SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Bra leverans. Fina skor och bra klistermärke man fick till. Lite overprice, men servicen väger upp

Rated 5 out of 5 stars

Bra och snabb kundservice och snabb leverans. Tog bara 3 dagar att få hem varan. Är väldigt nöjd med mina nya sneakers. Tack så mycket för en bra affär. /Mathias

Rated 5 out of 5 stars

Jag besökte south soles nyligen och jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Från det ögonblick jag klev in genom dörren möttes jag av en varm och välkomnande atmosfär. Personalen var vänlig och... See more

Company details

1. Shoe Store
  2. Fashion Accessories Store
  3. Men's Clothing Store
  4. Streetwear Store

Written by the company

Företagsbeskrivning för South Soles (för Trustpilot): South Soles är en av Malmös största och mest välrenommerade sneaker- och streetwearbutiker, belägen i hjärtat av Mitt Möllan Centrum på Claesgatan 8, 214 26 Malmö. Hos oss hittar du ett exklusivt och noggrant kurerat sortiment av limiterade sneakers och kläder från världsledande varumärken som Jordan, Nike, Adidas, Louis Vuitton, Moncler och många fler. Vi brinner för att erbjuda våra kunder det allra senaste inom sneakerkultur, street fashion och premium lifestyle-produkter. Oavsett om du är en samlare, sneaker-entusiast eller modeintresserad hjälper vårt kunniga team dig att hitta unika produkter som speglar din personliga stil. South Soles är mer än bara en butik, vi är en mötesplats för sneakerheads och modeälskare i hela Skåne och Sverige. Hos oss står autenticitet, kvalitet och personlig service alltid i fokus. Besök vår fysiska butik eller vår webbshop för att upptäcka de hetaste släppen och tidlösa klassiker. Vi hjälper dig att ta din stil till nästa nivå.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mysig butik och fantastisk personal

Mysig butik och fantastisk personal

July 31, 2024
Unprompted review
SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö logo

Reply from SouthSoles: Sneakers Butik i Malmö

Tack för din recension! Vi är glada att du gillar vår butik och vår personal. Välkommen åter!

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look