See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft et personligt trænerforløb hos Mads, og det har været en rigtig god oplevelse. Forløbet var bygget op omkring en skræddersyet kostplan og personlige træningsmål, som gjorde det nemt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fed træning, mads lytter til hvad man har sagt til ham og bygger træningen ud fra det. Mads er rigtig nørdet indenfor træning og har styr på det, så man får rigtig meget ud af det.

1. Fitness and Nutrition Service
  2. Health Consultant
  3. Life Coach
  4. Personal Trainer
  5. Weight Loss Service

Written by the company

Søger du hjælp til træning, ernæring eller en sundere livsstil? Hos Speitzer Fitness skal sundhed være simpelt, gennem en holistisk tilgang, understøttet af videnskabelig litteratur fra en kandidatudlært træner. Populære målsætninger indebærer oftest: Øge muskelmasse, vægttab eller få en sundere livsstil. Speitzer Fitness stræber efter at gøre træning overkommenligt og optimere din sundhed på simpel manér. Sundhed burde være simpelt for alle, gennem arbejdet med gode vaner, implementering over tid, føles en livsstilforandring på ingen måde invasiv og faktisk helt naturligt. Hvis du gerne vil have en uforpligtende samtale med en sundhedsekspert med et viden både baseret på flere års erfaring, men også en kandidatuddannelse, så er Speitzer Fitness noget for dig.

4.7

1-star

Rigtig fed træning

April 5, 2026

Reply from Speitzer Fitness

Tak for de pæne ord Casper, det betyder meget.
Det er netop sådan jeg arbejder, med fokus på at tage udgangspunkt i dine behov og bygge træningen op derfra, så det giver mening både fysisk og i din hverdag.

Du har været skarp til træningen, og det er klart med til at sikre, at du får mest muligt ud af det. Selvfølgelig når man har nogle tidligere skader, eller skavanker, er der enkelte steder man skal have ekstra fokus på, men det har vi også tilrettelagt og italesat! Jeg ser frem til vores næste session hvor intensiteten også skrues mere op!

Fortsat rigtig god aften

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft Mads som personlig træner and he definitely had the high ground!

Jeg har haft Mads som personlig træner i 4 uger. Jeg har fået hjælp til at starte vægttab. Det har været en fantastisk oplevelse med en person som ved, hvad man har brug for, og som støtter og vejleder i alt. Jeg kan varmt anbefale Mads.

April 2, 2026

Reply from Speitzer Fitness

Tusind tak for din anmeldelse Mikkel, det sætter jeg virkelig stor pris på.

Du er kommet rigtig godt fra start på dit vægttab, og det har været fedt at se din tilgang og indsats allerede fra de første uger.

Det vigtigste for mig er netop at tilpasse forløbet til den enkelte, så det både fungerer i praksis og er noget man kan holde på den lange bane.

Jeg glæder mig til fortsat at følge med i din rejse i centeret, det altid en fornøjelse når vi ses hernede!

Fortsat god aften

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft et personligt trænerforløb…

Forløbet var bygget op omkring en skræddersyet kostplan og personlige træningsmål, som gjorde det nemt at holde fokus og arbejde mod konkrete resultater.
Kostplanen var realistisk og tilpasset min hverdag, så det føltes ikke som en hård diæt, men mere som en sund struktur, der var til at følge. Samtidig lærte jeg meget om, hvad min krop har brug for i forhold til energi og restitution.

Træningsprogrammet var målrettet mine mål og blev løbende justeret, efterhånden som jeg blev stærkere og gjorde fremskridt. Mads var god til at motivere og sikre, at jeg havde den rigtige teknik under øvelserne.
Alt i alt har forløbet givet mig både bedre resultater og en større forståelse for træning og kost. Jeg kan klart anbefale Mads til andre, der gerne vil have struktur og motivation i deres træning. 💪

March 8, 2026

Reply from Speitzer Fitness

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Christoffer! Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid i din ellers travle hverdag til at skrive den 😊

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og følge dine fremskridt undervejs. Du har været en ustoppelig kraft i forhold til at holde fokus på processen og implementere de justeringer, vi har lavet løbende og det er netop den tilgang, der skaber solide resultater over tid.

Jeg ved godt, at det var lidt anderledes at komme ind i til at starte med, men den balance vi har fundet til dig, som skaber de her resultater, er intet mindre end imponerende.

Jeg er også rigtig glad for at høre, at du har fået en større forståelse for både træning og kost undervejs. Det er altid målet, at et forløb ikke kun giver resultater her og nu, men også viden og værktøjer, man kan bruge fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet 9 kg indtil videre og en kæmpe visuel forandring 💪

Bedste oplevelse ever!

Jeg driver en virksomhed, og både jeg selv og mine ansatte har haft den absolut bedste oplevelse med personlig traning hos Mads. Mads er i en liga for sig - professionel, motiverende og vanvittigt dygtig til at skræddersy træningen, så den passer præcist til den enkelte.

Han har formået at løfte energien, sammenholdet og det generelle velvare hos hele teamet. Resultaterne taler for sig selv, og hans tilgang gør det både effektivt og faktisk også sjovt at træne.

Hvis du leder efter en personlig træner, der går all-in og leverer kvalitet hver eneste gang, så er Mads det helt rette vaig. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

December 11, 2025

Kære Fredrik,

Tusind tak for de helt igennem fantastiske ord. Det rammer virkelig dybt at høre, at både du og jeres team har fået så god en oplevelse. Det betyder mere, end I tror 🙌

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med jer alle sammen. I møder op med god energi, humor og en vilje til at give den gas, og det gør mit arbejde både nemmere og langt sjovere. At se fællesskabet og energien vokse hos jer uge for uge er noget af det fedeste ved mit job.

Jeg er virkelig stolt af den indsats, I hver især lægger, og jeg tvivler ikke et sekund på, at de kommende måneder bliver endnu stærkere. Vi har kun lige taget hul på det.

Tusind tak for tilliden, samarbejdet og de flotte ord. Jeg glæder mig allerede til næste træning med jer 💪🔥

Rated 5 out of 5 stars

Danmarks Måske Bedste Coach - som du måske ikke kender?

Jeg har været igennem mange coachingforløb i mit liv, men intet kommer i nærheden af mit forløb hos Mads. Fra dag ét stod det klart, at jeg ikke bare havde fået en træner, men en person, der så mig som et helt menneske. Ikke bare en krop, der skulle formes, eller tal der skulle flyttes.

Mads gør noget, som er ekstremt sjældent i fitnessbranchen: Han møder dig dér, hvor du er. Han tager dig i hånden, når du har brug for det. Han skubber dig, når du tvivler på dig selv. Og han holder dig ansvarlig, ikke for at presse dig ud i noget ekstremt, men for at vise dig, at du kan langt mere, end du selv tror.

For resultater handler ikke kun om en PR, et sæt flere reps eller et lavere tal på vægten. Det handler om at skabe en hverdag, hvor træning og sundhed passer ind uden at føles som en byrde. Det handler om at ændre vaner, tanker og adfærd, så det hele giver mening i et liv fyldt med arbejde som selvstændig, familie, stress, aftaler, sygdom og alt hvad hverdagen bringer. Og lige præcis det har Mads gjort til perfektion.

Han har hjulpet mig med at forstå, at der er plads til både ambitioner og menneskelighed. Og at man ikke behøver vælge mellem fremskridt og livskvalitet, man kan sagtens få begge dele, hvis man har den rette støtte.

Det er svært at beskrive, hvor stor en forskel det gør at have en coach, der både kan sit håndværk, være super nørd og samtidig virkelig vil dig det godt. Mads er vanvittig fagligt stærk, men også lyttende, tålmodig og oprigtigt engageret i din udvikling. Han husker dine små sejre, minder dig om dine grunde, når du glemmer dem, og han ser dig, også på dage, hvor du ikke selv gør.

Derfor er der slet ingen tvivl hos mig: Jeg fortsætter mindst et halvt år mere, men helt ærligt… jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle stoppe der. For når du først har fundet en coach, der ikke bare træner dig, men også gør dig stærkere som menneske, så bliver det en del af dit liv.

Mine varmeste, ærligste og mest stolte anbefalinger går til Mads. Hvis du leder efter en coach, der løfter dig fysisk, mentalt og menneskeligt, så er det her stedet.

Det dårligste ved Mads, er at han ikke markedsføre sig lige så godt som andre coaches, og det gør at flere bliver spidset af med de coaches, som ikke nødvendigt går op i deres klienter, men går op i pengene. Så der må han stramme op, så flere kan nyde godt af hans ekspertise og erfaring.

💙💪

November 27, 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din vilde anmeldelse, det godt nok nogle flotte ord, det rammer helt inden i. Det betyder sindssygt meget at høre, at vores arbejde sammen har gjort en forskel på mange forskellige måder!

Du har lagt en stærk indsats, og jeg er stolt af det arbejde, du har gjort og tvivler ikke på de næste par måneder bliver SÅ fede! Hver eneste træning mellem os er en absolut fornøjelse 🙌

Og ja, du har helt ret med markedsføringen, der må du coache mig lidt en dag 🤣

Tak for tilliden, engagementet og de flotte ord. Jeg ser som altid frem til næste uges træninger!

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

En altid oplagt Mads der møder én med…

En altid oplagt Mads der møder én med god energi, som motiverer med sin omhyggelige gennemgang af øvelser og teknikker.
Varmeste anbefalinger herfra..💪🏼😊

November 15, 2025

Kære Tonny,
Mange tak for den fine anmeldelse, det er altid en fornøjelse med vores træninger sammen og energien går begge veje!
Jeg ser frem ugens træninger med endnu mere knald på og godt humør, som altid!

-Mads

Rated 5 out of 5 stars

Dedikeret og kompetent personlig træning

Jeg er til daglig speciallæge i Almen Medicin og sidder meget ved skrivebord/ved computer og får derfor nakkehold og nakkesmerter. Det var én af grundene til at jeg opsøgte Mads. Hurtigt fandt jeg ud af, at Mads er en yderst dedikeret og kompetent personlig træner som professionelt guider dig igennem en skræddersyet work out som passer til dine mål. Han guider dig også igennem kostplaner med forskellige opskrifter fx målrettet muskelopbygning og vægttab. Efter få ugers træning og personlig udvikling, er mine smerter væk og kroppen kilovis lettere. En klar anbefaling herfra.

October 5, 2025

Reply from Speitzer Fitness

Tusind tak for de flotte ord, Sebastian🙏

Det glæder mig virkelig at høre, at du både mærker den tydelige fremgang og nakkesmerterne nu også er forsvundet og så endda på i hurtige tidsperiode.

Du har lagt et super flot stykke arbejde selv og det er altid en fornøjelse med vores træninger og se hvordan du fortsat presser dig selv og laver god udvikling.

Jeg glæder mig til vores fortsatte gode samarbejde og til at bygge videre på resultaterne 💪

– Mads

Rated 5 out of 5 stars

Havde en ekstremt god oplevelse!! 💯

Havde en ekstremt god oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Normalt ville de forskellige maskiner virke intimiderende, men jeg fik en god og grunding gennemgang af de maskiner som er en del af mit skræddersyet program.

Min træningscoach Mads var ekstremt hjælpsom og støttende, han viste mig først hvordan en øvelse skulle gøres mens han forklarede i detaljer og derefter lod mig presse mig selv til mine grænser. 💪 Hvis jeg var lidt ud af position for en øvelse, ville han give god feedback så jeg kunne gøre tingene med god form så jeg undgår dumme skader.

Derudover fik jeg også en god indsigt i hvad der kunne være en god og sund kost til den slags træning. Meget nyttigt i hverdagen! 🥑

Kan 100% anbefales! 🥰

July 22, 2025

Kære Ninusss,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget, at du deler din oplevelse, både for mig og andre.

Jeg ved, at mange kan føle sig lidt overvældede eller intimiderede, når de starter i et træningscenter – især med alle maskinerne og tanken om at skulle gøre alting ”rigtigt”. Derfor er det fantastisk at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet igennem vores træninger sammen 💪

For mig handler personlig træning ikke kun om at få folk til at træne hårdt, men i lige så høj grad om at skabe et trygt rum, hvor man kan lære i sit eget tempo, stille spørgsmål og føle sig støttet hele vejen. At du har fået både selvtillid i øvelserne og konkrete værktøjer med til hverdagen, glæder mig super meget 😀

Tak fordi du deler – jeg er sikker på, at andre der måske er nervøse for at starte, kan spejle sig i dine ord 💪

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft Mads som personlig træner…

Jeg har haft Mads som personlig træner i omkring 5 måneder nu, og jeg kom ind til fitness verdenen uden nogen form for viden overhovedet. Men jeg fandt heldigvis Mads som hurtigt gav mig en fantastisk mulighed at arbejde med ham og det har jeg været utrolig heldig for! Uden ham ville jeg nok ikke have trænet stadig og ville nok have mistet gejsten til det.. Men jeg er stadig igang og nyder hver eneste dag jeg skal ned og træne nu, noget jeg aldrig troede jeg skulle sige!
Mads er som et omvandrende leksikon indenfor al hvad der vedkommer sundhed og træning, og hvis han ikke ved noget på stående fod så er han ikke bange for at indrømme det og vende tilbage med fantastisk viden omkring emnet. Han er super god til at sætte sig selv ind i de personlige udfordringer som man nu har, om det mentalt eller fysisk så er han altid klar til at finde den bedste løsning!! Jeg vil varmt anbefale Speitzer Fitness med hele mit hjerte!

August 15, 2025

Kære Benjamin,

Det varmer virkelig mit hjerte at læse alt du skriver!

Vores samarbejde har UDEN TVIVL været intet mindre end enestående indtil videre, alt fra arbejdet med træning, teknik, kommunikationen i- og uden for trænings centeret og alt i mellem!

Jeg ser frem til endnu en uge i centeret med dig her på mandag og jeg kan ikke tænke mig til en bedre måde at starte mandage ud på 😁

Mads er fantastisk

Mads er fantastisk.

Ikke nok med at der er daglig kontakt uanset tidspunkt, så følger han også op med diverse nye kostplaner, udfordringer og workout rutiner.

Jeg føler virkelig at han er med hele vejen og er genuinely interesseret i at se mig vokse og blive bedre.

August 1, 2025

Hej Rasmus,
Mange tak for de søde ord 😀
Jeg glæder mig fortsat til at følge med i hvordan din udvikling kommer til at udfolde sig, samt hjælpe dig godt afsted på rejsen!

Fortsat rigtig god weekend

Rated 5 out of 5 stars

Grundig, kompetent og god formidler

Jeg har styrketrænet i lidt over et år, og havde brug for at tage min træning til det næste niveau. Jeg er meget, meget tilfreds med mit samarbejde med Mads. Det var præcis de input og de kompetencer, som jeg havde brug for.
Det har været en kæmpe hjælp, min træning er nu virkelig gennemtænkt og både sjov og udfordrende.

Mads er meget kompetent, har en stor viden, er god til at formidle og finde det rigtige niveau.

Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde.

July 13, 2025

Hej Annemette!
Tak for de fine ord - det har i sandheden været en fornøjelse med vores samarbejde indtil videre og jeg ser virkelig frem til hvad fremtiden byder!
Det glæder mig at træningen både er mere udfordrende men samtidig sjov nu.

Fortsat rigtig god dag,

KÆMPE anbefaling!

Intet andet, end en kæmpe fornøjelse - kæmpe anbefaling af Mads.

Jeg har trænet i flere år, men valgte alligevel at give det en chance, for at se hvad han kunne.

Vi startede med en personlig træning sammen, som gjorde at jeg lærte helt vildt meget - og fik korrigeret så jeg lavede øvelserne til UG (det er farligt, fordi det ødelægger dit ego;)!).

Mads opsatte et træningsprogram til mig, hvor jeg havde nogle "krav" om nogle øvelser som jeg gerne ville have til at indgå i de forskellige - vi tog en snak om hvad der gav mening, og fik justeret programmet der hvor vi fandt frem til det gav mening.

Træningen bliver tracket gennem en app, som er super lækker at bruge, og er rigtig god til også at track sin egen progess (og Mads holder øje og roser dig).

Hvis der var 10 stjerner, havde han fået det ;)

May 22, 2025

Fantastisk oplevelse!

Personlig træning med Mads er helt fantastisk. Jeg har haft tidligere coaches, men Mads har en unik tilgang til det og sørger virkelig for man føler sig komfortabel under hele forløbet. Virkelig dygtig og grundig. Har desuden god akademisk baggrund og forklarer sig derfor rigtig godt. Klar anbefaling.

May 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mads er den bedste coach

Jeg kan varmt anbefale Mads som coach, han er virkelig dygtig og passioneret i sit fag. Jeg har afsluttet et 3 måneders online forløb med Mads, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

Mads har været enormt fleksibel og forstående under hele forløbet. Min kalender ændrede sig løbende, men han var altid hurtig til at justere træningsprogrammet, så det passede til min hverdag, og jeg har aldrig følt at jeg var til besvær.

Han har en virkelig holistiske tilgang til træning, hvor der ikke kun er fokus på øvelserne og teknikken, men også på at skabe sunde vaner og den livsstil, der skal til for at få det hele til at fungere i længden. Det hele hænger sammen, og det kan man tydeligt mærke i hans måde at coache på.

Samtidig er han virkelig god til at dele ud af sin viden, så man forstår det og kan tage det med videre. Efter et super godt forløb sidder jeg også tilbage med konkrete redskaber og en ny forståelse for træning og sundhed, som jeg kan bruge fremover.

Gør dig selv en tjeneste og lad Mads coache dig!

June 13, 2024

Personlig træning

Hvis du nogensinde har overvejet at få en personlig træner, så kan jeg varmt anbefale Mads! Mine seks træningsgange med ham har været super lærerige og sjove, og ikke mindst motiverende for at komme ordentlig i gang med træningen!

Mads er en utrolig jordnær person, der er god til at skabe trygge rammer med plads til både hyggelige snakke, grin og hårde træninger🙏✨️ Han er god til at forklare og demonstrere øvelserne på en måde, der giver mening for alle (Hans sjove ordspil vil dog forfølge dig senere i træningen).

Når man træner med Mads, bliver man virkelig motiveret til at yde sit bedste. Han formår at udfordre og opmuntre én (med massevis af ros og high fives), så man virkelig presses til det yderste, hvilket resulterer i at man altid går derfra med følelsen af at have givet alt🤩

En træningsdag med Mads vil derfor aldrig efterlade dig i dårligt humør. Måske med lidt ømme muskler, ja (de ben dage er hårde), men altid med et smil på læben. Så hvorfor ikke invester i din egen sundhed og kontakt Mads!💪

May 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste personlige træner!

Jeg har haft fornøjelsen af at træne med Mads i snart 3 måneder, og jeg kan roligt sige, at han er den bedste personlige træner, jeg nogensinde har arbejdet med. Mads er ikke bare passioneret omkring træning – han brænder oprigtigt for at hjælpe sine klienter med at nå deres mål, uanset om det handler om vægttab, styrke, genoptræning eller bare bedre velvære i hverdagen.

Noget af det der gør Mads fantastisk, er hans store viden og forståelse for kroppen og træningsprincipper. Han formår at forklare tingene på en måde, der giver mening, så man som klient føler sig tryg og godt klædt på til at yde sit bedste. Men han kommer også på nye ideer til f.eks. øvelser som kan holde træningen frisk og ny, for selv en person som mig, der har styrketrænet i en hel del år.

Derudover er Mads utrolig fleksibel og forstående i forhold til travle hverdage. Han har altid fundet løsninger, hvis der har været behov for at ændre tider, og han tilpasser programmerne efter dagsformen – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det har virkelig været rart at Mads har en forståelse for at livet bare sker nogle gange.

Hvis du leder efter en personlig træner, der er både kompetent, passioneret, lyttende og menneskelig, så kan jeg varmt anbefale Mads. Han er en investering i både din fysiske og mentale sundhed.

May 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe fornøjelse (4 månders cut/vægttab)

Kæmpe fornøjelse at have et forløb hos, Mads er en kompetent, venlig og tilstedeværende træner.

Jeg havde et 4 månders forløb hos Mads, han var godt forberedt til opstart, var meget grundig og svarede på alle spørgsmål jeg havde. Jeg kunne også skrive til ham døgnet rundt og så svarede han næsten med det samme.

Ugentlige check ins og snak om kosten, samt det mentale aspekt af at være på cut. Hurtige justeringer (Jeg fik en skulderskade) i træningsprogram, samt øvelser jeg kunne lave for at prøve at rehabilitere skulderen.

10/10 forløb, kan anbefales og han er mega venlig. Plus han har gode opskrifter

April 29, 2025

Reply from Speitzer Fitness

Det har været en absolut fornøjelse at arbejde med dig William, jeg sætter pris på de søde ord. Selvom du har været gennem en meget uheldig omgang, både med skulder men også i de seneste uger med foden, har du stadig opnået EKSTREMT imponerende resultater! En coach kan ikke ønske sig en bedre klient end hvad du har været - rigtig god vind herfra, hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, ved du hvor jeg er 😀

Personlig træning hos Mads

Havde et godt forløb med Mads, hvor der var fokus på kost og personlig træning.
Under forløbet gik jeg fra 103kg til 88kg over 5 måneder. Imens lykkedes det er øge mine løft med 40-50%, som jeg er meget tilfreds med!

April 2, 2025

Reply from Speitzer Fitness

Hej Christian, jeg er glad for at du er tilfreds med alt! Jeg sætter pris på vores arbejde sammen og ser frem til vores fremtidige træninger 🤩 Så hårdt du knokler er jeg sikker på, at du fortsat kommer til at vokse i mange år endnu!

Speitzer Fitness

Jeg kan varmt anbefale Mads Speitzer som personlig træner! Med sin kandidatgrad i idræt og sundhed er der styr på det hele. Mads er ekstremt behagelig og professionel at træne og tale med – fra første møde til sidste. Der er kompetent og tryg vejledning gennem hele forløbet.

Derudover er han utrolig lyttende, støttende og dygtig til at forklare øvelserne, så alle kan være med. Jeg følte mig både klogere og stærkere på netop de områder, jeg arbejder med, efter et forløb med Mads.

Note: Lad være med at planlægge noget dagen efter en bendag med ham 😉

Man kan virkelig mærke, at Mads brænder for sin profession. Det er tydeligt, at han har en stor passion for sundhed, træning og ikke mindst sine klienters personlige sejre.

Så hvis du leder efter en kanon træner, der er både professionel og dygtig – men som samtidig sørger for, at træningen er sjov og fyldt med grin og smil – så er det Mads Speitzer, du skal have fat i!

April 12, 2025

Reply from Speitzer Fitness

Hej Bertram, det er en fornøjelse at læse så fin en anmeldelse. Jeg synes virkelig vores arbejde var fantastisk, og der var godt nok nogle sjove oplevelser undervejs 😂 Men vigtigst af alt, er jeg glad for hvor meget du tog til dig, på rigtig hurtig tid. Jeg tvivler slet ikke på, at du kommer til at opnå rigtig meget på egen hånd og når vi ses igen, er du næsten ikke til at genkende 💪

Take a closer look