Soulmade Jewellery Reviews 16

Company details

1. Jeweler
  2. Jewelry Buyer

Written by the company

Handgemaakte juwelen voor vrouwen die zichzelf opnieuw graag willen zien. Oog voor spirituele betekenissen en voor wat jij op dit moment extra nodig hebt. Juwelen met zorg gemaakt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijne ervaring

Vriendelijke vrouw, die prachtige juwelen maakt ! Had mooie oorbellen gekregen van bij haar op een marktje.
Heel mooi afgewerkt en geen reactie op de oorsteker zelf waar ik nochtans snel op reageer. De oorbellen zijn ook erg licht dus je voelt ze niet. 1 schakeltje was stukgegaan maar werd onmiddellijk kosteloos vervangen. Afwachten op de feestcollectie nu !

August 31, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Wat een leuke review! Dankjewel!

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk mooie betaalbare oorbellen die geen allergische reactie vormen.

Hele lieve meid die niet enkel kwalitatief goede en erg mooie juweeltjes verkoopt, maar van je aankoop ook nog eens een klein momentje voor jezelf maakt. Zo was er een quote die ik mee naar huis kreeg en mocht ik mijn gevoel een steentje laten nemen dat op dit moment veel voor mij kan betekenen. Zo is het niet enkel de aankoop van een mooi geschenk voor mezelf, maar ook een leuk momentje. Als zorgende moeder met drukke dagen is zo een klein momentje een klein extra kadootje.
Super!

September 6, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Wauw, wat een leuke review! Zo fijn dat je het extraatje ook leuk vond!

Ibizamarkt

Ik ben Soulmade jewellery op de Ibizamarkt in Lanaken tegengekomen. Haar standje sprak mij onmiddellijk aan door de mooie juwelen die ze uitstalde. Hier heb ik dan ook mijn eerste armbandje gekocht en ben er helemaal weg van. Ik draag het sindsdien elke dag en heb al mooie leuke reactie hierop gekregen. Lize heeft mij deze dag geholpen en was ook super vriendelijk ze doet dit echt super! Ik volg haar pagina zeker verder op voor mooie nieuwe juweeltjes!

August 3, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Kei leuk om te horen en dankjewel voor het complimentje! Heel veel plezier met je armband!

Leuke juweeltjes

Spontaan binnen gelopen in het winkeltje in Lommel en ook al had ik eigenlijk niets nodig, ik was meteen verkocht door de mooie handmade oorbelletjes. Er is heel veel keuze en voor iedere outfit is er wel een match. Zeker een aanrader!

December 14, 2024

Stock sale

Ik kocht juwelen van Lize haar stock-sale. Dit waren iets 'oudere' juwelen maar toch allemaal héél mooi! Ondanks dat ze van een oudere collectie waren, zijn ze kwalitatief zeer goed gemaakt. En toch zie je daarnaast nog een super grote evolutie qua kwaliteit en afwerking in haar juwelen nu.. NOG beter! Ze wil echt zorgen voor een knap uirgewerkte zaak dus werkt er super hard voor, wat een passie! Ik wens Lize nog heel veel succes in de toekomst.

March 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik vraag, zij maakt! Za-lig!

Bij de eerste kennismaking met de juweeltjes van Lize zorgde ze meteen voor een kleine aanpassing waardoor ik helemaal overstag ging. Ondertussen heeft ze al meerdere juweeltjes gemaakt op mijn vraag, precies zoals ik het wou! Za-lig dat dat zomaar kan!
Ik vraag, zij maakt!
Ik ben fan!

April 17, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Super fijn om te lezen, die kleine aanpassingen doe ik dan ook graag! Dankjewel voor je review!

Origineel

Origineel, keuze voor jong en oud, wat je vraagt kan op maat gemaakt worden. Vormen, kleuren en stijl, alles is mogelijk!!

April 17, 2025

Simpel en chique

Voor mij simpele oorknopjes. En klein specialleke..
Ik vraag en Lize maakt..geweldig.
Goede kwaliteit. Van alles gehad en altijd allergische reactie. Bij deze niet. Kan ze elke dag dragen en lekker afwisselend naargelang mijn..zin en gevoel. Ga zeker nog koopjes doen nu richting zomer..✨️🤩

April 16, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Dankjewel Wendy! Altijd leuk om juweeltjes helemaal naar jouw wens te mogen maken.

Oorbellen met liefde gemaakt

Oorbellen die met liefde gemaakt worden door Lize. Ze Steekt zorg in het verpakken van de juwelen. Indien je in de buurt woont zorgt ze zelfs voor een persoonlijke levering!
Daarnaast zijn het ook mooie juwelen waar iedereen haar ding in kan vinden.
Lize staat ook open voor eerlijke communicatie, wat het toegankelijk maakt voor de klant.

October 8, 2024

Reply from Soulmade Jewellery

Super fijn om te lezen, dankjewel Sarah! Inderdaad zorg ik graag voor een persoonlijke levering waar mogelijk!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer mooie en praktische juwelen!!

Zeer mooie en praktische juwelen!!
Ik had persoonlijke oorbellen van mijn poesjes gevraagd en deze waren heel goed gelukt!!
De oorbellen zitten zeer fijn!!

January 15, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Dankjewel Annita! De poesjes waren een nieuwe uitdaging, maar samen toch maar weer het beste van gemaakt met een mooi resultaat!

Ik ben fan

Ik ben fan! Heb al verschillende oorbellen van haar in mijn collectie. Ze maakt toffe ontwerpen en past deze indien mogelijk aan op jouw vraag. Ik draag bv liever studs dan lange oorbellen en indien mogelijk past ze haar ontwerp aan of geeft ze een leuk alternatief. Steeds even vriendelijk en vol passie.

April 16, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Dankjewel Bianca, doet mij enorm goed om te lezen!

Rated 5 out of 5 stars

Heb in het verleden al bij haar gekocht…

Heb in het verleden al bij haar gekocht ze kent de kwaliteiten van de producten waarmee ze werkt.
Ze maakt toffe ontwerpjes voor zowel jong en oud, en volgt de trend en seizoenen.
Ook is ze super vriendelijk en tof in omgang.

April 15, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Dankjewel Elien, nog veel plezier met je juweeltjes!

Super leuke handgemaakte juwelen

Super leuke handgemaakte juwelen! Kwaliteit is echt top en Lize geeft duidelijk uitleg over hoe je de juweeltjes het beste onderhoud. Ze staat open voor alles en de juweeltjes zijn stuk voor stuk uniek! Echt prachtig!

January 11, 2025

Reply from Soulmade Jewellery

Dankjewel Axelle! Nog heel veel plezier met je juweeltjes!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look