Banner for SpaDreams.nl

2. Tour Operator

About SpaDreams.nl

Written by the company

SpaDreams

De specialist in gezondheids- & wellnessreizen

SpaDreams is jouw expert voor hoogwaardige gezondheids- en wellnessreizen. Wij bieden zorgvuldig samengestelde programma’s die fysieke vitaliteit, mentale balans en persoonlijke transformatie bevorderen. Onze wereldwijde gasten genieten van reizen die verder gaan dan ontspanning – ze inspireren tot duurzaam welzijn.

Gebaseerd op jarenlange expertise in wellness-toerisme, combineert SpaDreams naadloze service, deskundige begeleiding en premium partners om betrouwbare, resultaatgerichte ervaringen te leveren. Elke reis is ontworpen om lichaam, geest en ziel te ondersteunen.

Waarom SpaDreams?

• Expertise: decennialange ervaring in wellness- en retreatreizen.
  • geselecteerde arrangementen: Ontwikkeld met toonaangevende wellnessresorts en professionals.
  • alles-in-één boeking: inclusief accommodatie, behandelingen, maaltijden, transfers.
  • uitstekende service: van planning tot thuiskomst staan we voor je klaar.
  • Digitaal & veilig: eenvoudig online boeken, realtime beschikbaarheid en veilige betalingen.
  • Geverifieerde beoordelingen: echte feedback van echte reizigers.
  • Betrouwbare service: wij werken nauw samen met hotels voor een soepel en zorgeloos verblijf.

Wat wij bieden

Ayurveda
Persoonlijke genezing op basis van traditionele Indiase geneeskunst.

Vasten & Detox
Programma’s zoals Buchinger, FX Mayr en sapkuren.

Yoga & Meditatie
Vind innerlijke rust en mindfulness via begeleide retreats.

Spa & Wellness
Massages, hydrotherapie en verwenervaringen.

Afvallen & Fitness
Gezonde voeding, training en blijvende resultaten.

Thermale baden
Geneeskrachtige tradities op mineraalrijke spa-bestemmingen.

Medische wellness
Diagnostiek en therapieën onder professionele begeleiding.

Stressvermindering
Ontspanningsprogramma’s voor emotionele balans en herstel.

Europese conformiteit
Als touroperator voldoen al onze reizen aan de Europese richtlijn voor pakketreizen (EU) 2015/2302.

Financiële bescherming
uw betalingen zijn veilig via het Duitse Garantiefonds (Deutscher Reisesicherungsfonds – DRSF), dat terugbetaling en repatriëring garandeert bij insolventie van de reisaanbieder.

Onze Geschiedenis

SpaDreams is ontstaan uit de erfenis van Fit Reisen, pionier op het gebied van gezondheidsreizen in Europa. Vandaag combineren wij deze expertise met een moderne visie op wereldwijd welzijn – met innovatie als kern van onze missie.

Als touroperator gevestigd in Duitsland is SpaDreams aangesloten bij het Duitse Garantiefonds (Deutscher Reisesicherungsfonds – DRSF). Dit fonds, opgericht na het faillissement van Thomas Cook, waarborgt de financiële bescherming van reizigers bij insolventie van de reisaanbieder – volledig in overeenstemming met de Duitse en Europese wetgeving.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Grote toegevoegde waarde

Grote toegevoegde waarde, aangezien er een enorm aanbod is als het gaat om ayurvedische kuren en de verschillen groot. Erg goede uitleg over de mogelijkheden die voor ons het beste waren. Heel goed advies en goed uitgevraagd wat voor ons belangrijk was. Ook toen er iets mis ging bij het hotel waar we waren, is er gelijk actie ondernomen en ook de follow op daarna uitmuntend. Beide heren Julien en zijn Poolse collega zeer klantgericht. Ga zo door! Dank

February 10, 2026

Fijn en snel contact

Ik ben tevreden met het contact dat ik met SpaDreams.nl per mail heb gehad over mijn geboekte reis en het boeken van de juiste vluchten.

January 14, 2026

Makkelijk welnessvakantie boeken

Handige website om makkelijk een welnessvakantie te boeken en vinden. Na booking of offer aanvraag via de website kreeg ik heel snel een reactie van het team met verdere bevestiging of info.

December 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Onbereidwilligheid om te helpen

Ik had een programma op het oog bij een bepaald hotel voor een bepaalde datum en vraag via de website of dit beschikbaar is. Ik krijg de volgende dag een automatische mail dat het hotel dat ik op oog heb dan niet beschikbaar is.
Ik stuur daarom een mail naar het algemene e-mail adres met mijn wensen en die periode waarin ik weg wil. Vervolgens vraag ik wat ze hiervoor beschikbaar hebben. Ik krijg 4 opties terug, waaronder het hotel dat ik eerst op oog had. Ik antwoord, dat ik dat hotel interessant vind en dat ik bericht heb gehad dat het op de door mij gewenste datum niet beschikbaar is. Vervolgens vraag ik, wanneer deze wel beschikbaar zou zijn. Ik wacht nog steeds op antwoord op die mail.

January 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

SpaDreams werkt misleidend en houdt…

SpaDreams werkt misleidend en houdt cruciale informatie acher. Zij hebben ons een yoga reis verkocht onder de noemer hotel wat het niet was. Het gaat om Yoga Vidya in Horn-Bad Meinberg, Duitsland. Ga daar NIET heen als je je niet aan wilt sluiten bij een sekte.
Onze review is op de website van SpaDreams niet geplaatst. Hierdoor blijven zeer positieve reviews een zeer vertekend beeld geven.
We voelen ons besodemieterd. Bellen tijdens ons verblijf heeft niet geholpen bij onze latere klacht. SpaDreams heeft daar geen boodschap aan.

Yoga Vidya is een Sekte. Dit is GEEN hotel - dit is een woonleefgemeenschap (ASHRAM) met gastenkamers.

- Geen hartelijk ontvangst en onvoldoende informatie
- Alles in deze organisatie voldoet aan de criteria om een sekte te worden genoemd, eenmaal in de kamer lazen wij op de deur dat we welkom waren in de woongemeenschap 'ashram':

1. Overal hangen foto's van goeroes (en hun onderdanen), zelfs in de gastkamer! wat op de foto's op de SpaDreams website niet te zien is.
2. In de yogazalen waar wij zijn geweest stond standaard een altaar (waar de docent voor de les voor knielde).
3. Namen van medewekers en bewoners zijn veranderd in (voor ons) Oosterse namen.
4. We moesten verplicht 2 yoga lessen doen per dag (volgens de richtlijnen).
5. We werden opgeroepen om 3 kwartier per dag mee te werken in de GEMEENSCHAP.

Onze ervaring: Wij voelden meteen bij aankomst al een zeer enge benauwende sfeer die door bovengenoemde punten verklaard werd.

Kinderen (ca 13- 15 jaar) werken hard mee in de keuken.
Jonge kinderen lopen daar zonder begeleiding rond.

Buffet kun je het niet noemen zoals wij kennen van een echt hotel. Hier is het een mega grote ruimte met tafels waar enorme bakken eten op staan.
De eetzaal lijkt een kazerne met rijen tafels. Geen sfeer te bekennen.

In elke ruimte altaar met god en kaarsje en foto's van goeroe. Yoga docent knielt hiervoor voordat de les begint.
Meerdere keren een yogales gevolgd. Er is geen 'vol is vol' beleid. Betekent dat je met massaal veel mensen in een ruimte je matje uitrolt op 15 cm van de ander.

Mensen zijn bijzonder merkwaardig. Kijken naar je tot je op 2-3 meter bent, kijken dan snel weg. Een groet hebben wij nauwelijks gehad. De deur wordt niet voor je open gehouden, die knalt gewoon voor je neus dicht. Ze denken dat ze door je heen kunnen lopen (tegen je aan dus).

Bijzonder sociaal gestoord volk wat hier rond loopt.

November 20, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Aangename manier van klanten helpen

Wij moesten onze boeking annuleren. Jasper Smet wees ons op de mogelijkheid op de boeking te verplaatsen. Hij heeft ons uitstekend begeleid bij het selecteren van een nieuwe datum.

October 9, 2019

Uitstekende service!

Tweede keer dat ik boek via Spa Dreams. Website is duidelijk, de klantenservice vriendelijk en Jasper Smet reageert snel en neemt snel actie. Vooralsnog blijf ik mijn Ayurveda boekingen bij Spa Dreams doen.

September 12, 2019

Heel goed

Er is door J.S.heel goed meegeholpen een reis te vinden die aansluit bij mijn wensen.

August 26, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vlotte en uitstekende service. Zeer Adequaat en klantgericht.

Heel vriendelijk en adequaat geholpen door Jasper Smet van Spa Dreams. Mijn vragen zowel telefonisch als via de mail werden zeer vlot en met goede kennis van zaken beantwoord. Een kleine inconsequentie op de website werd duidelijk toegelicht. Uitstekende service! Zeer tevreden mijn reis geboekt!

July 17, 2018

Goede en snelle service

Voor het eerst geboekt bij Spadreams. Al mijn vragen werden via mail en telefoon snel beantwoord. Informatie over boeking en accommodatie ook prima.

June 29, 2016

Bedankt Janet,
U heeft onze woensdag opgevrolijkt!

Rated 5 out of 5 stars

Pure ayurveda een authentieke ervaring

Meiveda ayurveda resort in ongerept zuid India voor authenticiteit, pure Ayurveda, heerlijke massages, zuiver en goed eten en rust
Spadreams heeft goed geadviseerd welke bestemming voor mij het meest geschikt zou zijn

April 13, 2016

Prima begeleiding

Snelle en correcte begeleiding bij het boeken van een Spaverblijf. Aanrader.

March 23, 2016

Reply from SpaDreams.nl

Hartelijk dank voor deze beoordeling en het mooie compliment!

top !

alles goed geregeld zeer snel en duidelijk en vriendelijke medewerkers.

March 6, 2016

Reply from SpaDreams.nl

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling Susanne, wij zijn blij dat u en uw man heerlijk hebben genoten!

Accuraat en vriendelijk

Het was de eerste keer dat ik bij Spadreams boekte en het is me goed bevallen. Alles was duidelijk en goed georganiseerd en de communicatie was prettig (helder, snel en vriendelijk). Ik zou hier een volgende keer zeker weer boeken.

February 9, 2016

Reply from SpaDreams.nl

Bedankt voor deze lovende recensie, wij verwelkomen u natuurlijk graag weer bij SpaDreams Suzanne!

goede en snelle service

Goede en snelle service. Heldere communicatie. Twee keer geboekt via spa dreams allebei de keren goed bevallen.

October 23, 2015

Reply from SpaDreams.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling Marleen. Groetjes, SpaDreams!

Rated 4 out of 5 stars

SpaDreams Nederland

Ik heb een romantisch weekend in Duitsland geboekt voor mijzelf en mijn vriendin. Spadreams heeft mij goed en snel geholpen. Het hotel was super, we waren alleen vergeten dat we ook nog voor de parkeerplaats moesten betalen. Voor de rest was het goed geregeld! -Anton

October 22, 2015

Reply from SpaDreams.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling meneer Coosens!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look