Jeg er simpelthen nødt til at dele min…
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse, fordi den har gjort et kæmpe indtryk på mig 🙏✨
Jeg havde en session hos Sol. Jeg er stadig helt blæst bagover over, hvor præcis, nærværende og dygtig hun er. Allerede fra starten følte jeg mig tryg, set og forstået på et niveau, jeg sjældent har oplevet før.
Sol formåede at sætte ord på ting i mit liv, som hun umuligt kunne have vidst på forhånd.Både konkrete situationer, følelser og mønstre, jeg selv har haft svært ved at forstå. Det var ikke bare generelle udsagn, men helt specifikke indsigter, som ramte spot on. Flere gange sad jeg med gåsehud.
Det, der virkelig gør Sol unik, er ikke kun hendes evner, men også hendes måde at formidle det på. Hun er utrolig varm, empatisk og respektfuld. Hun gav mig ikke bare svar, men også ro, klarhed og en følelse af retning, som jeg virkelig havde brug for.
Efter sessionen sad jeg tilbage med en stærk følelse af lettelse og tillid til min egen vej fremad. Det føles som om, jeg har fået ryddet op i en masse indre støj og nu kan se tingene meget klarere.
Jeg kan på det varmeste anbefale Sol til alle, der søger indsigt, afklaring eller bare har brug for at blive mødt med ægte nærvær og forståelse. Hun er uden tvivl noget helt særligt 💫
Tusind tak, Sol. Jeg kommer helt sikkert igen ❤️