See what reviewers are saying
Op 25 januari bestelde ik een trui die op de plaatjes er gelikt uitzag. Helaas besteld dit bedrijf haar artikelen in China en na diverse keren gemailed te hebben en al het vermoeden van oplichting te... See more
Jammer dat ik er in gestonken ben meestal lees ik vooraf de review als ik wat ga bestellen via dit soort websites. Bestelling komt uit China ze doen je denken dat het uit Nederland komt. Ben nu a... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Bestelling niet geleverd
Wielertenue besteld. Is nooit geleverd en bleek bij navraag retour afzender te zijn. Daarna verwezen naar DHL, die me niet verder kunnen helpen. Vervolgens van Solere toezegging (29-10-2025) dat ze zouden checken bij de leverancier. Nooit meer iets gehoord. Erg teleurstellend. Geen tenue en €64,95 kwijt.
Arnaque J’ai commandé le 2 octobre 2025 un…
J’ai commandé le 2 octobre 2025 un mascara sur ce site. Après plusieurs mail au site indiqué : solova.fr; toujours aucune réponse! Se sont des arnaques ! Fuyez.
Solère Amsterdam des escrocs
Solère Amsterdam des escrocs
J’ai commandé 3 sandales c’est l’horreur rien à voir avec les photos du site web
Reçu après 2 mois et pas de réponse à mes réclamations
Niet kopen
Niet kopen! Kwam er te laat achter dat het om een drop ship bedrijf ging. Bestelling duurde 2 maanden, annuleren werd niet op gereageerd. Mails werden duidelijk via AI beantwoord en leken vertaald. Na zoeken blijkt het volgens mij een duits internetbedrijfje te zijn, gevestigd in een of ander vaag gebouw in Frankfurt. Niet doen! Bestelling was uiteindelijk slechte kwaliteit, retourkosten zijn voor jezelf en risico dat het niet in China aankomt. Gewoon niet doen.
Een grote oplichtersbende
Een grote oplichtersbende, lange wachttijden, want spullen komen uit China, slechte kwaliteit, maten kloppen niet, en retourneren duurder dan de prijs van het kledingstuk en verschrikkelijk ingewikkeld, want de site van DHL accepteert de opgegeven namen, postcodes enz. niet, TRAP ER NIET IN!!!!!
Geen eerlijk bedrijf
Na bestelling zag ik dat de levertijd veel te lang zou duren( komt uit China) Meteen gereageerd. Kon niet meer gestopt worden. Kan nabezorging terug gestuurd worden maar wel voor eigen kosten. Dit geprobeerd maar hou maar op je moet het terug sturen naar China.Hier nooit wat bestellen. Is geen eerlijk bedrijf.
Dropshipper met alieexpress zooi!
Dropshipper met alieexpress zooi!
Koop hier niet.
Retouren houden ze af tot de 30 dagen retourperiode voorbij is.
Retouren gaan ook naar China als het al zover komt.
Waardeloze verkoper dus!
NE PAS ACHETER SUR CE SITE!
NE PAS ACHETER SUR CE SITE!
Vous commandez à Amsterdam, mais en fait, les vêtements viennent d'un site chinois, articles de mauvaise qualité et vous devez les retourner en Chine à vos frais, s'ils ne conviennent pas !
Igelatité totale
Koop hier zeker niet
Koop hier zeker niet ! De kwaliteit is niet ok en terugsturen moet naar China ! Dit op zich kost al meer dan mijn aankoop.
Dit is geen Nederlandse winkel. Ze antwoorden wel mooi in het Nederlands, maar dat is zeker vertaald.
Site à éviter ! Arnaque
Ce site devrait être rebaptisé "Arnaque" ! Vous pensez commander dans une boutique d'Amsterdam et c'est un site en Chine. Les frais de retours sont astronomiques et la qualité des vêtements plus que médiocre ! Site à éviter !!!
KOOP hier niet!
KOOP hier niet!
Allemaal goedkope Chinese rotzooi waar je bij Temu of Shein een fractie van het bedrag betaald. Het retourneren is alleen mogelijk naar China waar je een vermogen voor betaald.
Een tweedelige lente outfit besteld…
Een tweedelige lente outfit besteld helaas te klein 3XL hun maten zijn anders en kleding is daardoor te klein!
Retourneren is mogelijk na veel emailadressen over en weer!
Maar als erop aankomt zou ik bijna 60€ moeten betalen om het naar China te zenden??
Je krijgt geen gegevens van de winkel in Amsterdam!
Geen service was de eerste en de laatste keer en natuurlijk gaan ze niet reageren op negatieve mails het staat er vol van zegt dus veel!
Koop daar niets aub niet te vertrouwen. Ik heb nu wel die outfit waar ik niets mee ben en mijn geld hebben ze in hun zakken!
Pure oplichting....
Ik heb een bestelling die zij verkeerd…
Ik heb een bestelling die zij verkeerd hebben gestuurd geretourneerd, ik krijg geen reactie.
Waar kan ik zoiets melden?
Bij bestellingen LET OP retourbeleid
Bij bestellingen LET OP: retourbeleid: "retourzendingen dienen naar ons magazijn in Azië gestuurd te worden. Dit kan inderdaad leiden tot hogere kosten en ongemak..."
Solova probeert je- indien je iets wilt terugsturen - af te poeieren met 15% terugbetaling van je aankoopbedrag en na veel extra heen en weer gemail gaat hun 'aanbod' naar 25 % of je moet de hele zooi terugsturen naar Azié á 60,- voor een pakketje van nog geen 2 kg.
Bedrieglijke foto's - retourneren veel gedoe
Bedrieglijke foto's. Retourneren wordt vervolgens zeer lastig. Echt vreselijk.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Maat komt totaal niet overeen. Goedkope chemische stof.
Waste of money!
Niet bestellen
Niet bestellen alles uit china er is chinees bedrijf hooge retour kosten slecht kwaliteit verkeer geleverd ,
noot meer bestellen
Slechte service en producten
Zeer slechte service bij terugsturen van producten. Zeer onbetrouwbaar, doet toezeggingen en komen deze niet na. Je wordt aan het lijntje gehouden. Ik wacht al meer dan twee maanden op het geld van producten die ik wil retourneren.
NIET BESTELLEN!!!!!!
NIET BESTELLEN!!!!!!
Maten kloppen niet: veeel te klein, XXL besteld maar lijkt eerder een M, staat ook geen maat in de kleren. Kwaliteit: als je van lelijk plastic houdt, dan helemaal prima!
Kunt inderdaad retourneren, na 4keer mailen (krijgt nog alternatief aangeboden wat je nog 10euro extra kost), kost 55euro naar China. En zal je dan echt je geld terug krijgen? Ik betwijfel het..
Chinese rommel
Jurk totaal anders dan op de Solova site op Internet, over de maat hoef je al helemaal te praten Chinese dames niet te vergelijken met Europese dames, doen voorkomen alsof ze Amsterdamse groothandel zijn.
Na veel gemail en foto's sturen krijg je retourformulier en blijkt de boel teruggestuurd moet worden naar China waar je voor hoge eigen retour kosten komt te staan, een aanfluiter dit bedrijf koop hier niets kost je alleen maar vele Euro's.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.