Solereth Reviews 13

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Laaienlichters

Laaienlichters. Wel betaald, maar nooit iets ontvangen. Reageren nooit op emails.
Kijk uit! Koop hier niet!

December 17, 2025

Solereth is oplichterij

Ik heb in november 2025 een bestelling gedaan. Ondanks mijn vele e-mails richting solereth tot op heden geen terugkoppeling en ook het bestelde product niet ontvangen. Doe geen bestellingen bij solereth. Dit is pure oplichterij. Ik krijg wel via de e-mail bericht van nieuwe producten. OPGELET, je word opgelicht !!!

February 20, 2026

Had iets besteld

Had iets besteld, betaald en ontving totaal iets anders. Heb contact verschillende malen gehad met dit bedrijf, maar hebben zelf de beleefdheid niet om enig antwoord te geven.

January 22, 2026

Oplichting

Ik heb 4 nov. pillen besteld glp1 om af te slanken. Heb het nooit ontvangen. Tussentijds gemaild en alle beloftes zijn nooit nagekonen
Het zijn oplichters en ik wil mensen hiervoor waarschuwen.

December 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Niet in trappen, boeven zijn ze!

Heb mijn bestelling niet ontvangen en mails worden niet beantwoorden. Mijn geld dus kwijt aan aan SOLERETH.

Oppassen dus, niet in trappen. Boeven zijn ze!

Angelo

December 19, 2025

Oplichting

18 oktober bestelling geplaatst. Tot op heden nog niets ontvangen. Na enkele mails 1 keer een reactie gehad en daarna laten ze niets meer horen. Zonde van je geld om daar ook maar iets te bestellen. Pure oplichters zijn het en je bent gegarandeerd je geld kwijt.

December 15, 2025

Geld kwijt aan SOLERETH

Geld kwijt aan SOLERETH. De bestelling wordt niet verzonden/of komt niet aan ... !!! ... Na een paar bemoedigende mails van het bedrijf wordt het heel erg stil bij SOLERETH. Mails worden niet meer beantwoord.

... TRAP ER NIET IN ...

December 14, 2025

Oplichters

Nog minder dan 1 ster.
In oktober bestelling gedaan maar nog niets ontvangen.
Op mijn mails ook geen reactie.
Je word opgelicht trap er niet in 😒

December 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Begin november bestelling gedaan bij…

Begin november bestelling gedaan bij dit bedrijf. Nog steeds niets ontvangen. Bij navraag krijg ik geen antwoord meer. Dit is de e-mail die ik ontvangen heb:

Bedankt voor uw bericht. Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik begrijp volledig hoe frustrerend deze situatie moet zijn.

Het lijkt erop dat we momenteel een probleem hebben met ons fulfillmentteam, waardoor de verwerking van sommige bestellingen is beïnvloed. We werken al samen met hen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, dan sta ik voor u klaar.

Oplichters zijn het.

December 8, 2025

Onbetrouwbaar.......

Heb begin november een bestelling geplaatst en betaald bij dit bedrijf waarvan ik een bevestigingsmail heb gekregen met dit als bestel identificatie "Bestel #SOLUS3553". Op 22 november heb ik een mail gezonden doordat ik nog steeds niets geleverd was en ook geen verzendmails (zoals je steeds krijgt als je via een betrouwbare webshop iets besteld) in mijn mailbox kreeg heb ik een mail naar het bedrijf gezonden waarop ze antwoorden dat ze het vervelend vonden dat ik niets over mijn bestelling vernam en bedankte ze me voor mijn geduld. Ze vermelden in hun antwoord mail ook dat ze de firma waar de bestelling van kwam zouden contacteren en me op de hoogte zouden houden. Wij zijn nu al in december en heb tot op heden niets meer van hun vernomen en de bestelling is ook niet geleverd.
Koop niets bij Solereth want je wordt er bedrogen. Je bent je centen kwijt en ontvangt jou betaalde bestelling niet.

December 6, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look