Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn praktijkexamen voor m’n scooter halen. Spoedscooter heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een snelle datum! De rijschool was ook dikke prima. Super fijn alle... See more
Company replied
Onze zoon was geslaagd voor zijn scooter theorie en wilde voor zijn vakantie zijn rijbewijs halen. Over kon het pas na weken wachten. Bij spoedscooters kon hij de volgende week al examen doen. Zij heb... See more
Company replied
Ik had mijn rijbewijs snel nodig in verband met school en hier werd goed rekening mee gehouden. Ik was snel aan de beurt met de lessen en mijn praktijkexamen. Hele leuke dag gehad met fijne lessen, go... See more
Company replied
Ik had veel haast met halen van rijbewijs in het begin van de zomer. Gezocht op het hele internet voor eerstvolgende datum maar er waren datums pas einde zomer, toen zag ik dit rijschool. Snel c... See more
Company replied
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Door heel Nederland!, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik had gezocht om zo snelmogenlijk na mijn verjaardag scooter pracktijk examen te kunnen doen en kwam hieruit toen kon ik 2 dagen na mijn verjaardag al examen doen en ben in 1 keer geslaagd helefijne ervaring gehad, zeker aanteraden

Reply from Spoedscooter.nl
Goede rijschool ik heb mn rijbewijs in 1x gehaald en ze hebben aangeboden om voor mn auto theorie gratis te geven met curses video's ik raad ze zeker aan

Reply from Spoedscooter.nl
Ik had veel haast met halen van rijbewijs in het begin van de zomer.
Snel contact opgenomen, goede datum voor examen gekregen, deel betaald.
Was eerst alles op een dag (lessen en examen) maar hebben ze lessen een dag geschoven, een dag les gehad en morgen afgereden en gehaald.
Goede rijschool met goede datums en goede prijzen en top planning, personeel heel lief en duidelijk.

Reply from Spoedscooter.nl
Reageerde dezelfde dag nog en kon heel snel op. Ben ook meteen geslaagd en alles verliep heel vlekkeloos. Snelle reactie en goeie rijschool!

Zeer te vreden ,snelle aanmelding
Goed en serieuse lessen
Zeer betrouwbaar
Ik raad het iedereen aan

Reply from Spoedscooter.nl
Goed contact met de rijschool, afrijden helaas verplaats door de hitte maar heb hier goede contact over gehad en uiteindelijk in 1 keer geslaagd, goede hulp tijdens de lessen en een leuke sfeer !!

Reply from Spoedscooter.nl
Erg goede hulp gehad en ook in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen!

Reply from Spoedscooter.nl
Slechte ervaring eerst al qua locatie.
Uiteindelijk naar Arnhem afgereist.
Kon prima voor iemand die de stad niet is gewend en vanuit het noorden komt.
Maar we gingen er toch voor want ja anders waren we ons geld kwijt.
De examen route werd toch een paar keer gereden. Werd ons verteld. Echter geen route was het zelfde.
Als klap op de vuurpijl gezakt.
We zijn een ervaring rijker maar zal dit echt niemand aanraden om in een andere stad te gaan afrijden.
Sonde geld

Reply from Spoedscooter.nl
Aan iedereen die zich bij spoedscooter nl wilt aanmelden raad ik dit zeer zeker aan. Ikzelf vond het eerst ook eng omdat het contact vooral via whatsapp ging. Was ook bang en sceptisch. Maar ben voor mijn zoon ontzettend goed geholpen. Hij kon echt heel erg snel op gaan en heeft het ook in 1 keer gehaald vandaag 6 juli in Kerkrade. Het is allemaal heel goed verlopen. De medewerkers hebben onze vragen goed beantwoord en het was duidelijk wanneer de lessen waren en erna het afrijden. Onze ervaring is top, want bij een andere rijschool moesten wij anders 8 tot 10 weken wachten en hun hebben heel veel opties om te kiezen en heel snel te kunnen afrijden. Super bedankt voor alles. Onze zoon is blij om zo snel zijn rijbewijs te hebben. Oh en als klap op de vuurpijl hebben ze ons ook nog iets gratis aangeboden wat super attent is, namelijk gratis autotheorie voor onze zoon wanneer.

Reply from Spoedscooter.nl
Ik heb bij andere bedrijven geprobeerd om eerder mijn praktijk examen te doen en bij spoed scooter kon ik al na 3 weken dat doen! Super goede service en ben in 1 x geslaagd! Dus ik zeg een echte aanrader

Reply from Spoedscooter.nl
Mijn zoon was erg snel aan de beurt met de praktijk. Kregen hier netjes berichten over en hij is geslaagd! Al met al na het behalen van zijn theorie 2 weken later af kunnen rijden. Ook de nazorg is erg prettig, vragen of je geslaagd bent en of alles goed is gegaan. Kan niet anders zeggen dat het prettig werkt en betrouwbaar is!

Reply from Spoedscooter.nl
We waren met spoed op zoek naar een examenplek voor onze zoon. Na het eerste contact met Spoedscooter kwmaen we een datum en locatie overeen. Na het voldoen van de examenkosten kreeg mijn zoon een bericht van het CBR dat de locatie, datum en tijd anders waren dan we hadden afggesproken met Spoedscooter. Gelijk contact met ze opgenoemen en ze gaven aan dat ze hun best ginnen doen om het te regelen. Omdat er een weekend tussen zat liep de dit wat moeizaam. Op maandag vonden wij zelf bij een rijopleider in de buurt een een geschikte tijd en locatie. Gelijk aangegeven bij Spoedscooter dat we van hun diensten afzagen. Ze werkten mee omdat ze zelf ook niet eerder konden regelen op dat moment. We kregen een deel van het betaalde geld terug en daarmee is voor ons het verhaal klaar, mar hun manier van werken staat me achteraf toch niet helemaal aan.
Spoedscooter heeft onder deze review een reactie gegeven. Helaas vertellen ze je dit niet vooraf maar achteraf. Inmiddels is onze zoon geslaagd dus wij sloten het hoofdstuk af. Mensen kijk goed, maak vooraf goede en duidelijke afspraken met Spoedscooter.

Reply from Spoedscooter.nl
Nadat ik mijn theorie had gehaald was ik meteen opzoek naar een plekje voor mijn praktijk. Het was echter erg druk bij alle rijscholen en had de moed al een beetje verloren. Toen kwam ik spoedscooter tegen en het app contact was vrijwel direct erg fijn en snel. Die zelfde dag heb ik succesvol een plekje voor mijn praktijk kunnen scoren en heb het in één keer gehaald en erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen. Ik ben erg goed geholpen en ben erg tevreden, aanrader dus!

Reply from Spoedscooter.nl
Binnen 10 dagen een praktijk cursus met examen en meteen geslaagd. Super service en fijne mensen.

Reply from Spoedscooter.nl
In eerste instantie voor een hoop geld aangemeld bij idrive2go-theorie voor een totaal pakket. Na het behalen van de theorie, en bijbetalen voor het examen bij CBR, wilden we aanmelden voor de praktijk lessen. Maar toen kregen we de verrassing dat we serieus maanden konden wachten. Wat een grote teleurstelling. We kregen ook geen enkele medewerking voor een oplossing. Besloten om het als verloren geld te beschouwen en zijn we overgestapt naar spoedscooter voor hun service. Ze reageerden snel, goede service en al vlot konden we iets inplannen. 4 lessen en aansluitend een examen. Inmiddels ook gehaald. Perfect, ik kan iedereen dit aanraden!

Reply from Spoedscooter.nl
Twee van onze kinderen hebben hier hun scooter rijbewijs gehaald en zodra de derde 16 wordt maken we zeker weer van spoedscooter gebruik.
Ze hebben een snelle service en een fijn contact. Via whats app had ik altijd binnen twee uur antwoord.
Onze zoon kon binnen twee weken voor zijn examen gaan ( gemiddelde wachttijd was toen 11 weken ) en onze dochter 6 dagen na het halen van de theorie. Als je zelf wat flexibel bent in de locatie van afrijden kan het zeer snel geregeld. Fijne instructeurs en onze beide kinderen zijn de eerste keer gelijk geslaagd.

Reply from Spoedscooter.nl
Hele goeie uitleg snel aan de beurt en ook hele grote kans op slagen ze zijn zeker aan te raden

Reply from Spoedscooter.nl
Geweldige service, mijn dochter kon ontzettend snel terecht!
Mijn dochter wilde heel graag haar scooterrijbewijs halen, maar bij de reguliere rijscholen hier in de buurt liepen we tegen enorme wachttijden aan. Ze gaven aan dat er pas over twee tot drie maanden plek zou zijn voor het praktijkexamen. Omdat ze niet zo lang wilde wachten, ben ik online gaan zoeken naar alternatieven en kwamen we bij Spoedscooter.nl terecht.
Na het eerste contact via de app kregen we direct een reactie. Binnen een half uur was alles geregeld: ze werd ingepland en kon al binnen een week afrijden. De communicatie verliep de hele tijd ontzettend vlot, helder en vriendelijk.
Op de dag zelf werd ze uitstekend begeleid. De instructeur was heel relaxed en nam stap voor stap alles in alle rust met haar door. Dit gaf haar net dat extra stukje zelfvertrouwen dat ze nodig had voor het examen. Het resultaat mag er zijn: in één keer geslaagd!
Als vader ben ik ontzettend blij dat het zo snel en professioneel is opgelost zonder dat we maanden op een wachtlijst hebben moeten staan. Ik kan Spoedscooter.nl aan iedere ouder en tiener aanraden die snel en zonder gedoe het rijbewijs wil halen. Bedankt voor de top service!

Reply from Spoedscooter.nl
Heel snel geholpen en 8 dagen later al mijn praktijklessen en examen kunnen doen. Zeer behulpzame klantenservice. Ze denken heel erg met je mee om je snel te kunnen laten afrijden. Bedankt spoedscooter!