Geeft up to date en beknopt informatie…
Geeft up to date en beknopt informatie weer over de Cruypto markt en koppelt dit met duidelijke technische analyse dat zelfs een leek als ik het begrijpt
Doe zo verder
Denk je dat Bitcoin iets voor jou is? Bezoek onze website en we tonen jou hoe eenvoudig het is om van start te gaan.
Blekerijstraat 75, 9000, Gent, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Doe zo verder
Wat mij betreft de beste Nederlandstalige crypto newsletter, met een voor mij belangrijke focus op BTC, maar daarnaast ook steeds een duidelijke presentatie van wat macro-economisch speelt en de markten beïnvloedt. Daarnaast is de opeiding een hele aanrader voor al wie wil beginnen met begrijpen wat crypto en BTC is, heel helder en op je eigen tempo dankzij de korte filmpjes.
Sinds een jaar ben ik geboeid door deze fascinerende wereld van Crypto. Mijn eerste stapjes zette ik hier en nog steeds keer ik terug naar deze veilige haven om de informatie die ik vind, te vergelijken met deze betrouwbare info. Ook Bitcoin voor beginners (Boek Levi Haegebaert ) heeft mij enorm geholpen in mijn leerproces. Zeer nuchtere en duidelijke uiteenzettingen zijn hier steeds te vinden.
Boek gelezen en conferentie gevolgd. Ideale info voor beginners en niet-informatici. Leer er iets over ook al heb je geen euro om te investeren. Als ooit fiat geld vervangen wordt door digitaal geld weet je al hoe dit werkt. Via het boek krijg je al een beetje bitcoin terug om het beginsel te leren vegrijpen. via code achteraan.
#starttobitcoin #currencytag
Wat een super leuke conventie in Gent.
Doe zo door!
Aanrader!
Ik ben helemaal weg van de cursus!!!
Duidelijk, instructief, grappig,…
Ben al een complete Believer!

Reply from Start2Bitcoin
Deze cursus is echt de moeite, de materie wordt duidelijk uitgelegd. Levi maakt het steeds boeiend, (zoals zijn boek). Absolute aanrader om als beginner in de wereld van de cryptocurrency te stappen.
Heel tevreden over deze cursus.
Een echte aanrader voor zowel de beginner als de gevorderden.
Ikzelf was al een tijd bezig met crypto en toch heb ik enkele mooie nieuwe inzichten gekregen.
Top gedaan Levi!!

Reply from Start2Bitcoin
Ik was aangenaam verrast door de duidelijke manier waarop alles uitgelegd werd.
Het voordeel is ook dat je de Masterclass op een voor jou geschikt moment en op jou tempo kan volgen.
Proficiat met jouw presentatie Levi !

Reply from Start2Bitcoin
heel overzichtelijke samenvatting rond alle aspecten van cryptomunten en technologie....must voor wie zich verder wil verdiepen....

Reply from Start2Bitcoin
De cursus is perfect voor beginnende beleggers die net zoals mij nog geen zicht hadden op wat Bitcoin nu precies is. Je krijgt voldoende inzichten en context om nadien zelf aan de slag te gaan. Ook als je vragen hebt ontvang je heel snel een antwoord. Zeker een aanrader!
Heel sterke en complete opleiding voor crypto beginners. Geeft tevens voldoende achtergrond om het concept en uitdagingen beter te kaderen. Deze opleiding is een echte must voor wie zich wil verdiepen in de materie en zuurverdiende centjes zoekt te investeren met beide voetjes op de grond en in de echte crypto realiteit.