Vi brugte Randi og Nicolai fra smiil.dk som fotografer til vores bryllup, og det var den bedste beslutning. De var utrolig professionelle, behagelige og formåede at blende naturligt ind blandt... See more
See what reviewers are saying
Nicolai og Randi var fotografer til mit og min mands bryllup, og de var begge utroligt professionelle og søde. Vi følte os godt tilpas, man kunne mærke de havde prøvet det mange gange før, og vi er gl... See more
Venlig og professionel service. Billederne var super gode, vi modtog dem kort tid efter brylluppet og vi bemærkede stort set ikke fotografen gå rundt blandt gæsterne. Kan varmt anbefale smiil.dk. Smi... See more
Written by the company
Smiil.dk er bryllupsfotografer. Vi har stor erfaring i vores fag og anvender top-professionelt udstyr under fotografering og billedbehandling. Tag evt. et kig i vores webgalleri på http://smiil.dk og se fotos som vi har taget ved tidligere bryllupper. Ønsker du også flotte fotos fra dit bryllup med et skær af romantik og eventyr? Lad bryllupsgæsterne beholde mobiltelefonen hjemme eller i lommen, og hyr i stedet smiil.dk som professionel bryllupsfotograf. Gæsterne bliver mere nærværende og jeres bryllupsbilleder bliver meget smukkere. I bestemmer hvor meget af den store dag der vi skal dokumentere. Måske ønsker I kun at få taget bryllupsportrætter, måske ønsker I at få taget fotos af hele dagen.
Skinderskovvej 68, 2730, Herlev, Denmark
- 123@smiil.dk
- smiil.dk
No recent history of asking for reviews
Venlig og professionel service
Smiil.dk var ude i området og undersøge potentielle steder til portrætfoto i ugen op til brylluppet så der var helt styr på tingene.
Super dygtig fotograf
Vi kan varmt anbefale Randi som bryllupsfotograf. Hun er dygtig, professionel, ivrig og super behagelig at arbejde sammen med. Hun guidede os gennem fotosessionen med smil og latter og fik os til at slappe helt af og nyde tiden. Vi har fået de smukkeste billeder og har nu de dejligste minder fra vores store dag ❤️
Super professionel og venlig
Super professionel og venlig
Vi havde så god en oplevelse med Randi til vores bryllup. Flotte billeder og hyggelig stemning under shooted.
Kan klart anbefale smiil😉
Helt igennem et professionelt team.
Helt igennem et professionelt team.. så søde og rare er Randi og Nicolai, man lagde sket ikke mærke til at de var der. Super flotte billeder. Vil helt sikkert anbefale smiil.dk
Fantastisk professionelisme
Rigtig dygtige fotografer, som klart kan anbefales.
God kemi og fuld fokus på at få de bedste billeder som mulig uanset vejr mm.
Anbefaling!
Randi og Nicolai er yderst professionelle fotografer - og vi har fået nogle fantastiske billeder fra vores bryllup. En klar anbefaling herfra :)
Vi havde Nicolaj ude og tage billederne…
Vi havde Nicolaj ude og tage billederne til vores bryllup. Han var så professionel og man opdagede ham næsten ikke. Han har taget de bedste billeder både til vielsen, receptionen og da vi var ude ved mosen og få taget portrætbilleder. Billederne er så smukke og stemningsfulde og blev alle redigeret hurtigt og vi modtog alle 600 indenfor en uge.
Klart alle pengene værd.

Reply from Smiil
Randi er en super dygtig og meget…
Randi er en super dygtig og meget behagelig fotograf. Vi var meget glade for deres indsats til vores bryllup. :-)

Reply from Smiil
Fantastiske og dygtige fotografer. Tusind tak smiil.dk :-)
Fuldstændig fantastisk dag hvor både Randi og Nicolai var med i kirke og til reception. Vi kunne ikke have drømt om en bedre oplevelse med to så søde mennesker. Og billederne blev fantastiske. Både vielsen i kirke, portrætbilleder i en skov og billederne fra receptionen. Kan helt sikkert anbefales, og det er de allerede blevet :-)
Fanger nogle fantastiske momenter, da de fotograferer uden at gøre opmærksom på sig selv.

Fantastisk fotograf!
Vi havde æren af Randi som fotograf til vores bryllup, og vi kan kun give hende vores aller bedste anbefalinger. Hun har fanget de mest smukke og skønne øjeblikke, og hun var som en flue på væggen. Hun var super god til at guide os og finde de bedste vinkler og baggrunde.
En super god og afslappende oplevelse - absolut bedste anbefalinger herfra! :-)

Virkelig fine bryllupsbilleder
Virkelig fine bryllupsbilleder. Nicolai har fanget flere pletskud og med fine detaljer. Varm anbefaling herfra.

Smiil.dk laver flotte billeder
Tak til smiil.dk. Det var super gode billederne! Fotografen har styrt på, hvor man skal tage billeder og er super god til at guide os igennem. Fotografen var super sød og har humør, der fik os til smile på billeder
Jeg vil helt klart anbefale smiil.dk. Det er værd at vælge dem.
Fuldstændig perfekt...Smiil.dk
Vi sender vores bedste anbefaling, til alle der skal bruge en bryllupsfotograf.
Vi havde fornøjelsen af Randi det meste af dagen, og det har givet os de skønneste billeder om en minderig dag.
Randi var meget professionel, og havde øje for alt.
Hun har virkelig formået at fange alle de fantastiske øjeblikke, så de ser meget naturlige ud.
Tusind tak Randi og Nikolai for at gøre vores store dag endnu mere fantastisk.
Et stort smiil her fra
Vi anbefaler Smiil.dk til alle de par derude, der gerne vil have flotte fotografier, med et strejf af klassiske, romantiske og eventyrlige undertoner.
Randi, der var vores fotograf på dagen, var rigtig behagelig at arbejde sammen med. Hun formåede at holde sig i baggrunden under ceremonien, men stadig tage en masse gode og "vigtige" billeder. Selve portræt-sessionen var dejlig uformel, sådan at vi fik taget fine naturlige portrætter, hvor vi ikke følte os for opstillet.
Det absolut eneste man selv lige skal være obs på, er at man selv skal huske at korrigere sin kropsholdning (eks. ret ryggen).
Smiil.dk er søde og meget imødekommende fotografer, med deres helt egen stil, der levere en super service og leverer rigtig god kvalitet til en god pris. Vi vil til hver en tid, varmt anbefale Smiil.dk

Dyktige fotografer!
Vi gir Smiil våre varmeste anbefalinger! De hadde gjort gode forberedelser og funnet veldig fine lokasjoner å ta bilder på. Vi følte oss veldig trygge med deres arbeid. I tillegg var det virkelig god service, Randi og Nicolai er så hyggelige begge to. Vi ble virkelig positivt overrasket over at både Randi og Nicolai kom og tok bilder av oss på bryllupsdagen, samt at et utvalg av bildene ble fremvist allerede før middagen startet! Vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale Smiil på det varmeste!
Marianne & Joar
Smiil.dk får vores største anbefaling
Smiil.dk får vores største anbefaling. De er både professionelle og glider samtidig lige ind i selskabet og får taget de bedste billeder. Randi hjælper med kjole og det stilistiske i de "opsatte billeder". Det har hun virkelig øje for! Og de har på forhånd fundet de helt rigtige rammer til billederne i den lokation man har valgt. Nicolaj har øje og det rigtige kamera til at fange de gode øjeblikke, så man får mere med på selve dagen end forventet. Vi er så utroligt glade for at vi valgte smiil.dk til vores bryllup :-)
Fantastiske gode billeder.
Fantastiske gode billeder.
Fotografen gik ubemærket rundt til vores bryllup, og fangede de begivenhedsrige øjeblikke.
Vi kan varmt anbefale smiil.
Wauw !!!!!
Wauw !!!!!
Ord er virkelig fattige når jeg skal prøve at beskrive hvilke service og hvilke fantastiske billeder smiil har leveret!
Nicolai og Randi er top professionelle og mega søde og behagelige at være i selskab med! .... og ikke mindst tager de altså fuldstændige FANTASTISKE billeder!!!!
Det må også siges at de er yderst konkurrencedygtige mht prisen.
Jeg vil til hver en tid anbefale folk at bruge smiil! Tak Randi og Nicolai fordi i forevigede os til vores eventyrlige bryllup! <3

Reply from Smiil
Vi vil gerne give Smiil vores bedste…
Vi vil gerne give Smiil vores bedste anbefalinger.
Vi faldt over smiil’ hjemmeside på nettet og var inde og kigge på deres billeder, og deres stil var bare lige os, så vi bookede dem.
Vi blev positivt overrasket, da vi på dagen så at begge fotografer kom og tog billeder af os. Ud over at tage billeder fungerede Randi som ”brudens personlige assistent” hvilket var helt fantastisk. Da båndet gled ned af brudebuketten fiksede hun da også lige det :-)
Randi og Nicolai er bare så søde og smilende, og de var med til at gøre vores dag helt uforglemmelig.
Få dage efter vores bryllup modtog vi billederne fra dem, sikke en service :-)
Når vi sidder og kigger på de smukke billeder de har taget af os, kan vi næsten ikke forstå at det virkelig er os der er på billederne. Det er de mest fantastiske billeder man kan ønske sig.
Vi giver derfor Smiil vores varmeste anbefaling, man får virkelig en fantastisk service, og en super billede kvalitet.
Anja og Kenneth (gift 31.03.2018)

Anbefalelsesværdige fotografer
Smiil.dk fotografer er professionelle og dygtige.
Vi synes det er en fordel at de to fotografer, da der en til at rette på tøj etc og instruere, samt en anden til at tage billeder, for at opnå bedst mulige resultat og vi fik en yderst god og behagelig oplevelse med vores potrætfotografering.