Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard. Duurt erg kang voordat het bestelde produkt binnen is, vreselijk produkt komt totaal niet overeen metwat er getoond was. Retour zenden naar china voor eigen rekening

January 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dat men weet dat dit bedrijf de boel oplicht en je, je geld kwijt bent. Hun worden rijk met onze centen.

Omdat ik door een operatie aan een borst, nog steeds ziekenhuis BH's kocht. Al steeds aan het zoeken voor een mooie, voor mij fijne BH zag ik dit bedrijf voorbij komen. De review bekeken. Die waren allemaal positief (waarschijnlijk op de verkeerde gekeken). Dus besloot ik om er ook 2 te bestellen. 1 wit en 1 beige. De voorsluiting zoals in het filmpje te zien was precies wat ik zocht. Heel lang moeten wachten eer ik het kreeg, dus kreeg al mijn twijfels. Vorige week woensdag kreeg ik ze eindelijk. Maar voldeed totaal niet aan het product wat ik had besteld. Het waren 2 beige. Maar zonder voorsluiting. Je moet ze over je hoofd aantrekken. Dat lukt mij al helemaal niet. Dan is de kwaliteit en afwerking zo slecht. Ze zouden 100% katoen zijn. Het is puur synthetisch. Lijkt zo uit een lap stof geknipt. Geen zoompje, niet afgewerkt. Vreselijk lelijk. Ik snap nu ook hoe het komt dat ik er zo lang op moest wachten. Ik heb het wel hier besteld, maar dan gaat de bestelling rechtstreeks naar China. Ik bestel wel eens wat bij Temu, nou deze verpakking kan zomaar daar vandaan komen. Ik heb via contact gereageerd, maar nog steeds geen antwoord terug. Dit zal ook mniet meer komen. Terwijl als je wat wil bestellen en je hebt vragen, antwoorden ze gelijk. Ik wou dat ik wist waar ik met mijn klachten over dit bedrijf terecht kan. Want dit moet stoppen. Ze gaan ondanks de negatieve reacties gewoon door. Ik had ook gereageerd op de review op hun site,waar alles positief is. Maar dat is gelijk verwijderd. Dus mensen pas op, trap er niet in.

August 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dames alstublieft trap hier niet in

Dames alstublieft trap hier niet in. Zo dom geweest 2 b.h.'s te bestellen. Extra grote maat genomen omdat er een voorsluiting zat. Erg lang op de bestelling moeten wachten. Bleek uit China te komen. Het waren niet de b.h.'s van de foto en de maat klopte voor geen meter. Terugsturen dus, waarheen? China en verzendkosten voor mijn rekening. Soluva telefonisch onbereikbaar en mijn mail werd nooit beantwoord. Uiteindelijk de b.h.'s bij het Leger des Heils gebracht, zo heeft tenminste iemand er nog iets aan

June 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na lang wachten een totaal verkeerde bh…

Na lang wachten een totaal verkeerde bh ontvangen. De maat te klein, niet de beloofde voorsluiting en gemaakt van materiaal wat heel kwetsbaar is. Van de plastic verpakking was de oorspronkelijke geplakte bon weggeknipt, zodat er in beide verpakkingsmateriaal gaten zaten.
Dus al met al, zeer teleurstellend. Bh's zijn bij mij in de prullenbak verdwenen. Terugsturen naar China is teveel moeite en kost teveel geld.

May 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters, trap er niet in.

Ik ontving 2 BH’s die veel te klein waren en niet met een voorsluiting zoals besteld. Mail aan de klantendienst wordt niet beantwoord. Er is geen retouradres vermeld.
Kortom, ik ben erin getrapt.
Smeerlapperij vn de eerste orde!!!

July 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn niet eens een ster waard

Ze zijn niet eens een ster waard! Tijdens het bestellen denk je dat je iets uit Nederland besteld omdat ze ook een kantoor in Nederland hebben. Je krijgt de spullen uit China! Heel laat dus! Kwaliteit valt dus ook zwaar tegen! Zodra je terug wilt sturen moet je €20 retourkosten betalen naar China. Als je naar het adres in Nederland wilt retourneren dan betaal je 6.95 maar ze houden dan 50% van het aankoopbedrag voor zichzelf! Al met al… OPLICHTERS!
NIET BESTELLEN MENSEN!

June 30, 2024

Misleidende informatie

Misleidende informatie. Je dient je product terug te sturen als het niet goed is naar...China! En dat kost met track en trace 21 euro. Bijna net zoveel als het product zelf. Oplichting!

June 18, 2024

Belachelijke retour bedragen.

Je weet pas wanneer je een track en trace nummer krijgt zie je pas dat deze artikelen helemaal uit China komen. Retour sturen mag alleen met een track en trace en dus €21,00 af te rekenen!!

June 17, 2024

Bedrog

In april besteld en nog steeds niets ontvangen. Het maakt mij vooral boos dat ze op geen enkele mail antwoorden. Ronduit bedriegers🤬
Ook klarna is ermee bezig, maar zonder succes.

June 15, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look