SpinGranny (Spin Granny) Casino Online Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

1. Casino

Written by the company

SpinGranny casino is opgezet door Ceshiroza Limitada en draait op een solide technische infrastructuur die speciaal is ontworpen voor spelers die gewoon willen dat alles werkt. We hebben meer dan 4.700 tot 6.000 spellen beschikbaar op ons platform, waaronder 4.025 slots en 701 live casinospellen. Dat is geen opgeblazen marketingcijfer — dat is wat je daadwerkelijk aantreft zodra je inlogt. Ons aanbod wordt aangedreven door meer dan 60 softwareleveranciers, waaronder Pragmatic Play, NetEnt, Evolution Gaming, Betsoft, Big Time Gaming en Evoplay. De spelcatalogus van Spin Granny casino dekt vrijwel alles wat een serieuze speler verwacht. Je vindt er klassieke en moderne slots, tafelspellen zoals Blackjack, Roulette, Baccarat, Poker en Craps, maar ook Sic Bo, Keno, Bingo, Scratch Cards, Instant Win-spellen, Virtual Sports en Arcade Games. De live casinosectie wordt gestreamd in hoge definitie via de technologie van Evolution Gaming, wat betekent dat je te maken hebt met echte dealers in real-time, zonder vertragingen of kwaliteitsverlies. Game Shows zoals Crazy Time en Monopoly Live zijn ook volledig geïntegreerd in ons platform. Voor Nederlandse spelers werken we met euro als primaire valuta, wat betekent dat je geen gedoe hebt met wisselkoersen bij stortingen of opnames. Naast EUR ondersteunen we ook BRL, CAD, NOK, NZD, CZK, ZAR, BGN, HRK, RON en AUD. Stortingen verwerken we direct — of je nu betaalt via Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, Skrill, Revolut, Paysafecard of crypto zoals BTC, ETH, LTC, USDT, DOGE, TRX, BCH of USDC. Bankoverschrijvingen zijn ook mogelijk, al duurt dat iets langer. Opnames via e-wallets en crypto worden binnen 24 uur verwerkt. Kaartbetalingen en bankoverschrijvingen nemen 1 tot 5 werkdagen in beslag — dat is standaard in de sector en we zijn daar transparant over. De uitbetalingslimieten staan op €5.000 per dag, €10.000 per week en €40.000 per maand. Dit zijn vaste grenzen die voor alle spelers gelden, ongeacht je accountniveau. We brengen geen extra kosten in rekening voor stortingen of opnames via ons platform. De SpinGranny login is eenvoudig en snel — je registreert een account in een paar stappen en bent binnen enkele minuten actief. Automatische login is niet ingeschakeld, wat betekent dat je elke sessie handmatig inlogt. Dat klinkt misschien als een kleine ongemak, maar het is een bewuste keuze voor extra accountbeveiliging. Ons platform gebruikt 256-bit SSL-encryptie om alle gegevensoverdracht te beveiligen, en we slaan gevoelige betalingsinformatie nooit op onze eigen servers op. We zijn volledig beschikbaar via de browser op desktop, MacOS en Android-apparaten. Onze app heeft een omvang van 44 MB en is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zonder dat dit ten koste gaat van de spelkwaliteit of laadtijden. Via de app heb je toegang tot dezelfde volledige spelcatalogus als op de desktopversie, inclusief live casino en tafelspellen. De app bonus bedraagt 75% plus 150 Free Spins, wat direct beschikbaar is voor nieuwe spelers die via mobiel sign up doen. Wat betreft bonussen: nieuwe spelers ontvangen een welcome bonus van 325% tot 350% tot maximaal €4.500 plus 350 Free Spins verspreid over meerdere stortingen. De eerste storting levert 150% tot €1.500 plus 50 Free Spins op, en de tweede storting geeft 75% plus 150 Free Spins. Daarnaast bieden we 50 Free Spins zonder storting aan voor nieuwe accounts — dat is een directe manier om ons platform te verkennen zonder financieel risico. Bestaande spelers profiteren van 20% wekelijkse cashback op nettoverliezen, wat een concrete buffer biedt bij mindere sessies. Ons platform opereert onder een Anjouan Gaming License uitgegeven door de Comoros Gaming Authority. Klantenservice is beschikbaar via live chat 24 uur per dag, 7 dagen per week, en via e-mail op support@spingranny-be.org. We ondersteunen 18 talen op ons platform, waaronder Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools, Italiaans, Noors en meer. Of je nu een vraag hebt over een online bonus, een technisch probleem of een betalingskwestie — ons supportteam reageert snel en direct zonder je door eindeloze menu's te sturen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Winst gekregen

Winst gekregen, maar ik moest enorm lang wachten op een reactie van de klantenservice toen ik een vraag stelde.

July 21, 2026
Unprompted review