Stina Enger Hudpleje Reviews 38

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stina er yderst kompetent og dygtig bl.a. til os med problematisk hud. Hun tilbyder altid en god kundepleje og det er en fornøjelse at komme i hænderne på Stina hver eneste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Stina er en utrolig dejlig og varmt menneske, som ikke mindst er en meget dygtig kosmetolog, der altid laver en faglig vurdering af ansigtet og vurderer, hvilken behandling , der egner sig bedst pt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan helt sikkert anbefale Stina Enger Hudpleje, det er venligt og imødekommende personale der tager imod når man kommer ind i klinikken. Jeg får massage og vælger selv om det skal være, lænd,... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Man er i gode hænder hos søde Stina 🙂 Gode behandlinger og så er hun jo nærmest et leksikon, hvor man bare kan suge viden, om alt vedr. hud og mange andre ting 🙌🏻 Kun de bedste anbefalinger herf... See more

Company replied

1. Skin Care Clinic
  2. Beauty Supply Store
  3. Facial Spa
  4. Health and Beauty Shop
  5. Massage Therapist
  6. Reflexologist

Written by the company

Velkommen til forkælelse og velvære hos Stina Enger Hudpleje i Jægerspris, her modtager du en altid en professionel behandling og gode råd. Her i klinikken er vi 5 skønne kvinder med hvert vores speciale.

4.8

2-star
1-star

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse

min første gang til at få ordnet negle, gik derfra med super flotte negle og en del klogere på hvordan jeg bedst passer på mine neglebånd.

October 10, 2025

Dejligt sted Stina har

Jeg blev tager rigtig godt imod, rigtig behagelig rene og lyse lokaler, sødt personale, rigtig god behandling

September 17, 2025

Hej Camilla
Tusind tak for din dejlige anmeldelse🌸
Vi glæder os til at se dig igen.

Super fin elevbehandling😁

September 11, 2025

Hej Heidi

Tusind tak for din anmeldelse, det er virkelig dejligt at høre og bliver givet videre til Asta🌸

En virkelig kompetent klinik

Man kan være fuldstædig tilfreds med behandlingen.
Jeg kan også varmt anbefale de andre behandlere.
Tak for en rigtig god oplevelse.

August 28, 2025

Dejlig og professionel behandling

Dejlig og professionel behandling - fantastiske hænder.

August 25, 2025

Hej Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse, glæder mig til at se dig snart igen. Altid skønt med din varme og gode energi 🌸

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået et godt og flot resultat

Jeg har fået et godt og flot resultat, på det som jeg fik udført idag. Har allerede bestilt en ny i oktober måned.

August 18, 2025

Hej Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse 🤩 Den er jeg så glad for 🙏. Dejligt at du er glad for dit lashlift. Glæder mig til at se dig i okt. 🌸

Pengene værd

Virkelig dygtige behandlere! Jeg synes altid at "det er pengene værd".

July 25, 2025

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi mega glade for. Det er altid, en fornøjelse at have dig på besøg🌸🤩

Rated 5 out of 5 stars

Jeg føler mig godt tilpas og bliver…

Jeg føler mig godt tilpas og bliver altid taget godt imod. Der er en dejlig ro og nærvær i rummet. Og Japansk lifting er virkelig skønt!

July 22, 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸 Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt tilpas og taget godt imod hos os. Vi er glade for, at du nyder roen og nærværet – og de fantastiske resultater Japansk Lifting giver.
Vi glæder os til at forkæle dig igen snart ✨

Stina Enger Hudpleje

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var under kyndig behandling hos…

Jeg var under kyndig behandling hos Carina - vildt dygtig og sød - meget omhyggelig. Virkelig skønne og professionelle rammer hos Stina Enger - jeg kommer igen !! 😊

July 19, 2025

Hej Cathrine
Tusind tak, for den dejlige anmeldelse. Den varmer og betyder mere end du tror😊Jeg giver den videre til Carina 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og altid en skøn oplevelse

Dygtig og altid en skøn oplevelse. Kan varmt anbefales. 💥💥💥🌸

February 12, 2025

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi så glade for at høre 🤩😊🌹

Altid et besøg værd

Alle hos Stina Enger Hudpleje er imødekommende, smilende, opmærksomme og meget kompetente. Jeg nyder virkelig mine besøg, og jeg glædes dagligt over de fine resultater.

February 12, 2025

Reply from Stina Enger Hudpleje

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊Vi er så super glade for den og håber snart og se dig igen.🌹

Take a closer look