SteigerCentrum.nl Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

De Steiger Centrale Nederland heeft…

De Steiger Centrale Nederland heeft uitstekend werk geleverd bij ons project! Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke demontage verliep alles soepel en professioneel. De communicatie was top, de steigers werden snel en veilig opgebouwd, en de kwaliteit was precies wat we nodig hadden. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte steigeroplossingen!

July 13, 2026

Bestelling niet waar gemaakt

Twee keer een "Euroscaffold Set wielsteunen voor steiger aanhanger ( set van 4 )" besteld bij Ladderhulp.nl (dochteronderneming) en keurig vooraf betaald. De dag erna order geannuleerd zonder kloppende toelichting. Telefonisch niet bereikbaar. Gemaild maar geen reactie. Geld wel terug ontvangen.

January 29, 2026

Aankoop rolsteiger,

Aankoop rolsteiger,
Voldoet helemaal aan de verwachting.
Snelle correcte levering !
Zeer tevreden over deze aankoop !
Met vriendelijke groet J v d Pas, Ysselsteyn (L)

July 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Op 22-04-2025 heb ik steigermaterialen…

Op 22-04-2025 heb ik steigermaterialen besteld, met de afspraak dat de levering op 24-04-2025 zou plaatsvinden. Helaas is de bestelling nooit geleverd. Ik heb meerdere keren per dag contact moeten opnemen om duidelijkheid te krijgen, maar kreeg telkens geen concreet antwoord. Uiteindelijk werd mij meegedeeld dat de levering helemaal niet zou plaatsvinden.

Ook de terugbetaling verliep zeer moeizaam. Pas na vijf keer bellen ontving ik een e-mail dat het bedrag teruggestort zou worden. Inmiddels is er een week verstreken sinds dat bericht, maar het geld is nog steeds niet teruggestort.

Dit was een uiterst frustrerende ervaring. De communicatie is slecht, de afspraken worden niet nagekomen en het klantcontact is ondermaats. Ik ben helaas niet de enige met een slechte ervaring bij dit bedrijf. Mijn advies: koop hier niet.

May 5, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Recent een ladder gekocht bij…

Recent een ladder gekocht bij SteigerCentrum. Ik was verrast dat deze ladder zonder tracking of seintje was geleverd, ik was namelijk niet thuis. Bij eerste inspectie zag ik een aantal beschadigingen. Hierop contact genomen en ze stelden een korting voor, waarvoor dank! Minpuntje om niet te melden wanneer deze zou geleverd worden, verder wel een goede ervaring met dit bedrijf.

January 15, 2025

Waardeloze service, waardeloos bedrijf

Ik bestelde een ladder, waarvan onderdelen ontbraken. Ik melde dat netjes incl. foto’s via mail en na een week stuurde ik nog een herinneringsmail. Dan maar gebeld. Iemand die weinig zin had om mij te helpen liet me weten dat “ze het gaat doorgeven”, maar ik had toen al een donkerbruin vermoeden dat ze juist niets gingen doen. Uiteindelijk heb ik na nog een week wachten een boze mail gestuurd, waar ik verwijs naar de wet waarin staat dat ik recht heb op een deugdelijk toestel. Toen pas werden ze wakker en belden ze me op met enkele halve excuses en beloftes. Ik kreeg uiteindelijk enkele vervangende onderdelen toegestuurd, maar die waren niet de juiste. Ik had nochtans duidelijke foto’s gestuurd. Na opnieuw met duidelijke foto’s gemaild te hebben wat ontbrak zijn we twee weken verder en krijg ik geen enkele reactie meer. Waardeloze service, waardeloos bedrijf.

January 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer snelle en professionele levering…

Zeer snelle en professionele levering eerst iets misgelopen ( misverstand) maar telefonisch bereikbaar en dag nadien in orde echt een aanrader want nog zeer scherpe geprijs ook en dat voor een levering in België
En een zeer vriendelijke site en duidelijk
Echt echt een aanrader

March 25, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Prima rolsteiger, probleem netjes opgelost.

Hier een prima rolsteiger besteld tussen kerst & oudejaarsdag. Zij hadden telefonisch contact opgenomen dat levering helaas niet meer ging lukken voor het einde van het jaar omdat ze op een onderdeel van de fabrikant zaten te wachten. Dat was geen probleem en de steiger is in overleg keurig in januari geleverd door een heel vriendelijke chauffeur. Helaas bleek de uitvoering niet helemaal volgens wat ik besteld had. Uiteindelijk na telefonisch en e-mail contact een goede regeling overeengekomen.

March 15, 2022

Beste prijs, snelle levering

Niks mis met deze webwinkel. En de (waarschijnlijk externe) transporteur belde netjes op toen ik even weg was en wachtte 10 minuten tot ik terug was. Wow !

October 26, 2016

Is this your company?