See what reviewers are saying
Jeg skulle bruge et stillads ifm. udskiftning af et større vindue i en husgavl. Jeg bookede nemt stilladset med tilhørende trailer via mail, hentede traileren som aftalt, og jeg forlængede endda l... See more
Company replied
Helt igennem fantastisk oplevelse, at leje stillads hos Stilladsshoppen. Jeg skulle bruge et stillads til tagarbejde på mit hus, hvor grunden skråner ca. halvejs på huset, så jeg søgte vejledning... See more
Venlig betjening, god service aflevering/afhentning, nem vejledning, kan kun anbefales...hvorfor ikke 5 stjerner...prisen kunne godt være lidt lavere ved længere leje.
Written by the company
Stilladsshoppen tilbyder salg af hele sortimentet fra Jumbo stilladser, vi sælger pakker og kan skræddersye tilbud. Vi tilbyder også udlejning af materiel i korte og lange periode.
Orebyvej 75, 4990, Sakskøbing, Denmark
- kontakt@stilladsshoppen.dk
- stilladsshoppen.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg er meget tilfreds med stillads…
Jeg er meget tilfreds med stillads shoppen, super god service, Marco er meget hjælpsom og har utrolig stor viden om stilladser. Han er også meget Flexsibel ifht leje periode og afhentning/tilbage levring af stillads trailer. Kun nyt udstyr og alt er efter gældende regler mv. Fedt koncept og udlejning til billige priser. Kæmpe anbefaling herfra.
Venlig betjening
Fremragende service!
Nem og hurtig levering af stillads.
Nem og hurtig levering af stillads.
Nemt at afleverer efter brugen.
Stilladset passede lige til det behov jeg havde, nemlig udskiftning af vinduer i mit hus.

Super god service
Super god service.
God forklaring ift. opsætningen af stilladset.
Hurtig svar på mail og telefon.
Så alt i alt en god handel/oplevelse.

Super seriøst firma
Super seriøst firma, der udlejer gode og sikre stilladser.
Fin fin kundeservice og behandling.
Lejer gerne igen

Marco bag stilladsshoppen
Marco bag stilladsshoppen, er en uendelig fornøjelse at være i samarbejde med. Vi har anvendt ham i snart et år til div. Projekter af varierende størrelser, og han har gang på gang leveret kvalitetsstilladser efter aftalte tid. 100% anbefalingsværdig.

Flot service
Meget flot og hurtig service og en kanon pris på et Jumbo rullestillads!

Super oplevelse
Super oplevelse, alle stillads dele er færdigpakket på trailer, og lige til at gå til, det virker.

Reply from Stilladsshoppen
Hurtig tilbagemelding på bestilling af stillads. God løsning med stillads trailer

Reply from Stilladsshoppen
Jeg skulle bruge et stillads ifm
Jeg skulle bruge et stillads ifm. udskiftning af et større vindue i en husgavl.
Jeg bookede nemt stilladset med tilhørende trailer via mail, hentede traileren som aftalt, og jeg forlængede endda lejeperioden med 24 timer uden problemer, da arbejdet træk ud.
Alt var som det skulle være. Lækkert Jumbo-stillads, super trailer og rigtig venlig service både ved afhentning og returnering.
Så jeg lejer med garanti stillads igen, når behovet melder sig.