De Spaarspecialist Reviews

Company details

1. Counselor
  2. Financial Consultant

Written by the company

Wil jij graag meer overzicht in je financiën? Meer sparen, zorgen dat je later zonder geldzorgen zit en een goede basis voor je familie creëren? Ik help je daarbij. Met mijn trainingen en tips voor financiële planning kan je zelf aan de slag om dit te bereiken. Liever geheel ontzorgd? Dan help ik je met een plan op maat, specifiek voor jouw situatie.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Financiële vragen? Ga naar de Spaarspecialist!

Ik zocht iemand die mij (op weg) kon helpen met mijn financiële vragen. Dan blijkt LinkedIn een handige manier te zijn om iemand te vinden die er verstand van heeft want ik vond Adam! Ik had hulp nodig bij o.a. pensioenopbouw en nog een aantal andere onderwerpen.

Hij heeft mij heel prettig geholpen. Laagdrempelig, duidelijk, eerlijk en geduldig en heeft ook veel waardevolle informatie gedeeld over waar ik up-to-date info kan vinden.

Soms is alle informatie op internet te overweldigend. Hoe fijn is het dan als je iemand hebt die je helpt met overzicht te krijgen in je eigen financiële situatie.

Gewoon naar Adam gaan dan ga je de goede kant op!

June 8, 2026

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze mooie review Sherryl! Het was een feestje om met je samen te werken en ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met het creëren van meer overzicht!

Topspecialist!

Heb je hulp/advies nodig tav je financiele situatie?
Kies Adam.
Hij is vakkundig, slim, inspirerend, behulpzaam, betrouwbaar, begripvol en begaan.
Echt een topadviseur!
Die me erg heeft geholpen orde op zaken te stellen en vrolijk te worden in plaats van als een berg op te zien tegen de financiele keuzes die ik moest gaan maken.
Dank je wel Spaarspecialist!

May 1, 2026

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze prachtige review! Ik heb veel plezier beleefd aan jullie op weg helpen met het vormgeven van jullie grotere plan. We spreken elkaar zeker snel weer!

Aanrader!

Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding van Adam. Hij heeft ons geholpen om overzicht te creëren in onze financiën en samen hebben we een helder en realistisch plan voor de toekomst opgesteld. De gesprekken waren prettig, professioneel en duidelijk, zonder ingewikkeld jargon. We voelden ons serieus genomen en goed begeleid. Kortom: een zeer fijne ervaring en absoluut een aanrader.

January 26, 2026

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze prachtige review Lisette! Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen aan meer overzicht in jullie financiën en met het maken van een plan voor jullie pensioen.

Rated 5 out of 5 stars

Deskundig advies van vakspecialist…

Heel fijn om met Adam als vakspecialist te sparren over mijn financiële plannen. Hij heeft me echt goed advies gegeven en ook mogelijkheden waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Ben je op zoek naar deskundig advies? Ik raad Adam van harte aan.

December 30, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Dank voor deze mooie review Ilse! En fijn dat ik je verder kon helpen.

Van 0 tot inzicht in een paar meetings

De Spaarspecialist heeft me super goed geholpen met het opstellen van een financiële koers. Ik had al aardig wat op de rit, maar stond nog op losse poten. Dankzij Adam heb ik scherp wat ik maandelijks moet beleggen en sparen om zorgeloos naar de toekomst te kunnen kijken. Met als belangrijkste pijler; mijn pensioen.

Naast zijn expertise is het gewoon een hele fijn man om mee te sparren.

Adam, bedankt!

November 27, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze prachtige feedback Mathijn! Fijn dat ik je verder heb kunnen helpen met je pensioenopbouw en het plezier in de gesprekken was geheel wederzijds!

Rated 5 out of 5 stars

Heldere uitleg en goed onderbouwd advies

Adam heeft mijn financiële situatie na mijn pensioendatum inzichtelijk helpen maken. Daarbij toonde hij veel kennis van zaken en onderbouwde hij zijn advies goed.

Hij neemt de tijd en legt geduldig uit. Zijn aanpak en adviezen hebben mij geholpen en veel rust gebracht. Ik zal niet aarzelen hem nogmaals te benaderen als ik weer advies nodig heb.

Ik kan zijn aanpak en service van harte aanbevelen!

August 7, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze mooie review. Tijd om te genieten van je pensioen!

Rated 5 out of 5 stars

In korte tijd veel inzicht gekregen

Heel fijn contact gehad met Adam. Alhoewel ik iets sceptisch was in het begin, was dat heel snel weg.

Adam heeft me in korte tijd inzicht gegeven en de juiste richting opgestuurd. Heb nu eindelijk een financieel plan voor de toekomst.

October 24, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Dank voor deze mooie review Jeroen en fijn dat ik je op weg heb kunnen helpen. We houden contact!

Rated 5 out of 5 stars

Informatief en overzichtelijk advies waar je echt iets aan hebt!

Adam geeft informatief advies wat actueel, overzichtelijk en past voor je persoonlijke situatie. Geen vraag is hem teveel, geen situatie te lastig. Hij zet alles op een rijtje voor je en wijst je goed op pad. Een zekere aanrader, hij heeft mijn bewondering en dank.

October 13, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Wat fijn om te horen dat ik je zo goed verder heb kunnen helpen met je toch enigszins unieke situatie Kiona. Bedankt voor de mooie review!

Ontzettend behulpzaam en toegankelijk

Adam is ontzettend behulpzaam en neemt echt de tijd om naar je te luisteren. Toen ik met twijfels en vragen zat, legde hij alles rustig en duidelijk uit. Dat gaf mij veel vertrouwen en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Wat ik daarin vooral waardeerde, is dat hij niet alleen deskundig advies geeft, maar dit ook op een betrokken en toegankelijke manier doet. Zijn kennis en rustige aanpak maken het erg prettig om met hem samen te werken

June 5, 2025

Inzicht en rust

Adam heeft me in een korte tijd helder inzicht gegeven in de financiele mogelijkheden rondom pensioenbeleggen en indexfondsen. Zijn rustige en kalme benadering zorgde voor vertrouwen en duidelijkheid.

May 23, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze mooie review Paul en graag gedaan natuurlijk!

Rated 4 out of 5 stars

Helder, to the point en behulpzaam.

Adam is een rustige, scherpe financieel adviseur die ons heel goed heeft geholpen met onze vragen, onzekerheden en overdenkingen.

Hij weet op een een heldere manier dingen uit te leggen die daarvoor nog onduidelijk waren en heeft goeie praktische voorbeelden uit zijn eigen situatie.

Het zorgt ervoor dat ik met minder onzekerheid naar beleggen, pensioen en geldzaken in het algemeen aankijk.

Heel fijn!

March 16, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! En graag gedaan natuurlijk!

Blij met Adam!

Adam was goed voorbereid, verdiepte zich in onze situatie en kwam met goede adviezen en alternatieven als dat nodig was. Wij waren erg blij met 'm!

February 11, 2025

Reply from De Spaarspecialist

Bedankt voor de mooie review Lars en fijn om te horen dat ik je goed kon helpen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look