Snevagten A/S Reviews 315

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne rose Snevagten for et godt samarbejde i vinteren 2025 og 26. Der var både mange dage med is og sne, men i vores grundejerforening stod vi op til saltede og ryddede veje praktisk talt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi synes, at samarbejdet med Snevagten fungere rigtig godt, og at de aftalte ydelser bliver udført, som aftalt. Dog var opstarten præget af en del ekstra kommunikation for at få det hele kørt ind. De... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kommer ikke og rydder sne efter en hel nats snefald. Kosten på fejemaskinen virker ikke, så fortovene efterlades udelukkende med spor efter vognen Fejer sne fra vejen op på fortove, der allere... See more

Company details

1. Snow Removal Service

Written by the company

Med Snevagten A/S får du pålidelig saltning og effektiv snerydning til din virksomhed, bolig- eller grundejerforening – med vores garanti for kvalitet og tilfredshed. Vi sikrer, at du trygt kan overlade opgaven til os. Med over ti års erfaring i branchen har vi oparbejdet et dybt kendskab til det danske erhvervsliv og har opnået en ekspertise, der er svær at matche. Vores arbejde er baseret på høj etisk standard, og vi følger nøje alle retningslinjer for snerydning for at sikre optimal sikkerhed og tilfredshed ❄️🏢🏡👷‍♂️💼👍

2.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne rose Snevagten for et…

Jeg vil gerne rose Snevagten for et godt samarbejde i vinteren 2025 og 26.
Der var både mange dage med is og sne, men i vores grundejerforening stod vi op til saltede og ryddede veje praktisk talt hver dag.
De få gange, hvor der manglede lidt småting, var de nemme at komme i kontakt med og tingene blev hurtigt fikset.
Tak! - vi ses til næste vinter 🙂

April 15, 2026

Hej Michael,
Tusind tak for din besked – det sætter vi virkelig pris på.

Den vinter bød på lidt af hvert, så det er ekstra værdifuldt for os at høre, at indsatsen fungerede i praksis hos jer. Især i grundejerforeninger ved vi, hvor vigtigt det er, at det bare spiller i hverdagen.

Vi tager også jeres tilbagemelding om de småting, der opstod, med videre – det er netop den slags input, der hjælper os med at blive endnu skarpere.

Tak for samarbejdet – vi er klar igen, når kulden vender tilbage 🙂

April 15, 2026

Hej Diana,
Mange tak for din anmeldelse 🙌
Det glæder os at du synes vi leverer en god service.

Godt kompetent samarbejde

Dog var opstarten præget af en del ekstra kommunikation for at få det hele kørt ind. Det var dog kun kort tid det tog, og ellers har efterårs sæson 2025 fungeret fint.

March 1, 2026

Hej Rema Århusvej,
Tusind tak for jeres fine anmeldelse — det betyder virkelig meget for os at høre, at I er glade for samarbejdet med Snevagten. 🙌

Vi er rigtig glade for, at I oplever os som kompetente, og at de aftalte ydelser bliver udført som forventet. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Tak også fordi du nævner opstartsfasen. Vi er helt klar over, at der i starten var lidt ekstra kommunikation, før det hele faldt helt på plads. Derfor er vi også ekstra glade for, at det kun var i en kort periode, og at efterårssæsonen 2025 ellers er forløbet godt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde.

Rated 1 out of 5 stars

Det var den mest frustrerende vinter…

Det var den mest frustrerende vinter for vores ejerforening i 20 år. Der gik flere gange adskillige dage inden de kom og ryddede - og flere af gangene meldte de ind via deres interne system, at der var ryddet - selvom vi som ejerforening kunne dokumentere, at de ikke havde rørt en finger (billeder af snefyldte fortove). Kommunikationen var bøvlet - og i dagene med snestorm, var den ikke eksisterende ud over "vi har travlt, og kommer så snart som muligt".

March 31, 2026

Hej Rune

Tak for din anmeldelse, jeg er oprigtigt ked af at læse om jeres oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det har været både frustrerende og utilfredsstillende, særligt når forventningerne ikke er blevet indfriet.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere og få klarlagt, hvad der er sket hos jer. Desværre kan jeg ikke finde jer i vores system ud fra fornavnet alene, så jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil sende mig lidt flere oplysninger – fx adresse eller foreningens navn – så jeg kan gå konkret ind i sagen og gennemgå både kørselsdata, Snelog og den interne kommunikation.

Hvis du har mulighed for det, må du også meget gerne sende din henvendelse direkte til mig

CEO & ejer
📞 40 13 80 46
✉️ cg@snevagten.dk

Jeg tager din feedback meget alvorligt, og mit mål er at få skabt fuld klarhed og ikke mindst sikre, at vi lærer af det og følger ordentligt op. D

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Snevagten A/S

Hurtig løsning

Snestormen var undervejs og vi havde allerede store udfordringer med snerydning på ejendommen i Rødovre

Kontaktede Snevagten og fik hurtigt en aftale med omgående levering og service op til weekenden og resten af vinteren

Alt arbejde var upåklageligt og vi var fuldt tilfredse med rydningen og tidspunkt herfor.

February 10, 2026

Hej Michael,
Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌
Vi er helt utrolig glade for at høre om din oplevelse, og det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe jer hurtigt i en presset situation, da snestormen var på vej.

Det glæder os meget, at I oplevede en hurtig løsning, og at I var fuldt tilfredse med både snerydningen, tidspunktet for udførelsen og den samlede service i Rødovre. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vinterservice fungerer hurtigt og pålideligt, især når vejret viser sig fra sin mest udfordrende side.

Tak fordi I valgte Snevagten, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Kontrakten vi har indgået er indfriet

Kontrakten vi har indgået er indfriet. Da vejrsituationen nødvendiggjorde en prioritering blev vi informeret om manglende rydning på knap så befærdede områder. En troværdig samarbejdspartner

March 30, 2026

Hej Susanne,
KÆMPE tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at kontrakten er blevet indfriet som forventet, og at vores kommunikation i forbindelse med vejrsituationen har været tydelig og tilfredsstillende.

Vi sætter stor pris på, at I anser os som en troværdig samarbejdspartner, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet 😀

Fuldt ud tilfreds med SNEVAGTEN

Vi har været fuldt ud tilfreds med snerydning. Og det har været fra tidlig morgen.
Vi er også løbende blevet grundigt informeret mens snevejret var i fuld gang.

Hej Steen,
Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Snevagten. Det glæder os meget at høre, at I har været fuldt ud tilfredse med snerydningen, og at I har oplevet en indsats fra tidlig morgen, når vejret har krævet det.

Vi er også glade for, at vores løbende information under snevejret har været værdifuld for jer. Vi lægger stor vægt på både at levere en stabil vinterservice og at holde vores kunder godt orienteret, særligt når vejrsituationen udvikler sig hurtigt.

Rated 5 out of 5 stars

Pålidelig, grundig og informativ vinterservice

Jeg repræsenterer en lille privat fællesvej, som sammen med andre veje i vores område har indgået aftale med Snevagten om vintervedligehold (saltning og snerydning) gennem vinterperioden. Gennem den forløbne vinter, som har været lang og til tider ret så barsk, har Snevagten dagligt holdt vores vej ryddet og fremkommelig på bedste vis. Vi har også været glade for de løbende servicemeddelelser, vi har fået om vejr- og vejprognoser og status for saltning og rydning. Vi kan derfor kun medgive Snevagten vores bedste anbefalinger.

Henrik Støtt
Fmd. Tjørnehøj Vejlaug, 2840 Holte

Hej Henrik,
Tusind tak for din meget grundige og positive anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre.
Vi ved, hvor vigtigt det er for en privat fællesvej, at både saltning og snerydning bliver håndteret stabilt og effektivt, især i en vinter som denne, der både har været lang og barsk. Derfor er det meget glædeligt at høre, at vores indsats har bidraget til at holde jeres vej ryddet og fremkommelig.

Det er også dejligt at vide, at vores servicemeddelelser om vejr, prognoser og status har været nyttige for jer. Vi arbejder målrettet på at skabe tryghed og overblik for vores kunder gennem hele sæsonen.

Tak for jeres flotte anbefaling og for tilliden til Snevagten 😜

God opmærksomhed.

Der bliver holdt godt øje med vejrudvikling, og ageres i god tid overfor vejrsituationen.
Det har været en fornøjelse at få opdateringer via mail, når der er observeret kommende vejrsituationer.

Hej Henrik,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores opmærksomhed på vejrudviklingen og vores indsats for at handle i god tid.

Netop det forebyggende arbejde og de løbende opdateringer er en vigtig del af vores service, så det er meget positivt at høre, at du har oplevet det som en fornøjelse at modtage informationerne via mail.

Super tilfreds med Snevagten

Vores grundejerfoerening GL-Lindegården har denne vinter været super tilfreds med Snevagten. Der har været et issue med at der ikke blev ryddet på fortorvet ud fra en enkelt matrikel, da jeg ringede og påtalte det til Snevagten fandt vi ud af fejlen lå på vores side, da vores aftale er at der skal være 1m30cm farbar vej for fortorvs-snerydderen. Der har ikke været ikke noget at sætte fingeren på siden.

January 1, 2026

Hej Lasse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord om vores indsats hos GL-Lindegården.

Det glæder os meget at høre, at I har været super tilfredse med Snevagten denne vinter. Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver den gode dialog omkring fortovet. Det er vigtigt for os, at eventuelle spørgsmål eller udfordringer bliver afklaret hurtigt og ordentligt, så vi sammen finder den rigtige løsning.

Tak for tilliden – og for at du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

God vinterservice

God vinterservice, ofte genbesøg i løbet af dagen, hvis første besøg var meget tidligt på dagen/natten
God info, mange opdateringer

February 5, 2026

Hej Søren,
ET stort tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget, at du har været tilfreds med vores vinterservice, vores genbesøg i løbet af dagen og vores løbende information. Vi gør os umage for at følge forholdene tæt og holde vores kunder godt opdateret.
Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Rated 4 out of 5 stars

vi er rigtig glæde for dem

vi er rigtig glæde for dem. god service

March 25, 2026

Hej Nithy,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vinterservice. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt snevagten a/s de sidst 3…

Jeg har brugt snevagten a/s de sidst 3 år og oplevere altid service på et meget højt plan

March 25, 2026

Hej Morten,
Et stort tak for din anmeldelse og for din tillid gennem de sidste 3 år.
Det glæder os meget at høre, at du oplever et højt serviceniveau hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til også fremover at levere god service.

Meget tilfreds

Vi havde lidt opstarts vanskeligheder, som nok handlede om kommunikation. Det fik vi hurtigt rettet ind, og vi har været meget tilfreds igennem vinteren

November 19, 2025

Hej Mette,
Et stort tak for den flotte anmeldelse!
Vi sætter kæmpe stor pris på din ærlighed omkring opstarten, og vi er rigtig glade for, at vi hurtigt fik justeret samarbejdet, så det fungerede godt for jer.
Det betyder meget for os, at I har været tilfredse gennem vinteren.
Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Fuld valuta for pengene

Arbejdet blev udført i fuld overensstemmelse med aftalen og vores forventninger.
Dette set i lyset af en sjælden hård vinter.

March 14, 2026

Hej Andersen,
Tusind tak for de flotte ord. Vi er meget glade for at høre, at arbejdet blev udført helt i tråd med aftalen og levede op til jeres forventninger.

Især i denne moderne isvinter betyder det meget for os at vide, at vores indsats har skabt værdi for jer.
Tak for tilliden.

Tak!

Som de foregående år, har vi intet at bemærke omkring Snevagtens "tjans" - den lever fuld ud op til vore forventninger her hos Ejerforeningen Vesterbro - Herning

March 1, 2026

Hej Arne,
Tak for de flotte ord og for jeres fortsatte tillid.
Det glæder os meget at høre, at Snevagten endnu en gang lever fuldt op til jeres forventninger hos Ejerforeningen Vesterbro - Herning. Vi sætter stor pris på samarbejdet og på, at I tager jer tid til at dele jeres oplevelse.

Rated 2 out of 5 stars

Spild af penge

Tænk hvis Snevagten brugte samme energi på at udføre den service de er betalt for at udføre som de bruger på at bestride og få fjernet dårlige anmeldelser her på Trustpilot.

Har tidligere anmeldt Snevagten herinde efter flere henvendelser som Snevagten trækker i langdrag eller ikke ville agere på.

I vores bolig forening
- fik vi ikke ryddet sne som forventet
- saltet på tidspunkter hvor det ikke gav mening, midt på dagen i plusgrader med en vejrprognose der viste stigende temperaturer med plus grader

Det værste er at Snevagten har nogen få gode anmeldelser, så de kan jo åbenbart godt udføre det som de forpligter sig til.
Det må betyde at alle os med de dårlige anmeldelser betaler for at Snevagtens øvrige kunder for leveret en god service.

Vi har i vores boligforening valgt at opsige aftalen med Snevagten.

Det har været spild af penge.

13/3

Det er generelt for snevagten at de ikke genkender noget der har med deres mangelfulde service at gøre.

Inden vi skrev denne anmeldelse har vi henvendt os per mail. Det løste dog ikke problemet og vi har konkluderet at for os er det bedre at opsige vores aftale med Snevagten.

February 10, 2026

Reply from Snevagten A/S

Vi er kede af at læse, at du og jeres boligforening har haft en utilfredsstillende oplevelse i samarbejdet med os, og at I på den baggrund har valgt at opsige aftalen.

Vi tager alle henvendelser og tilbagemeldinger alvorligt, herunder kritik af både snerydning, saltning og vores håndtering af henvendelser. Hvis I har oplevet, at snerydningen ikke er udført som forventet, eller at saltningen er sket på tidspunkter, der har virket uhensigtsmæssige, beklager vi naturligvis dette.

Når vi forholder os til anmeldelser på Trustpilot, er det altid med et ønske om at sikre, at sagen bliver behandlet korrekt og i overensstemmelse med Trustpilots retningslinjer. Det ændrer ikke på, at vi tager den oplevelse, du beskriver, alvorligt.

Da anmeldelsen ikke indeholder oplysninger, som gør det muligt for os at identificere den konkrete sag, har vi desværre ikke mulighed for at undersøge forløbet nærmere ud fra de oplysninger, der fremgår her. Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte med relevante oplysninger så vi kan se nærmere på det. Vi vil meget gerne i dialog.

Vi beklager, hvis jeres oplevelse med vores service og håndtering ikke har levet op til jeres forventninger, og hvis det samlede forløb har givet jer det indtryk, du beskriver.

Ejer, Snevagten
cg@snevagten.dk

Vinteren 2025/2026 har givet meget sne

Jeg gerne rose Snevagten for at komme hurtigt - nogle gang to gange på et døgn.

Samtidig har der både forud for og under store mænger sne været super fin komunikation.

March 6, 2026

Reply from Snevagten A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Vinteren 2025/2026 har virkelig budt på store mængder sne, så det betyder ekstra meget for os at høre, at du har oplevet både hurtig udrykning og god kommunikation undervejs. Vi gør os umage for at være på forkant og rykke hurtigt ud, når vejret kræver det – også flere gange i døgnet, når det er nødvendigt.

Rigtig dårlig!

Hold jer væk fra dem, De kommer aldrig til tiden. Efter klager kommer de og gøre sit arbejde ikke ordentligt! Hvis man klager igen, de kan komme hvis vi betale ekstra fordi det er ud over abonnementet! I finde udskylningen på alt!
Hvis I havde gjort sit arbejde ordentligt fra starten, ville der ikke være behov for at kommer igen og rette det, så simpelt er det!

February 5, 2026

Reply from Snevagten A/S

Det er beklageligt at læse om din oplevelse. Når du beskriver, at vi efter din opfattelse hverken er kommet til tiden eller har udført arbejdet ordentligt, er det naturligvis noget, vi tager alvorligt.

Jeg kan samtidig se, at der i forløbet har været en kundeserviceoplevelse i relation til jeres beplantning, som ikke lever op til den standard, vi ønsker at stå for. Det beklager vi meget.

Netop derfor vil vi gerne tage en direkte dialog om den konkrete sag, så vi kan få belyst forløbet ordentligt og fulgt korrekt op.

Ud fra anmeldelsen alene har vi desværre ikke mulighed for at identificere sagen i vores system. Du er derfor meget velkommen til at sende dine kontaktoplysninger via platformen eller kontakte os direkte, så vi kan gennemgå sagen nærmere.

Ejer, Snevagten
cg@snevagten.dk

Udfordringerne i Vinteren 25/26 blev klaret til ug+

Vinteren 25/26 har været en udfordring for alle, der har ansvaret for en privat fællesvej.
Snevagten har sørget for saltning og snerydning på 89 private fællesveje i Rudersdal kommune. Lokalt har der været en del skriverier om manglende afhentning af affald i denne periode,
Alle veje, der har fået vinterservice fra Snevagten, fik afhentet affald gennem hele vinteren.
Dertil kommer en fremragende kommunikation - nogle gange flere gange om dagen - om vejret, der er på vej, og hvordan Snevagten vil tackle det. Snevagten's kundeportal er genial.
Så en stor ros fra alle os 1.818 grundejere i Rudersdal, som har været med i aftalen med Snevagten.

February 27, 2026

Hej Lars,

Kæmpe tusinde tak for jeres anmeldelse 🙌

Vinteren 25/26 har virkelig været en moderne isvinter, hvor alt er blevet sat på prøve – så det betyder ekstra meget at høre, at vores saltning og snerydning på de 89 private fællesveje i Rudersdal har fungeret.

Tak også for rosen af vores kommunikation og kundeportal – vi lægger stor vægt på at være tydelige og på forkant, især når vejret skifter hurtigt.

Vi værdsætter virkelig vores samarbejde siden 2024, og vi sætter stor pris på tilliden fra jer alle 1.818 grundejere. Vi glæder os til at fortsætte – og hvis der er noget, I ønsker endnu skarpere til næste sæson, så ræk endelig ud.

Take a closer look