Company details

1. Underwear Store

Written by the company

Bij Sokjes.nl kan je gemakkelijk en snel jouw ideale sokken abonnement samenstellen zoals jij het wilt. Bekijk onze webshop en stel jouw ideale abonnement samen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Sokken zakken af en nare klantenservice.

Sokken zakken af en nare klantenservice.

Krijg ik ook nog een gek verhaal over hygiëne??
Geen idee waar deze mensen het over hebben wordt steeds erger!

Blijkbaar zijn er meer klanten met nare ervaringen

May 20, 2024
Sokjes.nl logo

Reply from Sokjes.nl

Beste Linda,

Het spijt ons te horen dat jouw ervaring met Sokjes.nl niet naar verwachting was en slechts één ster waardig is. We willen graag de situatie toelichten.

Allereerst hebben we gereageerd op jouw melding dat de witte sokken niet goed zaten door kosteloos een meerdere paren zwarte sokken toe te sturen. Toen ook deze sokken niet naar wens waren, hebben we aangeboden dat je ze kon retourneren nadat ze gewassen waren. Helaas ontvingen wij gedragen sokken met haren en etensresten, wat in strijd is met onze hygiënevoorschriften, waardoor wij de retourzending niet konden verwerken.

Wij zijn van mening dat we diverse oplossingen hebben aangeboden om je tevreden te stellen, zoals het gratis toesturen van andere sokken en het accepteren van een retour van een gebruikt product. We streven er altijd naar om uitstekende service te bieden en vinden het dan ook jammer dat je onze klantenservice als ‘naar’ hebt ervaren.

Wij hopen dat je begrip hebt voor onze positie en de hygiëne-eisen die wij moeten hanteren.

Sokjes.nl

Top ervaring gehad bij Sokjes.nl

Om te beginnen een erg duidelijke en overzichtelijke site.

Ten tweede werden de sokken, waar ik zo op terug kom, snel en duurzaam geleverd.

En tot slot het belangrijkste, de sokken zelf.
De sokken waren zoals beloofd naadloos, hadden een anti-sliphak en niet zichtbaar tijdens het dragen van schoenen.

Al met al een fijne ervaring opgedaan bij sokjes.nl

May 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goede en vriendelijke service

Van 6 paar sokken ging 1 sok al na 1 dag kapot. Na contact opnemen ben ik ontzettend snel,ondanks de feestdagen, en vriendelijk geholpen en was de service top. Ik kreeg 1 paar sokken voor de kapotte sok en 1 paar extra. Klantvriendelijkheid en service staan boven aan.

December 29, 2023

Goed product!

Erg hoge kwaliteit sokken die constant opnieuw verbeterd worden. Altijd gratis en netjes op tijd bezorgd. Erg tevreden!

February 27, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Eenvoud terwijl er niets ontbreekt!

Eenvoudiger kun je een website haast niet maken... terwijl er ook niets ontbreekt. En zo vind ik sokjes.nl als geheel: frictieloos! Speelt precies in op wat ik nodig heb: goede sokjes, zonder troubles in mijn kledingkast! Dank!!

February 26, 2023

Sokken van goede kwaliteit

Sokken van goede kwaliteit. Pakket was door Post NL kwijtgeraakt. Sokjes.nl heeft gelijk nieuwe opgestuurd. Top service! Ik blijf zeker klant.

February 23, 2021

Nooit meer zonder

Sinds kort maak ik gebruik van Sokjes.nl, sokken zitten goed en je ziet ze inderdaad niet in schoenen. Kwaliteit is ook goed.

February 23, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look