SOCKS & MORE Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

😡 FUSK 😡 De har trukket 2 x 139kr på min konto og banken kan desværre ikke gøre noget. Har på INGEN måde handlet hos dem😡 Deres tlf.nr virker ikke !! Deres hjemmeside er lukket ned !! City2 k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet her flere gange og køber kun elastikker, strømper og trusser til mine børn her. Det er SÅ billigt og super kvalitet. Topscore herfra! Synes I skal begynde at sælge billige kontorartikl... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Fusk! Hver måned reserveres der et beløb på 339kr. Jeg har hverken handlet i fysisk butik eller online. Jeg har forsøgt at ringe til firmaet men det eksisterer ikke da det er lukket. Deres... See more

Company details

1. Outlet Store
  2. Baby Clothing Store
  3. Children's Clothing Store
  4. Men's Clothing Store
  5. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

SHOP BILLIGT TIL HELE FAMILIEN Strømper ‣ Footies ‣ Disneysokker ‣ Hyggesokker ‣ Løbestrømper ‣ Strømpebukser ‣ Leggings ‣ Huer ‣ Handsker ‣ Undertøj ‣ og meget mere

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

😡 FUSK 😡

😡 FUSK 😡
De har trukket 2 x 139kr på min konto og banken kan desværre ikke gøre noget.
Har på INGEN måde handlet hos dem😡
Deres tlf.nr virker ikke !!
Deres hjemmeside er lukket ned !!
City2 kender desværre til flere med samme problem !!
De gået under jorden og stjæler penge fra tilfældige kontoer 😡

August 2, 2022

Fusk

Fusk!

Hver måned reserveres der et beløb på 339kr.
Jeg har hverken handlet i fysisk butik eller online.
Jeg har forsøgt at ringe til firmaet men det eksisterer ikke da det er lukket. Deres hjemmeside og tlf virker ikke. City2 har fortalt at jeg ikke er den eneste med det problem.
Men hvor har de oplysningerne fra, til at kunne reservere/bestille?
Banken kan ikke blokere firmaets reservationer.

Øv!

May 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hvad er det her for et fup firma

Hvad er det her for et fup firma ? I har reserveret 650,- på min konto, MEN jeg har ALDRIG handlet med jer, så hvad i himlens navn har I egentlig gang i ? Er det blot for at det ser ud til, i jeres regnskab, at i har indtægter ? Ja for jeg forventer da ikke at i har tænkt jer at trække penge fra min konto, da jeg ikke har givet jer tilladelse til det - hvor har i mit kortnr fra ? Forventer at i kontakter mig og får slette disse reservationer !!!!! - ja og som forventet så virker jeres tlfnr ikke !!

April 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var for første gang inde i butikken…

Jeg var for første gang inde i butikken i city 2 Taastrup 4/9 jeg fik simpelthen den bedste betjening jeg nogle sinde har oplevet, en utroligt sød venlig kundebetjening, kassedamen var så behagelig at snakke med at jeg havde lyst til at gå tilbage for købe flere sokker men min to piger overbeviste mig om at vi ikke skulle bruge flere sokker. Jeg kommer helt sikkert igen.

September 5, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Ikke slidstærke

Holder ikke særlig længe, trods det at de ikke bruges hverdag. Købte 20 par til jul og har allerede måtte kassere rigtig mange.

June 14, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Internetshoppen virker ikke!

Fine varer til prisen, MEEEEN... hjemmesiden virker ikke - man kan ikke vælge betalingsmetode og derfor ikke gennemføre en ordre! Og kundeservice svarer ikke på skriftlig henvendelse omkring problemet 😬

May 25, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Pengene er trukket, men ingen pakke.

Jeg bestilte sokker før jul, med beskeden om, at de var fremme inden juleaften. Modtog et track and trace nummer og pengene blev trukket, men pakken blev aldrig indleveret. Har sendt 2 mails og ringet en masse gange, men har ikke fået svar. Øv!

March 23, 2020

Jeg køber boxershorts

Jeg køber boxershorts, og mailer til socks & more d. 30/12 for at returnere/ombytte men jeg får intet svar på min mail. Jeg prøver at ringe, men ingen tager telefon. Virkelig en kedelig købs oplevelse.

January 20, 2020

Jeg købte 5 par trusser

Jeg købte 5 par trusser. 3 ud af 5 er nu allerede gået i stykker (gået op i syningen), så jeg tør ikke købe herfra igen.

September 10, 2019

Hej Christine

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores trusser.
Generelt får vi ganske reklamationer på vores varer, men der kan ske fejl i produktionen.

Derfor vil jeg bede dig, at henvende dig til vores kundeservice, så vi kan finde en løsning på dit problem.

Med venlig hilsen

Christian
SOCKS & MORE

Rated 4 out of 5 stars

Bedre end H&M

Købte 4 par hvide strømpebukser til min 7mrd søn(str 68), til institutionen,
kun 30kr pr par.
Kvaliteten er fantastisk, str er dog lidt til den store side (min dreng er tynd), dog MEGET BEDRE i str end H&M, hvor han stadig bruger 50/56 😂🙈..
disse sidder så fint, og holder ihvertfald sæsonen ud 👍❤️..

September 4, 2019

Fin kvalitet men størrelserne forkert

Fin kvalitet men størrelserne forkert

Jeg har lige handlet boxershorts i størrelse XXL og de er 8 cm MINDRE i omkreds
end alle de boxershorts vi har hjemme i skabet som kun er størrelse XL.
Normalt ville man tænke, at det var godt, at man købte en størrelse større end han
i virkeligheden bruger da størrelserne er så små, men de er så små, at vi ikke kan
bruge dem overhovedet.
Efter vi har åbnet pakken er jeg overbevist om der er sket en fejl. At man ved en fejl
har sat de forkerte str mærker i tøjet.. Så jeg ringer til kundeservice og forklare situationen
og den ansatte beklager og fortæller at de aldrig har oplevet problemet før.
Derefter spørger jeg hvad vi kan gøre ved sagen ift at sende varen retur og får følgende svar:

- De forhandler ikke større str end XXL

- Kunden betaler selv for at sende retur

- De har ingen størrelsesguide så jeg kan undersøge andre varer på hjemmesiden og evt finde
nogle boxershorts som passer bedre i størrelsen (da jeg i realiteten kun skal bruge en XL)

Jeg beder den ansatte om at tage målene på et par boxershorts fra et andet mærke da jeg ikke
vil risikere samme situation igen. Da jeg modtager mailen med målene bliver jeg bare mere
irriteret fordi de mål er også usammenhængende i forhold til dem vi har i forvejen og dem jeg
har bestilt. De beviser sådan set bare at størrelsen på dem jeg har bestilt og modtaget er helt
ved forkert.

Men for at komme til pointen så står jeg nu med 20 par boxershorts i str XXL som jeg selv skal
betale for at sende retur på trods af at varen er ubrugelig.

Men lidt heldig har vi været for min farfar som godt nok bruger str m kan passe dem.

August 21, 2019

Hej Lærke

Jeg kan godt forstå at du er frustreret over at du har fået nogle varer, der ikke passer. Vi er kede af at du har haft et uheldigt forløb omkring din henvendelse.

Jeg tror at vi har snakket lidt forbi hinanden med hensyn til størrelserne på de forskellige boksershorts. Derfor håber jeg at du vil forsætte dialogen, så vi sammen kan finde en løsning på problemet.

Desværre er sådan at der ikke findes noget standardmål som alle producenter bruger. Derfor kan man opleve at et mærkes str L ikke svarer til et andet mærkes L

Du har ret i at vi kan blive bedre til at informere om størrelserne på vores hjemmeside, og din efterlysning af et måleskema er noget vi vil tage til os.

Det er korrekt at du selv betale for returfragt ved bruge af fortrydelsesret og ved ombytninger. Det har vi valgt, fordi vi gerne vil have så lave priser som muligt. Det kan vi gøre ved at minimerer vores omkostninger til blandtandet returfragt.

Som sagt håber jeg at vi kan fortsætte dialogen og finde en løsning på problemet.

Med venlig hilsen

Christian fra SOCKS & MORE

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet her flere gange og køber…

Synes I skal begynde at sælge billige kontorartikler også...tape, kuglepenne, linealer, blyanter osv... :) Det er sådan noget man bare ikke gider at betale en bondegård for, og det er ikke lige hver dag man kommer forbi en fysisk "10-kronersbutik" :)

June 8, 2019

Hej Christina Louise,
Tak for den fine anmeldelse, det er altid dejligt med tilfredse kunder.

Og tak for input til vores produkt sortiment.

Christian fra SOCKS & MORE

Rated 3 out of 5 stars

Har købt strømper til min søn over…

Har købt strømper til min søn over flere gange og er tilfreds med kvaliteten og leveringen er også meget hurtig. Jeg vil dog råde andre til IKKE at købe de strømper der hedder str. 6-16 m, da man ikke kan regne med at størrelsen passer selvom ens barn er langt under 16 mdr. Jeg synes de burde angive den nøjagtige størrelser eller i hvert fald mål på foden af strømpen, så man har en chance for at vide om den passer. Desværre er det meget besværligt at returnere, da der ikke er vedlagt returformular sammen med bestillingen og alm. porto er meget dyr. Ville også ønske at man kunne filtrere søgningen på hjemmesiden i størrelser, da det er ret besværligt at skulle klikke ind på hver eneste strømpe før man kan se størrelserne, som er meget forskellige ved børnestrømperne.

April 18, 2019

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look