Makkelijk retourneren
Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld, retourneren ging makkelijk en ook als snel geld terug gekregen. Verder kwam de schoenen op tijd binnen en was de kwaliteit goed.
Welkom bij Smile Favorites, dé webshop voor schoenenliefhebbers! Bij ons draait alles om één ding: WE❤️SHOES! Onze missie is jou voorzien van de leukste schoenen tegen de best betaalbare prijzen. Wij zijn gek op schoenen – en dat laten we zien. Of je nu op zoek bent naar trendy laarzen, stijlvolle sneakers, klassieke pumps of comfortabele instappers, bij ons vind je altijd de perfecte match voor elke outfit én elk seizoen. Ontdek onze nieuwste collectie dames schoenen. Wij hebben de leukste schoenen trends speciaal voor jou geselecteerd. Ga voor nieuwe sneakers van je favoriete merken of shop je favoriete schoenen volgens de laatste trends. Shoppen is onze webshop kan overzichtelijk en snel. Plaats je bestelling en wij gaan met passie voor je aan de slag. We leveren je bestelling vaak al de volgende werkdag wiaar jij dat wilt. Veel Shop plezier!
Snelliusweg 40-2, 6827DH, Arnhem, Netherlands
Ze hebben behalve de perfect leuke laarzen voor mij een geweldige klantenservice. DHL had de door mij bestelde laarzen zoek gemaakt in hun DC. De klantenservice van Smile Favorites heeft er fanatiek achteraan gezeten voor mij en hielden mij over de voortgang op de hoogte. De laarzen waren ook niet meer in maat te bestellen, dus alle hoop gevestigd dat de laarzen toch ergens bij DHL tevoorschijn zou komen. Bijna hoop opgeheven en toen ineens bericht ze zijn terecht we ontvangen ze terug en spreken dan af dat ze opnieuw naar je toekomen. Zo gezegd zo gedaan. En ze zeiden 'zullen maar via Post.nl doen gezien de ervaring met DHL'. Nou 2 dagen later had ik eindelijk mijn mooie laarzen. Zo blij. Ik heb ze ook hartelijk bedankt voor al hun moeite en inzet. Ik raad deze webwinkel zeker aan. Super service. Dat maak je niet veel meer mee. Echt dikke Pluim voor het team.
Learn more about other kinds of reviews.