Spac Sport Reviews 8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel met goed personeel

Fijne winkel met goed personeel. Hier ooit een ortlieb rugzak gekocht die een paar jaar later bij de naden los liet. Het werd bij Spac sport goed opgepakt en ik kreeg toch een deel van mijn geld.

October 1, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Slechte service ondanks dure aankoop

Review-overzicht van Google

11 reviews·1 foto
een minuut geleden

marten berends
3 maanden geleden
Begin januari in de winkel geweest met mijn vriendin. Ik heb bijna 10 outdoorbroeken gepast en vergeleken, mijn vriendin hetzelfde aan skibroeken. Al die tijd ontzettend geduldig geholpen door een medewerkster. Uiteindelijk op haar advies …Meer
❤️1

G. Denissen
Local Guide·75 reviews·64 foto's
3 maanden geleden
Vriendelijke en behulpzaam personeel. Ik zocht wandelschoenen en werd heel netjes geholpen door een jongen die 3 dagen daar werkte.

Miranda Michels
Local Guide·183 reviews
2 weken geleden
Nieuw
Prima winkel/assortiment, goed personeel, flinke prijs
Carol Lamers
11 reviews·1 foto
een minuut geleden
Nieuw
Ik ben al jaren een tevreden klant bij Spac Sport Nijmegen. Tot vandaag; 25 mei 2024 Meindl wandelschoenen voor €230,00 gekocht. Ik heb er nog geen 6 maanden mee gelopen, omdat ik in de winter hoge wandelschoenen draag. Sinds twee weken laten de stiksels los en krijg ik natte voeten. Ik kreeg in de winkel te horen dat dit bij het normale slijtage proces hoort. Ze konden gemaakt worden op mijn eigen kosten. Hele slechte service. Jammer, ik kom hier niet meer.

May 28, 2025

Goed geholpen

Vorig jaar hier snowboard schoenen besteld (online). Helaas hadden de schoenen na een paar wintersporten al slijtagepunten. Na dit aangekaart te hebben bij Spac Sport hebben ze contact opgenomen met de leverancier. Uitkomst was dat ik de schoenen mocht terugsturen en een tegoedbon kreeg. Problemen met producten kunnen voorkomen en werd hier ook goed opgelost door het personeel!

May 11, 2025

Topservice

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
Men neemt alle tijd voor het passen, meten en uitproberen van wandelschoenen.
Ik had gekozen voor Hanwag, maar achteraf liep ik op deze schoen, ondanks de zeer goede kwaliteit, niet prettig. Ik wandel nu verder op Lowa's.
De service die ik heb mogen ervaren, was veel meer dan ik had mogen verwachten. Topservice 👌

March 24, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Rits van een regenjas niet waterdicht

Volgens de website staat vermeld dat de mac in a sac regenjas is die wind en waterdicht is. Nu blijkt echter dat de rits niet waterdicht is en volgens de klantenservice dit ook niet verwacht mag worden bij een jas van € 50,00. En daarmee is voor hun de kous af.

October 1, 2024

Zeer snelle levering

Product was netjes verpakt, zag eruit zoals omschreven/foto’s op de website. Zeer snelle levering.

September 10, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look