Company details
Written by the company
Dé meest betaalbare steunzolenspecialist van Nederland. SoleVision maakt voetenzorg weer toegankelijk én betaalbaar. Door processen slim en efficiënt in te richten, benutten we de kracht van zowel de schoenzaakspecialist, de steunzoolspecialist als de nieuwste technologie. Zo bieden we de klant een optimale combinatie van kwaliteit en beleving. Langskomen kan wanneer het de klant uitkomt – zonder afspraak of verwijzing.
Contact info
Netherlands
- info@solevision.nl
- solevision.nl
Helemaal geweldig!!
Ik gebruik de steunzolen van Solevision nu een paar maanden, ook al had ik geen specifieke klachten, en ik ben echt enorm positief verrast.
Het verschil is duidelijk merkbaar: lopen voelt veel soepeler, lichter en comfortabeler. Wat me misschien nog wel het meest verbaast, is dat mijn houding zichtbaar verbeterd is. Ik sta en loop bewuster, stabieler en met meer balans. Absoluut een aanrader, ook als je denkt dat je geen klachten hebt!
Topservice
Topservice
Ik ben erg tevreden over mijn steunzolen. Ze bieden uitstekende ondersteuning tijdens het sporten en in het dagelijks gebruik. Het aanmeten was professioneel en vlot geregeld. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede ondersteuning, topservice en een betaalbare prijs.
T. Spaan
Super!
Het proces van aanschaffen verliep ongelofelijk prettig. Nu de zooltjes binnen zijn is het een nog groter succes. Een super tevreden ervaring!
Geen last meer op het werk
Ik kreeg last van een branderig gevoel in mijn linkerhak na een aantal uren werken. Dit gevoel hield ook ’s avonds aan. Nadat ik steunzolen heb laten aanmeten is dit probleem verholpen en ervaar ik meer comfort
Perfecte steunzolen!!!
Ik heb laatst de steunzool besteld, had al langere tijd last van mijn voeten.
Loop nu de laatst 2 maanden met deze zolen en ze lopen perfect de last in mijn voeten is nu ook weg.
Ideale steunzool een aanrader!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.