeg fik en god og personlig service fra start til slut - og masser af fleksibilitet og smil :-) Virkelig god kundeservice. Vi fik... See more
Company details
Written by the company
Gastronomia Smeralda i Solrød er en restaurant, der byder på lækre og velsmagende italienske specialiteter. Vi byder på en bred vifte af delikate og indbydende retter med autentisk italiensk smag, som er baseret på friske råvarer i høj kvalitet. Den gode kvalitet er vores varemærke, og vores høje serviceniveau er med til at sætte gæsten i højsæde, så man altid får en kulinarisk oplevelse - der bliver altid sørget godt for vores gæster. Vi tilbyder både spisning i restauranten og takeaway.
Solrød Strandvej 66, 2680, Solrød, Denmark
- smrd.solrod@outlook.com
- smeralda.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Rigtig god pizza
Rigtig god pizza, dog skuffet over deres tilbehør som pommes frites
Men vi kommer igen for en pizza mere, men springer tilbehøret over
Vi elsker at komme der med jævne…
Vi elsker at komme der med jævne mellemrum.
Skuffende
Sjældent er vi blevet mere skuffet over de pizzaer vi fik - ikke meget italiensk sprødhed over dem - tørre og kedelige og helt forkullede i kanten - øv 274 kr ud i den blå luft.

Reply from Smeralda Solrød
Lækker mad og god service
Jeg har spist på smeralda 2 gange, og bestiller ofte takeaway derfra, og jeg har altid en god oplevelse med stedet. Tjenerne er altid søde, og maden er virkelig lækker.

Reply from Smeralda Solrød
Så bliver det ikke ringere
Havde bestilt bord til kl 18.30
Drikkevarer blev serveret kl. 19.10 forret 30 min senere. Dvs. Der manglede brød, bestik og servietter. Da vi så endelig fik brød var der tørt som en skiffer plade, der klages og vi får så en pizza bund med lidt et eller andet på.
Servietter måtte vi selv hente. Den ene forret tapas, har ikke meget med tapas at gøre, snarere pølsebord.
Det skal siges, der var langt fra fyldt af kunder, kun på udeområdet
De stakkels serverings piger, løber rundt alt de kan, men de kan ikke løbe dårlig planlægning op. De var alt for få på arbejde, eller i tager for mange kunder ind, pizza til afhentning fylder åbenbart mere.
I påstår at være en finere italiensk restaurant, hvilket prisniveauet da også antyder, man kan spise langt bedre og billigere alle steder.
Vi aflyste hovedretten, vi burde ikke have betalt noget som helst for den yders ringe oplevelse.
Hold jer til at være Pizza Bar, niveauet rækker ikke til mere, total mangel på ledelse, styring.
Vi benytter jer ikke igen.
Det er da positivt at i svarer, men at påstå i har mange tilfredse kunder !! Det er da noget af en påstand, måske take away, men anmeldelser på Trustpilot viser et andet billede.
Det italienske koncept i mene i har, måske pizza, men resten, hold da op, der har aldrig som i aldrig været en italiensk uddannet kok i det køkken.

Danmarks beste pizza’er
Holda op hvor har i høj kvalitet på jeres pizza’er. Virkelige lækre, uanset om det er i restauranten eller som takeaway.
Og altid god service og venlige medarbejdere.

Reply from Smeralda Solrød
Bookede bord online og fik en…
Bookede bord online og fik en bekræftelse på email men da vi ankom fik vi af vide der måtte være sket en fejl for der var ikke plads, så vi måtte gå igen …

Smaralda kundeservice
Idag fik vi ikke dressing på vores salat (som vi køber 1-2 gange om ugen!) ..istedet for en form for kompensation, ringede en ung gut tilbage på vores klage/ feedback og sagde at de havde ihvertfald havde puttet dressing i..dvs de fik os til at føle at vi løj..totalt uacceptabelt ..et sted vi støtter hver uge..og som op til idag vi har være glad for..trist..
Har lige set svaret…SÅDAN!!! Ses snart igen / morten

Reply from Smeralda Solrød
Tja…her kan de ikke stege en bøf
Tja…. Her skal man ikke bestille deres Rib-eye med tilbehør fra deres menu kort.
Vi kommer ude fra gaden og får et bord til 3 Pers. Lige omkring spisetid kl 18:00
Der var ikke fyldt af gæster… så her tænker vi at vi får en god oplevelse.
Jeg bestiller en rib-eye og ønsker den medium stegt ( normalt flot rosa stegt )
Jeg modtager en rå bøf der lige har været på grillen/ panden i få sekunder….
Tjeneren tilbyder at bøffen lige kan komme på panden igen og blive stegt lidt mere….. øhhh nej tak. Jeg ønsker en ny bøf ….. de to andre gæster ender med at spise deres bestilte ret…imens jeg venter på en ny bøf……….
Så kommer endelig en ny tallerken med en mindre bøf, Som også er rå, lige som den første…..
vi henviser os igen til tjeneren igen og hun ser at bøf nr 2 også er rå !!!! Tjeneren bliver lidt flov og går hurtigt væk fra vores bord…..
Så her kan de ikke stege bøffer…
Vi bestiller dessert og kaffe..
Vi betaler fuld pris på alle de bestilte retter
Men ingen rabat eller andet.
Normalt kommer vi her og spiser og køber take away … men stedet her bliver lige sat på pause herfra.

Solrøds bedste spisested
Altid problemfrit hos Smerelda, både hvad angår service og madkvalitet.
Der serveres altid varm og frisklavet mad, og de huser uden tvivl Solrød og omegns bedste italienske køkken.
Retterne er rigtig fint udført og tilfredsstiller de mest gængse mennesker (der skal nok være nogle madentusiaster der kan finde mangler) - men generelt set er maden rigtig rigtig lækker og velsmagende. Min go-to er en Altopalato pasta som aldrig skuffer, selv som take-away.
Rigtig søde tjenere og personale generelt, og de er der altid ved problemer, som af og til sker - men der rettes op på dem og kompenseres som er et aspekt jeg selv sætter meget pris på.
Kan kun anbefale Smerelda til dem som kommer forbi!

Generelt godt.
Vi har fået rigtig meget god mad herfra.
Pizza jeg fik idag var en magherita med champignon, angiveligt med frisk basilikum og olivenolie, det smagte ikke af noget som helst. Ret skuffende.
Tiramisuen er lidt lisom skrabelodder, en ud af 5 er der gevinst og resten er spild af penge. Hvis i lavede dem gode hver gang så købte vi dem, men vi stopper med at købe dem fremover da den idag virkelig toppede på elendighed med sejt gammelt brød vædet i noget der smagte af vand med et drys sukker, smagsløst kedeligt, tørt, sejt og sjask vådt på samme tid. Måske tænker i at folk ikke opdager forskellen, jeg kan garantere jer for at det gør de :)

Dårlig betjening/ dårlig oplevelse
Dårlig betjening/ dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig betjening, fjernede vinglas efter der var serveret øl og der ikke var plads på bordet til de bestilte pizzaer. Bestik til forret blev ikke fjernet ved hovedret. Kniven til hovedretten var så sløv og slidt, at to ud af tre opgav at skære deres pizzaer ud. Blev enige om at tage resten af pizzaerne med hjem og spise dem, men kunne ikke komme i kontakt med en tjener. Måtte selv gå i køkkenet og bede om en pizzabakke så vi kunne få resterne med hjem. Måtte endvidere selv finde tjeneren ved kassen, så vi kunne få lov til at betale inden vi gik.
Dette skulle have været en hyggelig familiemiddag og fejring af både min mand og jeg som begge havde fødselsdag denne dag. Der var ved reservationen også anmodet om flag da u.t blev 50 - men det havde de også glemt. Ikke et sted vi kan anbefale til en hyggelig og rar middag.

Reply from Smeralda Solrød
"Majstivelse med børnemusling og skjult…
"Majstivelse med børnemusling og skjult hummersmag"
Man bevæger sig ikke ret langt ind i bedre madkunst før man støder på begreberne hummersuppe og hummerbiscue. Både fordi det smagsmæssigt er en udsøgt delikatesse de fleste ikke våger sig ud i selv og derfor er attraktivt, når det findes på et menukort, til virkelig at forkæle sig selv.
Kære køkkenchef, en nødvendig viden som kok er at, hummerbiscue adskiller sig fra hummersuppen ved at friske hummerskaller kraftigt steges af med smør og flamberes med cognac eller Pernod, hvorefter skallerne presses under filtrering af skallerne og grønsagerne. Herefter står du med den rødbrune grundfond "biscue" der kan bygges videre på. Modsat suppen, hvor skallerne "kun" koges og får deraf en fin rød farve. Begge smages til og kan tilsættes eksempelvis fløde og ekstra cognac mm. efter behag og ønske om signatur.
Nogen bør forklare mig, hvordan pokker Smeralda er kommet til den konklusion, at kan kalde et industrifabrikat fra dåse, tilføjet vandet fra optøning af muslingerne, en "hummerbiscue". Det er omdømme skadeligt forsøg på at løfte menukortet til et niveau, hvor der er risiko for hård kritik og den er velfortjent her. Jeg spiste 1 1/2 mundfuld, mest af alt for at analyserer indholdet som fremgår af overskriften. Det er ikke i orden at Solrødbogere, som spiser lokalt, i uvidenhed, får denne intro eller oplevelse til hummer universet. Derfor et godt råd, tag den væk fra menukortet og lav en god hjemmelavet tomatsuppe, jeg har italiensk familie og giver gerne en opskrift til inspiration. Alternativ (ikke anbefalet) få hummer på menukortet og anvend skallerne herfra. Det i gør nu både forarger og giver en pinlig og super dårlig madoplevelse. Den gode betjening, ville være urimelig at belaste med min utilfredshed.
Jeg syntes dette er konstruktiv kritik og i har muligheden for en god position i Solrød, så jeg håber i vil tage ansvar for jeres valg og gør jer umage. Det virker som regel godt i alle fag og brancher.
Så kommer jeg gerne igen
Bedste forhåbninger
Morten
Reflektion på jeres svar:
Kære Smeralda Solrød
Tak for jeres svar. Jeg forstår, at I har jeres egen fortolkning af hummerbisque, men når en klassisk ret navngives som sådan på menukortet, følger der en vis forventning om autenticitet – en forventning, som I desværre ikke levede op til.
Mad er selvfølgelig til fortolkning, men når en bisque reelt set ikke indeholder det, der kendetegner en bisque – og i stedet minder mere om et industrifremstillet produkt – bliver det et spørgsmål om kvalitet, ikke blot fortolkning.
Jeg sætter pris på, at I tager feedback til efterretning, men jeres svar virker mere som en afvisning end en reel refleksion over kritikken. At henvise til, at jeg kunne have sagt noget til tjeneren, ændrer ikke på, at retten var skuffende – og ærlig feedback på en anmeldelse bør være velkommen uden, at ansvaret skubbes over på gæsten.
Jeg håber, at I med tiden vil tage denne type kritik som en mulighed for at forbedre jer og sikre, at jeres ambition om velsmagende retter også indebærer en respekt for de klassiske teknikker og råvarer, I vælger at præsentere på jeres menukort.
Bedste hilsner,
Morten

Kan varmt anbefale pizza
Kan varmt anbefale pizza, spécial Rocco…..
Alt i alt dårlig mad og dårlig betjening
Bestilte mad og betalte online. Fik derefter en mail med en anden tid, der var 20 min senere end første tid. Da vi havde betalt, kunne vi ikke gøre andet end at vente. Maden blev yderligere forsinket og endte med at stå og vente 30 min ekstra.
Da vi fik maden hjem, var der plastikstykker i den ene børnemenu og den ene pizza var totalt brændt. VIRKELIG KRITISABELT.

Bestilte mad online
Bestilte mad online, og der er fejl på ordren. Så man ringer og gør opmærksom på fejl er der ikke noget at køre end at køre en tur igen. Ingen kompensation.
Super dårlig service.
Og maden er middelmådig. Desværre ikke godt som tidligere
Øv

Smeralda leverede lækker mad til 250+ gæster
Vi fik forskellige tapasanretninger og lækre pizzaer til et stort event med 250+ deltagere. Alle spisende var så begejstret for maden, der var både delikat at se på og spise.
Kæmpe anbefaling herfra!
Skøn mad og lækkert udeområde de har
Skøn mad og lækkert udeområde de har, hvor man kan sidde overdækket hvis det skulle regne, Solrød's hyggeligste sted.
Har fundet min nye foretrukne…
Har fundet min nye foretrukne restaurant i solrød. Virkelig søde og venlige og maden er høj kvalitet.
4 til middag. Servering for ringe glemmer servere vand til vin. Fik muslinger de mindste jeg nogensinde har set sovsen skal indtages med gaffel og da vi giver kritik går tjener væk. Stram op
4 til middag. Servering for ringe glemmer servere vand til vin. Fik muslinger, de mindste jeg nogensinde har set og sovsen skal indtages med gaffel da vi giver kritik går tjener væk. Stram op på kvalitet og betjening