Sorø Camping Reviews 24

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du søger en campingplads med et synligt værtspar, skal du ikke vælge denne plads. Camping mutter bliver i kiosken og ishuset, og du skal være heldig hvis du får et smil. Her bliver man også bes... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fin hytte, fin beliggenhed. Vi havde en kedelig oplevelse med en stor aggressiv hund tilhørende en tysk turist i campingvogn. Ejer Lone W. var fuldstændig ligeglad, det var mit eget problem. Jeg fik n... See more

2.8

3-star
2-star
1-star

Vi kommer ikke igen

Her bliver man også beskyldt for at stjæle, uden at camping fatter gider gå forbi og snakke med os, han sender en mail istedet da vi fortæller han tager fejl og hvorfor, får man ikke engang en undskyldning.
Vi kommer aldrig igen

July 10, 2025

Rent og pænt

Dejlig smukt beliggende campingplads blot et par km. fra byen. Pladsen og servicebygningen er ren og pæn. Dejlige bade, som er inkluderet i prisen. Hyggeligt med mulighed for nybagt morgenbrød. Der mangler bare et hunde luftersted hvor hundene kan løbe frit. Tak for denne gang.

June 4, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig smukt beliggende campingplads…

Dejlig smukt beliggende campingplads blot et par km. fra byen. Pladsen og servicebygningen er ren og pæn. Dejlige bade, som er inkluderet i prisen. Hyggeligt med mulighed for nybagt morgenbrød. Der kan også bestilles varm mad. Flere retter.
Desværre er Sorø by ret hurtigt overstået. Byen taber fuldstændig til både Slagelse og Ringsted. Det kan campingpladsen ikke gøre for, men det betyder kortere besøg på pladsen.

September 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Møj beskidt og klam hytte..

Møj beskidt og klam hytte..

Vi skulle have boet i en hytte fra d. 3/5 til 5/5.. men da vi ankom sent med en lille dreng (2 år) blev vi NØDT til at overnatte ikke af lyst.. beskidt hytte, dyne med noget som lignede bræk, sorte lagner med så mange plette og det umuligt kunne ha været vasket i år.. og beskidt køleskab med mug..

Lone var ligeglad og kunne ikke engang finde ud af at sige undskyld eller beklager til vores ansigt.. nok noget af det mindste man kunne gøre noget man aflevere sådan en gang møj

Føj

May 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig oplevelse… lejede en hytte…

Meget dårlig oplevelse… lejede en hytte fra 12/4 til 15/4-24
Der var møg beskidt både i hytten og køkkengrej… ingen lys i lampe, ingen varme i radiator i stuen… Rullegardin ved før kunne ikke holde sig lukket og det kunne ikke trække op. Både madrasser og sovesofa var så brugt, at man dårlig kunne ligge i det. Vi ringer et utal af gange uden røret blir taget, vi er deroppe og der bliver ikke åbnet. Lone Wellejus Campingejer, er fuldstændig ligeglad og har mere travlt med at angribe i stedet for at tage imod… Hun aner ikke hvad service er… det handler åbentbart kun om penge…. Det var første og sidste besøg herfra…

April 12, 2024

Mega utilfreds med Luksushytte nr 13

Vi var 3 tøser af sted for at hygge om fredagen og så ellers bare overnatte om lørdagen.. Der var møg beskidt ved sovepladserne og elendig at sove på gardinerne ville ikke holdes nede og da det endelig skete, så havde vi svært ved at få dem op igen.. Det har været de væreste nætter jeg husker til dato. Da vi ankommer ser det hyggeligt ud. Vi skulle til at lave mad, som vi havde handlet ind til og alt var møg beskidt, så vi måtte selv liiiiige vaske op. Vi kørte ud for at spise og ville henvende os, men der var lyset slukket og inden tog tlf. så vi kunne ikke klage.

Vi skulle tidlig op lørdag og kørte og kom sent tilbage til hytten og der var stadig ikke nogen.

Vi henvender os da vi så skal kører søndag morgen og fortæller om vores oplevelse og bliver taget imod negativt. Vi har sendt email og får igen negative svar retur.

Så her kommer vi ihvertfald ikke mere.

April 12, 2024

Sorø Sø Camping

Lone, som lejermutter hedder, er en sur kvinde som kun tænker på penge. Der er møgbeskidt på toiletter og baderum. Fødevarer kontrol ikke været der siden 12-07-2018.👎 Kan ikke anbefale pladsen. Find en anden.

March 31, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig sted med god service

Dejlig sted med god service. Lækkert hjemmebagt morgenbrød og gode pizzaer til rimelig priser, ja nærmest billigt.
Alpeterrassen med tyrolermusik, hvor man kan nyde diverse drikkevarer er bestemt en oplevelse af de gode.
Rent og pænt køkken og bad.
De havde fået 5 stjerner, hvis internettet havde været bedre.
Vi kommer gerne igen 😀

September 8, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Lejede en af deres Familiehytter

Lejede en af deres Familiehytter. Beliggenheden på pladsen er ret kedelig.
Hytten er ok, men den er ikke større end absolut minimum.
Madrasserne og sovesofaen var temmelig ringe.
Internettet var meget ustabilt og når det virkede - så ganske langsomt.
Pænt og rent, men generelt lidt slidt udtryk.
Fin betjening

July 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har været her flere gange

Har været her flere gange, men i dag blev vores oplevelse så lige ødelagt af en sur lejrchef, der drønede rundt som en vild og slog græs. Vejene er fyldt med store sten, der fløj til alle sider, og da han kom kørende i fuld hast lige tæt forbi vores åbne dør kl. 11.15, sagde vi, at han måtte vente til efter 12, når vi var kørt. Vores gamle hund blev bange over den voldsomme larm få centimeter fra vores autocamper - og tænk, hvis den var gået ud i det samme, hvad den ofte gør - men vi fik bare at vide, at "det var hans plads, så han gjorde som det passede ham". Jamen så må han jo ha' pladsen i fred fremover... vi gider ikke komme her igen...

June 29, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Camping mutter er en sur

Camping mutter er en sur, madamme, intet smil, eller et velkommen. Sur besked, om at hunden skal være i snor. De havde så et træfældnings firma på besøg, da vi var der, og der var en helvedes larm, og det synes camping mutter, så ikke, at de burde ha sagt til kunderne, så man kunne ha valgt et andet sted, at ta på camping. Hun virker fuldstændig som om hun er ligeglad med camping gæsterne, en rigtig sur madamme, der burde finde sig noget andet at lave. Vi kommer aldrig igen.

May 31, 2023

Nu prøvede vi så igen

Nu prøvede vi så igen, selom sidste forår var en dårlig oplevelse,
Denne gang var så den selv samme oplevelse, møgbeskidte toilet og badefirhold for os som bare kommer på forlænget weekend, konen sagde at i vinterhalvåret blev der kun gjort rent to gange om ugen, men selv om hun då havde gjort rent, var der møg på brættet, beskidt rundt om tønden og badeværelse ligeså møgbeskidt,, virkelig uhygiejnisk,
Camping mutter er så ubehøvlet og fuldstændig ligeglad.
Vi kommer ihverfald ikke tilbage mere.

March 1, 2023

Is this your company?