Steamcleaner Reviews 20

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtigt flot resultat. Har fået den indvendige og udvendige rengøring og bilen er som ny. Den trængte voldsomt, men er så fin, som da jeg fik den. Behagelig ung mand og meget rimelig pris. Kommer og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fusk - fik gavekort sidste jul - nu har vi i et år forsøgt at komme i kontakt med firmaet uden held - så hold jer langt væk fra dem.

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfredsstillende resultat! Er særligt pjattet med de mange bilpleje tilvalg, der får sæder, vinyl og fælge til at skinne. Super lækkert

Company details

1. Car Wash

Written by the company

Bilvask hvor og hvornår det passer dig

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Fusk

December 24, 2022

Klar anbefaling

Man tror jo, at det er løgn med alle de 5-stjernede anmeldelser, men det er det ikke. Derfor kommer der én mere fra mig. Super service og flot resultat. Så selvom det måske ser dyrt ud, er det klart pengene værd.
100% anbefaling herfra.

August 18, 2022

Rigtigt flot resultat

Rigtigt flot resultat.
Har fået den indvendige og udvendige rengøring og bilen er som ny. Den trængte voldsomt, men er så fin, som da jeg fik den. Behagelig ung mand og meget rimelig pris. Kommer og snupper mandens på onsdag.

August 8, 2022

Alt var super godt

Alt var super godt, Til aftalt tid, hurtigt og til en fornuftig pris og bilen så rigtigt godt ud. Det kan varmt anbefales og så slipper fatter jo for at gøre noget han ikke bryder sig om.

April 20, 2022

En chokerende resultatet...

En helt igennem super rengøring af bilen såvel indvendigt som udvendigt. Vi var lidt tvivlsomme om resultatet ville leve op til vores forventninger ift. Pris og kvalitet. Vi blev faktisk lidt chokeret, da resultatet var intet mindre end imponerende. Klar anbefaling💪👌👍.

December 15, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look