See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd! Naturligtvis är inte diskkraften densamma som i traditionella tabletter, men man ska tänka på att Sofreshy är mycket mindre giftigt och mer miljövänligt. Vanligt ekoprogram funge... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jag gillar att byta ut de miljöovänliga disktabletterna. Disken blir ren och det är skönt att slippa beläggningen från disktabletterna. Däremo samlas det så mycket fett i botten på diskmaskinen. Jag f... See more

Company details

1-star

Replied to 68% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Varning för So Freshy

Fungerar inte i vår diskmaskin. Efter några diskar var filtret helt fullt av brun äcklig fettmassa. Tänkte det var konstig, rengjorde filter och maskin. Alltid torkar jag bort fett på tallrikar med papper innan jag sätter in dom i maskinen. Ändå blev det så äckligt. Jag skrev och skickade bild på misären till företaget som då förklarar de att man inte kan köra ECO-programmet utan måste "köra 60-65 grader någon gång i veckan". Detta borde man fått veta innan köp då jag inte kör så varmt så våra glas blir dimmiga.
Jag får inte reklamera då jag använt mer än 4 blad!
Det tog faktiskt mer än 4 blad innan jag förstod vad dessa blad gjorde med min maskin.
På förpackningen finns en svensk flagga, vilket är HELT vilseledande då produkten tillverkas i Kina och de inte ens har kontoret i Sverige. Kommer aldrig köpa av dem igen.

March 3, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Klet i silen.

Disken blir ren, diskar dock inte kastruller. Mycket klet i silen, som måste rengöras ofta. Man undrar över om kletet är matrester eller från bladen.

March 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Går ej att returnera varorna får inget svar el hjälp!

Går ej att returnera varorna

February 18, 2026

Reply from Sofreshy

Hej Yvonne! Vi har svarat dig ett flertal gånger, jag vet inte om du missar våra svar. Jag har nu även skickat ett SMS till dig. Vi behöver vikten på paketet för att kunna skapa fraktsedel till dig. Vänligen skicka detta till oss, så kommer du att få en retursedel direkt.

Okey men inte för mig

Det blir rent men glasen får en lite gråaktig dimmig hinna. Deras web skulle behöva en uppdatering.
Otydligt om man har eller inte har ett aktivt prenumeration. Inte världsbäst på att svara på mail..

February 17, 2026

Reply from Sofreshy

Hej Tomas! Hoppas att du har fått klarhet sedan vårt samtal igår. Har du fler frågor eller funderingar så får du gärna höra av dig igen. Du har som sagt bara en order hos oss från förra året. Du kanske blandar ihop oss med någon annan prenumeration du har. Hoppas du kan uppdatera ditt omdöme här.

Rated 2 out of 5 stars

Disken blir tyvärr inte helt ren

Disken blir tyvärr inte lika ren som med ex. Yes. Inte ens om man tar dubbla dosen

February 17, 2026

Reply from Sofreshy

Hej Frida! Har du hört av dig till vår kundtjänst? De kan hjälpa dig med eventuell retur/reklamation och kan även hjälpa till att förbättra resultatet.

Helt värdelösa

Helt värdelösa, blir inte rent ens på längsta programmet.
Lite pinsamt att dem skickar ut ett mail där man önskar feedback, trycker man inte på gladaste gubben kommer man till deras hemsida, trycker man på gladaste gubben kommer man till trustpilot.
Köp inte, produkten fungerar inte

November 20, 2025

Reply from Sofreshy

Hej! Meningen med feedback-mailet är att om man redan är nöjd, då kommer man till Trustpilot. Är man inte nöjd så ska man få möjlighet att höra av sig till oss på kundtjänst för att få hjälp. Ibland får vi recensioner på Trustpilot som inte stämmer, för att man inte har tagit hjälp först, vilket är tråkigt för oss som företag. Vi vill gärna hjälpa till om man inte känner sig nöjd. Har du hört av dig till kundtjänst?

Rated 4 out of 5 stars

Jag blev först jätteirriterad för att…

Jag blev först jätteirriterad för att leveranstiden var längre än utlovats (december), men när jag väl fått produkterna var jag nöjd. Jag upplever att tvättresultatet är bra (eller minst lika bra som med andra kemiska preparat. Det är sant att det ibland finns vissa ugnskärl osv som behöver handdiska eller diskas om, men jag har inte använt något preparat där det inte behövs ibland. Med viss andra preparat upplever jag själv att det är rent nog, men att det finns som små korn och beläggning kvar, men med de här bladen har jag inte upplevt det. Jag är definitivt nöjd och det känns bättre att inte använda för mycket kemikalier om det går att undvika. Jag rekommenderar alla att prova och att själva vara med och bidra till att vi tänker på barnens framtid. Jag skulle dock gärna vilja se att produkten tillverkades här i Sverige.

February 14, 2026

Diskmedlet fungerar inte bra

Diskmedlet fungerar inte bra, disken blir inte ren.
Tvättmedlet har varit ok men lite svårt att bedöma då jag inte har så mycket fläckar.

February 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bra produkt

Bra produkt, bra pris. Tog några dagar för leverans men det hade jag beräknat och vart inget problem.

December 3, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Jag är jättenöjd med produkterna!

Jag är jättenöjd med produkterna! För diskmaskinen använder jag 1/2 blad varje gång och det har alltid blivit helt rent. Det samma gäller tvättmaskinen och då använder jag ett helt ark eftersom jag oftast har fulla maskiner. Leveranstiden var flera veckor, men eftersom det är ett litet företag så var det förmodligen mycket ordrar att hantera just då. När produkterna väl kom så har jag varit mycket nöjd.

February 13, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look