Jeg oplevede nok den bedste kundeservice jeg har prøvet. Der skete en fejl i første omgang, men det kan jo ske alle steder. Efterfølgende den måde de rettede op på fejlen var bare helt sublim. Det... See more
See what reviewers are saying
Jeg skriver sjældent en anmeldelse, men denne gang kan jeg ikke lade være. Aldrig har jeg oplevet så god en kundeservice. Jeg opgav en bestilling fredag ved frokosttid, hvoraf den ene vare var en bes... See more
Hej Det er noget af en rigtig god oplevelse når man kontakter sport Nordic for hjælp og hjælp for man hurtigt så jeg er nu igang med af dele mine oplevelser til resten af min håndbolds verden så de... See more
Vi købte julegaver til ungerne og alle 4 ting var på lager og hurtigt pakket og klar til afhentning. Thomas var super behjælpelig ifm afhentningen. Skal klart handle klubvarer her igen.
Company replied
god service og stort tak for at være så…
god service og stort tak for at være så sød og hjælpsom.
Super oplevelse
Super service !! I verdensklasse
Tak for jeres omstillingsparathed
Håndbold
Hej
Det er noget af en rigtig god oplevelse når man kontakter sport Nordic for hjælp og hjælp for man hurtigt så jeg er nu igang med af dele mine oplevelser til resten af min håndbolds verden så der er andre der kan få den oplevelse som jeg lige har fået
Sportslig hilsen Henny fra Amager sk og Damsø
Fantastisk kundeservice
Jeg oplevede nok den bedste kundeservice jeg har prøvet.
Det var bare fantastisk at opleve den kundeservice og venlighed.
Vil helt sikkert handle der igen.
1000 stjerner herfra 😀
Altid kvalitetstryk fra Thomas’ hånd
Altid kvalitetstryk fra Thomas’ hånd, og han er ALTID klar, når jeg kommer med mine ting i ellevte time.
Fem 🩵🩵🩵🩵🩵 og fem stjerner
Hos SportNordic får du altid super…
Hos SportNordic får du altid super service godt humør og ikke mindst fair priser. Du kan altid regne med at Thomas har en løsning også når opgaven haster.
Meget professionel og god kvalitet
Meget professionel og god kvalitet.
Hurtig levering og meget sød betjening😊
Stor anbefaling.
Fantastisk service
Altid den bedste service og kvalitet
Altid den bedste service og kvalitet, og er også altid behjælpelig når tingene haster.
De får mine bedste anbefalinger....
Super service og imødekommende
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Meget venlig tone i korrespondance og telefon.
Altid godt
Som altid. Ekstrem god service og ekstrem hurtig levering.
Virkelig hurtigt
Specialbestilling med navn. Bestilte online om morgenen, og varen var allerede klar til afhentning samme eftermiddag!
Kundeservice i verdensklasse !!!
Jeg opgav en bestilling fredag ved frokosttid, hvoraf den ene vare var en bestillingsvare med personligt print. Jeg mailer efterfølgende et spørgsmål, og bliver så ringet op af shoppen. Der er han allerede i gang med at printe kørertrøjen, som blev sendt samme dag, og som jeg så allerede kunne hente i dag. Fantastisk!!!
Lækkert tøj med klub logo.

Reply from Sport Nordic
Super god service og helt igennem…
Super god service og helt igennem professionel behandling.
Hasteopgave der blev løst, og resultatet var rigtig godt.
Ikke sidste gang jeg bruger Sport Nordic

Reply from Sport Nordic
Hurtig og super fin service.
Hurtig og super fin service.
Kan kun anbefales....

Hurtig og personlig service
Hurtig og personlig service. De er kompetente og er altid klar på at hjælpe dig i mål. Kan varmt anbefales

Kan kun anbefales
Kan kun anbefales, hurtig levering og god service 👍