Stabilkrop

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Henrik er en rigtig dygtig behandler.

Henrik er en rigtig dygtig behandler.
Har været til mange behandlinger hos Henrik og han gør en stor forskel hver gang. Kan kun anbefale Henrik.
Søren

December 3, 2024

Tusind tak Søren.
Altid en fornøjelse at kunne hjælpe dig ;-)

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Min første behandling var livsændrende…

Min første behandling var livsændrende for mig, og det har alle behandlinger lige siden været. Det er ved at være 8 år siden jeg startede med at få BodySDS behandlinger hos Henrik og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg kan kun anbefale BodySDS til alle mennesker der gerne vil udvikle sig, få styr på fysikken, komme af med smerter eller hvad det kan være man har behov for - og i særlig grad vil jeg fremhæve Henrik som en hamrende dygtig behandler med dyb indlevelse og forståelse for kroppen og sindet. Tak for dig!

November 6, 2024

Reply from Stabilkrop

Tusind tak Christian for din anmeldelse. det sætter jeg stor pris på.

Det er ingen sag at være behandler med en klient, der virkelig gerne vil forstå og selv yde i et behandlingsforløb.

Endnu engang tak for den fine anmeldelse.

Kh.
Henrik

Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel behandling

Jeg har d. 20. august 2024 modtaget en Body SDS-behandling hos Henrik Skjold Jensen. Som en del af behandlingen knækker Henrik mig flere gange med succes, men da han skal knække den nederste del af min ryg, knækker han forkert og det resulterer i en fiberspringning samt efterfølgende smerter. Henrik bliver selv meget forskrækket og undskylder. Han forsøger at massage området, men jeg har forsat ondt og går fra ham med smerter i den nederste del af min ryg. Han anbefaler mig at tage smertestillende og is på området, når jeg kommer hjem. Han er virkelig ked af situationen.
Jeg var meget forskrækket og ked af det i øjeblikket og går hurtigt derfra. Da jeg kommer hjem, skriver jeg en mail til Henrik, om at jeg ikke synes det er rimeligt at jeg skal betale for behandlingen, da jeg føler vi var enige om at det var fejlbehandling. Henrik svare mig ikke og sender blot en faktura. Jeg forsøger gentagende gange at tage kontakt til Henrik, for at få ham i tale, men uden held. Det ender med at jeg tager forbi hans klinik - desværre er han der ikke og jeg får i stedet han direkte telefonnummer. Først her for jeg Henrik i tale og han svarer nu mine mails.
Han mener dog at jeg skal betale for min behandling, da jeg har modtaget den. Han henviser mig til dansk behandler forbund, hvor jeg kan klage. Sagen ligger nu hos dem.
Jeg har fuld forståelse for at der kan ske fejl, men når det sker, må man også tage det ansvar som følger med - det føler jeg på ingen måde at Henrik har gjort.
Derfor vil jeg ikke anbefale at modtage behandlinger hos Henrik Skjold Jensen.

August 20, 2024

Kære Katrine.

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skriv en anmeldelse, det værdsætter jeg virkelig meget.

Som tidligere fortalt beklagede jeg virkelig meget at jeg i en periode, ikke kunne modtage e-mails pga. en teknisk fejl. Jeg svarede dig øjeblikkeligt på din sms, i samme øjeblik du skrev denne, hvor vi så har korresponderet samt på mail.

Jeg afventer som sagt at du henvender dig til Etisk råd, og vil ud fra deres afgørelse selvfølgelig efterkomme dit krav på tilbagebetaling, i så fald du får medhold.

Jeg har mange tusinde behandlinger bag mig, og aldrig oplevet en klage. Derfor er jeg som jeg har fortalt dig, ked af din oplevelse ikke kan måle sig med alle de andre jeg har behandlet igennem årene.

Jeg ønsker dig alt godt og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for yderligere uddybning.

Mvh.
Henrik