Sneakerlaces.dk Reviews 69

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super fin service og god hjemmeside. Snørrebånd som beskrevet og endda en lille ekstra nøglerings gave. Forsendelsen modtaget efter nogle 3-4 dage - evt hurtigere modtagelse som det eneste der er lid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid lynhurtig levering, super service og en nem overskuelig side. Er der brug for hjælp , er der osse hurtigt svar . Handler kun der✔️✔️

Rated 4 out of 5 stars

God service, billig fragt og moderate priser. Min pakke blev sendt 15 minutter efter bestilling. Kunne dog godt ønske fragten var lidt hurtigere.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig gode priser (billigere end andre lignende steder). Jeg bestilte pakken sent på dagen, hvor den så blev sendt afsted tidligt dagen efter. Til dem der mener levering har været langsom, er det GL... See more

Company details

1. Shoe Store

Information provided by various external sources

Hos Sneakerlaces.dk går vi op i kvalitet. Vi bestræber os på at kunne tilbyde DANMARKS BEDSTE UDVALG AF KVALITETSSNØREBÅND, SNEAKER RENS & SNEAKER MALING. Dette vel og mærke samtidig med at vi gerne vil levere den bedste kundeservice.

4.6

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 4 out of 5 stars

Gode tilbud og hurtig levering!

Gode tilbud og hurtig levering!! Dog er der ofte udsolgt af div. varer!!

January 31, 2024

Hej Mickey

Tak for en fin anmeldelse.

Vi er ved at sælge ud af varelageret hvilket er årsagen til at en del er udsolgt.

God weekend

Altid lynhurtig levering

January 11, 2024

Hej Betina

Mange tak for de fine ord. Vi er så glade for dig som kunde.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg synes at man får hvad der er lovet

Jeg synes at man får hvad der er lovet. Prisen er dog ret høj for lidt maling

May 16, 2023

Hej Conrad

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi sigter altid efter de bedste priser og ja, det er en relativt høj pris for lidt maling dog er det den bedste kvalitet der fås.

Vi håber at se dig på shoppen igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, nemt og lige til

January 19, 2023

Hej Nicolaj

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for du synes det har været nemt og gik hurtigt.

Vi håber at få lov at levere til dig igen.

Kundeservice

God oplevelse og hurtig og god kundeservice!

December 12, 2022

Hej Mathias

Tak for den flotte bedømmelse og de pæne ord. Det sætter vi pris på.

God jul.

Nem og hurtig service

October 20, 2022

Hej Mikkel

Mange tak for en flot bedømmelse. Vi er glade for det var nemt og gik hurtigt.

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

October 11, 2022

Hej Jonathan

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for du synes vi har ydet en god service og leveret hurtigt.

køb af snørrebånd

hej med jer - det er en dejlig og hurtig betjening jeg har fået hos jer - jeg vil gerne handle med jer igen vh ole vissing

June 23, 2022

Hej Ole

Vi er meget glade for at høre du er glad og vi ser frem til at handle med dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, gode varer.

May 24, 2022

Hej

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, varen præcis som beskrevet

May 8, 2022

Hej Jeppe

Tak fordi du handlede hos os. Mange tak for de pæne ord. Det værdsætter vi meget.

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales! Altid den bedste service og hurtig levering.

March 3, 2022

Hej Diana
Af hjertet tak for de yderst pæne ord. Vi er glade for at høre du er tilfreds med os og vores service.

Med venlig hilsen Sneakerlaces.dk

Rated 3 out of 5 stars

Hurtig levering, nem hjemmeside, men jeg fik ikke en kvittering på mail eller andet, så blev da lidt nervøs.

May 24, 2021

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er enormt glade for at dine varer kom hurtigt frem og du synes det var nemt at bruge hjemmesiden.

Men vi er da kede af at du ikke modtog en kvittering. Det sker at disse ryger i spam og i nogle tilfælde bliver de fanget af filteren inden de når spammappen og derved ikke kommer frem. Det er desværre ikke noget vi har den store magt over men prøver altid at optimere. Hvis du havde sendt os en email eller besked havde vi kunne fremsende med det samme. Vi håber at se dig på shoppen igen snart og at det så vil medføre en 5-stjernet oplevelse for dig.

rigtigt god

rigtigt god leveringstid og service

August 18, 2020

Hej Matilda

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt med glade kunder.

Som forventet

Som forventet. Hurtig levering også :)

August 14, 2020

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt vi levede op til forventningerne.

Fede snørebånd

Fede snørebånd. Hurtig levering.

July 30, 2020

Hej Lars

Mange tak for en flot anmeldelse. Fedt du kan lide vores produkter og den hurtige levvering.

Fortræffeligt service

Fortræffeligt service, jeg stod og manglede noget hasteligt og fik det dagen efter uden problemer eller besvær!

Ikke sidste gang jeg handler der

July 14, 2020

Hej Stefan

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for. Vi ser frem til at handle med dig igen.

Take a closer look