Scandinavien tobacco group burde få…
Scandinavien tobacco group burde få minus 5 stjerner.
Jeg har nu for anden gang haft problemer med deres tobak, begge gange har deres tobak været våd og lugtet kemisk.
Jeg har forsøgt at tørre tobakken, men denne gang stinker deres tobak af øl, sødelig øl, føj.
Første gang hoppede jeg på deres fælde og gjorde hvad de sagde og blev snydt af dem, endte med at have sendt 3 store dåser tobak tilbage til dem og blev lovet at få tilsendt erstatnings tobak, men efter 1 måned havde jeg stadig intet modtaget og stod nu og havde betalt for 3 store dåser tobak, som jeg ikke havde mere og jeg havde betalt over 500 kr for at sende disse ubrugelige dåser tobak tilbage til dem, uden at få tobak tilbage eller at få mine udgifter dækket.
Nu anden gang forsøger samme firma at lave samme fælde for mig og denne gang står jeg med 2 store dåser tobak, som er ubrugelig og igen kræver firmaet, at jeg skal sende det til dem, men den går ikke denne gang, nu kræver jeg, at de sender til mig først, da jeg ikke vil snydes ligesom sidste gang.
Men det nægter firmaet og forsøger igen på at få mig til at sende til dem først og så påstår de, at de aldrig har snydt nogen, men her er problemet, jeg blev snydt sidste gang og jeg har kendskab til flere andre, der også er blevet snydt af samme firma, hvor der var problemer med fugtig tobak, der stank kemisk, af fisk eller som min, af øl.
Pas på, når du skal købe tobak, særligt fra dette firma, for er tobakken våd og stinker, så er der ingen hjælp at hente og du kan godt smide tobakken ud, for firmaet gider ikke hjælpe dig og det ender op med at de snyder dig, hvis du forsøger at få din tobak erstattet af firmaet.
Så hold dig langt væk fra dette firmas tobak og køb hellere andre mærker, så du undgår dette firma, de vil kun snyde dig og nægte at erstatte dit tab.
July 11, 2023
Unprompted review