Spiegelmeubels Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Dikke pluim

Spiegelmeubels heeft ons enorm geholpen.
Veel contact gehad via chat en telefoon...altijd vriendelijk,meedenkend en behulpzaam...zelfs toen ik onnadenkend belde tijdens suikerfeest.
Goede mensen!

March 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend blij met mijn aankoop

Ontzettend blij met mijn aankoop! Twee prachtige tafels gekocht en een bankstel. Nog dezelfde avond geleverd gekregen. Topservice en snelle bezorging! Ik kan deze winkel absoluut aanbevelen en ga zeker meer meubels hier bestellen.

September 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Van de week hebben ze Eén cinemawal…

Van de week hebben ze Eén cinemawal geplaatst bij ons super aardige mensen en snel gedaan ook zijn we div malen in de winkel geweest je word goed geholpen goede kwaliteit meubels en alles is mogelijk ik ga zeker daar vaker komen ze zitten in ridderkerk

May 25, 2025

Pacino U-Bank

Onlangs de Pacino U-bank bij hen besteld in Ridderkerk. De bank was op voorraad en een week later werd deze zoals besproken bezorgd.

Helaas was er tijdens transport een kunstof verbindingstuk afgebroken. Opnieuw contact met hen opgezocht en het verbindingstuk kon die zelfde week nog bij hen opgehaald worden.

Kortom een prima winkel en een goede service met duidelijke prijzen en informatie op de website. Geen lokkertjes wat 8 op de 10 meubelzaken doen. Ik zal er zeker in de toekomst weer bestellen.

March 29, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Wat een struggle….

Aardige mensen….. maar daar koop je niets voor!

Afspraken mbt datum van levering worden niet nagekomen. Telefonisch slecht bereikbaar en beloftes over terugbellen worden niet altijd nagekomen.

Als klant moet je veel initiatief nemen om een harde leverdatum te ontvangen.

Levertijd van 10 weken werd 4 maanden.

Levering was uiteindelijk wel correct

January 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super blij met onze nieuwe meubels…

Super blij met onze nieuwe meubels alles netjes geleverd en in elkaar gezet de meubels waren snel gebracht wat een service en heel erg vriendelijke personeel ook de bezorgers zijn toppers en leuke prijzen 100 procent aan te raden dank je wel spiegelmeubels 👍👍👍

February 4, 2025

Super mooie bank besteld

Ik heb een bank besteld hier en kreeg direct super goed en uitgebreid contact met de eigenaar. Hij gaf aan dat de bank 2e week van feb bezorgd zou worden ( dit was helemaal prima want ik was nog niet klaar in t huis ten tijde van bestellen ) Maar toch later een belletje gekregen dat die twee dagen later al bezorgd kon worden daar was ik heel blij mee de levering is ook super netjes verlopen. Continu goed op de hoogte gebracht en als ik zelf vragen had werd ik super netjes en snel beantwoord vriendelijke eigenaar en bezorgers. De bank zelf is ook prachtig en van goede kwaliteit !

January 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb na bijna 2 maanden wachten…

Ik heb na bijna 2 maanden wachten helemaal niks ontvangen! Ik heb ze gemaild gebeld en nog steeds niks ontvangen. Ik ben nu dus mijn geld gewoon kwijt. Ongelooflijk 2 maanden wachten en niks laten horen!!!! Ze reageren ook niet op je vragen het boeit ze niet, oppassen niet bestellen hier!

November 9, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look