See what reviewers are saying
Produktet som jeg opprinnelig kjøpte holdt ikke mål, men Sølvmesteren tok kontakt med meg for å bytte produktet i noe som var bedre. Det ble dermed en Reed & Barton lærkiste med glidelås isteden. Den... See more
Company replied
Dette var bestilling av en bryllupsgave. Vi bestilte 6 gafler men fikk først tilsendt 4 med 2 i rest. Jeg kontaktet sølvmesteren hamar og forklarte at vi sterkt ønsket komplett levering til 12. Augus... See more
Veldig god service, hadde bestilt en eske jeg egentlig ikke trengte (skjeene kom i original eske, så trengte ikke bestille i tillegg), og da ringte de fra Sølvmesteren for å sjekke om jeg virkelig sku... See more
Company replied
Written by the company
Sølvmesteren selger ekte norskprodusert sølv samt utstyr for oppbevaring og sølvpuss. Norsk sølvbestikk og sølv korpus har lange tradisjoner og har en varig verdi. Både som kunstverk og sølv som metall.
Ekte nytt norsk sølv fra fabrikker i Norge
Written by the company

- Vi er her for deg
- Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi er her for å hjelpe
Rask levering og 14 dagers angrerett
Fri frakt for ordre over 499 kroner

Østregate 21, 2317, Hamar, Norway
- 62000899
- post@solvmesteren.no
- solvmesteren.no
Replied to 16% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Dere kunne ikke levere varen som var…
Dere kunne ikke levere varen som var bestilt og betalt. Fikk ingen epost om leveringsvansker. Fikk først greie på leveringsvansker når jeg etterlyste sendingen, noe som var vel seint. Fikk da opplyst at det var usikkert når varen på nytt kom innpå lageret. Valgte da å heve kjøpet.
VELDIG lang leveringstid men god…
VELDIG lang leveringstid men god produktkvalitet når det kom og gode priser

Reply from Sølvmesteren
Hurtig levering. God informasjon. Konkurransedyktig pris. Tillitsfullt.

Leveransen var ok
Leveransen var ok, selv om det tok litt tid. Hadde ikke varen på lager.

Reply from Sølvmesteren
Gravering ble glemt og graverte navn…
Gravering ble glemt og graverte navn feil. Der var to alternativer og tok ikke kontakt for å få det riktige navnet.

Reply from Sølvmesteren
God pris og bra svar på mail
Bra pris og svarte forholdsvis raskt på mail. Tok litt tid å få varen, men fikk den som lovet før jul.

Reply from Sølvmesteren
Bestilte på nett og fikk rask levering
Bestilte på nett og fikk rask levering. Presentasjonen av varen på nett viste seg å holde mål - ingen overraskelse.

Reply from Sølvmesteren
Jeg fikk tallerken med feil mønster
Veldig grei å handle med .fikk byttet…
Veldig grei å handle med .fikk byttet varer uten problem