Jeg er blevet frikendt i Københavns Byret
Jeg indgik i oktober 2021 en aftale med Onmondo vedrørende online markedsføring. Kort tid efter blev aftalen overtaget af Standoutmedia (nu Standout A/S).
Allerede efter ca. en måned oplevede jeg udfordringer i samarbejdet i forbindelse med en SEO-optimering af min hjemmeside.
I den forbindelse blev der ændret i mine kerneydelser, hvor nogle blev fjernet og forkerte ydelser indsat, uden at det var i tråd med det aftalte.
Derudover var der adskillige stavefejl på siden, og der blev anvendt formuleringer som “online i Randers C” på en stor del af siderne. Også på de produkter der jeg ikke sælger online. Da online indebærere "geografisk uafhængighed" og var derfor et misvisende at bruge bynavn.
Jeg gjorde gentagne gange opmærksom på disse forhold og bad om, at de blev rettet, uden at det førte til de ønskede ændringer.
I november 2021 valgte jeg derfor at ophæve samarbejdet.
Dette blev ikke respekteret af Standout som gennem 3 år sendt 28 inkassovarsler selvom de i februar 2022 havde lukket siden ned.
1 måned før forældelsesfristen modtog jeg en stævning Sagen er nu afsluttet, og jeg blev frifundet.
For mig har det været et frygteligt, langvarigt og krævende forløb – både professionelt, økonomisk og personligt – at være enkeltmandsvirksomhed og stå i en uenighed mod et stort firma med 45 ansatte, der endte i retten.
Det har krævet meget tid og energi og haft stor betydning for mig som selvstændig.
Jeg har brugt over 100.000 kr. på advokat
Denne anmeldelse er skrevet på baggrund af min egen oplevelse af samarbejdet og det efterfølgende forløb som i mit tilfælde krævede en dom for at komme ud af Standout 3 års binding - selvom de ikke nåede at levere noget som helst til mig.
Retten har nu talt og jeg er endelig fri

Reply from Standout A/S