Stol ikke på dem
Stol ikke på dem. Har stadig ikke modtaget min pakke og pengene er trukket.
Stol ikke på dem. Har stadig ikke modtaget min pakke og pengene er trukket.
Bestilte torsdag aften kl. 23. Fik lavet en fejl i min bestilling og skrev til kundeservice - 5 min efter havde jeg fået svar og problemet var løst. Min pakke blev sendt morgen efter og jeg kunne hente pakken lørdag morgen. Meget tilfreds med deres søde og hjælpende kundeservice og vil helt klart handle der igen
Ingen problemer herfra. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Hurtig levering godt produkt man får 21 Skiver pr pakke i lyft strong det meget lækkert pakkerne kommer fra Sverige er blevet færdig med min første pakke og det gik meget godt ingen huller
super god levering! kom et par dage efter jeg bestilte min ordre og pakken var som forventet❤
God kundeservice👍 Fik besked og valg om andre produkter da der ikke flere på lager af førstevalget. Hurtig levering
Jeg har førhen bestilt en pakke fra snusupply, hvor at det gik meget udmærket. Så jeg ville da bare lige bestille derfra igen, men denne gang knap så godt. Jeg bestilte min pakke fra 9 dage siden! Det er altså lang tid. Ingen mail, ikke noget information om pakken. Jeg har prøvet at skrive en mail til dem, men intet svar. Det bliver nok sidste gang jeg bestiller der fra. Jeg vil meget gerne have min pakke, eller penge retur.
De er virkeligt imødekommende og hjælpsomme, og det er rart at spørge om hjælp fra dem, de er altid klar til at hjælpe og de vender hurtigt tilbage til en.
Bedste service, fik oveni købet en ekstra dåse med helt gratis!
Det er altså luksus service, 5 stjerner herfra!
Kan 100% procent anbefales billige priser og rigtig gode service.
Jeg laver bestillingen 13:30 i torsdags, betaler det jeg skal.. Pakken kom imorges klokken 08:00..
Det var fanme hurtigt og godt!
Klasse service!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.