Mooie grote ruimte en daardoor veel…
Mooie grote ruimte en daardoor veel bewegingsruimte in de grote zaal. Goede begeleiding.
Spirit of Yoga Apeldoorn is een plek waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. Wij bieden yogalessen en programma’s die je ondersteunen bij ontspanning, balans en persoonlijke groei. Of je nu een beginner bent of al jarenlang yoga beoefent, bij ons vind je lessen die aansluiten bij jouw niveau en behoeften. Onze studio in Apeldoorn ademt rust en ruimte. We werken in kleine groepen zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. Zo kun je op een veilige en ontspannen manier je lichaam versterken, je adem verdiepen en je geest tot rust laten komen. Naast de fysieke houdingen besteden we ook aandacht aan ademhaling, meditatie en bewustwording. Wat ons uniek maakt, is onze persoonlijke en warme benadering. Wij geloven dat yoga niet gaat om perfectie, maar om verbinding met jezelf. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of ervaring. Ons team van ervaren docenten begeleidt je met zorg en aandacht, zodat je steeds weer met een goed gevoel de mat afstapt. Spirit of Yoga Apeldoorn is meer dan een yogastudio: het is een community waar je je thuis kunt voelen, nieuwe energie opdoet en inspiratie vindt om meer rust en balans in je dagelijks leven te brengen.
Asselsestraat 258, 7312DB, Apeldoorn, Netherlands
Al 14 jaar volg ik lessen bij Spirit of Yoga, vnl. bij Bianca. De lessen zijn afwisselend en er wordt goed uitleg gegeven bij de oefeningen. Daar waar nodig word je gecorrigeerd op een fijne manier. De sfeer in de studio is warm en gezellig. Vooraf of achteraf een lekker kopje thee maakt het compleet. Je voelt je soepel en energiek na afloop van een les, een heerlijk gevoel!
Ik kom nu al zeven jaar bij Spirit of Yoga. Vooral de Hot-Yoga is bij mij favoriet. Wat mij aanspreekt is de sfeer, de locatie en de kwaliteit van de lessen. Ook de hoeveelheid lessen en het systeem van inschrijven vind ik fijn.
Enige minpunt is dat de kleedkamer eigenlijk iets te klein is wanneer twee lessen kort achter elkaar plaatsvinden. Je loopt elkaar dan een beetje in de weg.
Learn more about other kinds of reviews.