Written by the company
SR Auto er en bilforretning med en enorm passion for biler. Hos os er det vigtigt at alle er tilfredse i en handel, og vi altid gør vores ypperste for at nå i mål med. Altid bund ærlig rådgivning - og alle relevante detaljer bliver forventningsafstemt med kunderne. Velkommen til!
Industrivej 50, 6760, Ribe, Denmark
- Salg@sr-auto.dk
- sr-auto.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Behagelig og god til at følge mig…
Behagelig og god til at følge mig gennem processen med køb af bil
Meget reel og behjælpelig forhandler
Meget reel og behjælpelig forhandler. Grundigt rengjort bil. Sebastian var flink til at forklare og vise f.eks hvordan man justerer dæktrykket og andre ting. Jeg er meget glad for mit køb og kan ikke sætte en finger på noget.
Super at handel med Sebastian
Super at handel med Sebastian, overholder sin aftale, kan klart anbefales👍🏼
God oplevelse!
Jeg vil til enhver tid anbefale at handle bil gennem SR Auto. Jeg havde en god og professionel oplevelse, da jeg skulle have rådgivning til min næste bil.
I starten af juni købte min kæreste og…
I starten af juni købte min kæreste og jeg en Peugeot 208 ved SR Auto.
Det var desværre en dårlig oplevelse for os. Vi havde efter kort tid en reklamationssag omkring bøsninger i undervognen, AdBlue-system og slør i fortøjet, men vi kunne ikke nå til enighed med forhandleren om løsningen.
Mit råd til andre er at få bilen grundigt gennemgået af et uvildigt værksted inden køb og at få alt dokumenteret på skrift.
Ud fra min oplevelse vil jeg personligt ikke handle der igen.

Reply from SR Auto
Købte en for mig nyere bil hos…
Købte en for mig nyere bil hos Sebastian, som var nysynet. Det viste sig dog at der var lidt støj fra undervogn, hvilket Sebastian ikke kunne have haft kendskab til, da bilen er nysynet. Han rekvirerede straks tid på værksted, og fejlen blev udbedret. Ingen bøvl. Alt i alt en fantastisk behandling. Kan kun anbefale SR Auto.
Fine biler, gode priser og yderst anbefalelsesværdig service
Fine biler, gode priser og yderst anbefalelsesværdig service. Både under og efter salg, fik jeg som førstegangskøber svar på mine utallige spørgsmål, også vedrørende ting om ikke rigtig omhandlede handlen.
Bilen, den kører som en drøm.
Har købt flere biler ved SR-Auto
Har købt flere biler ved SR-Auto, og det har bare aldrig skuffet. Sebastian står altid klar med en hjælpende hånd og med et godt humør. Den største anbefaling herfra!
Professionalisme og entusiasme
Professionalisme og entusiasme. To ord der beskriver SR-Auto meget godt! Derudover er Sebastian utrolig behagelig og kaffen god!
Vi har haft en fantastisk oplevelse hos…
Vi har haft en fantastisk oplevelse hos SR-AUTO. Sebastian tog vores bil i bytte og sørgede for, at vi fik en super fin familiebil, som vi er meget glade for. Efter handlen har Sebastian været utroligt hjælpsom og imødekommende over for de spørgsmål, vi har haft. Han har virkelig gjort en indsats for at hjælpe os og give os en tryg oplevelse. Vi kan varmt anbefale SR-AUTO til alle, der søger en professionel og pålidelig bilforhandler.