bij klachten niet thuis...
Een paar jaar geleden hebben wij twee tafels laten maken door Stoere Tafels. Destijds zeer tevreden. Daarom vorig jaar opnieuw bij hen aangeklopt voor maatwerk: planken voor de keuken.
Mijn man heeft een uiterst nauwkeurige tekening gemaakt met alle maten erop. Opgestuurd, en al snel kregen we bericht dat de planken klaar waren. Verzenden kon ook, prima.
Bij aankomst bleek echter dat de gaten niet diep genoeg waren geboord, waardoor de planken niet over de beugels pasten. Na bellen gaven ze toe dat dit hun fout was: de gaten worden machinaal tot een standaarddiepte geboord en daarna handmatig verder — en dat laatste was simpelweg vergeten.
Onze voorgestelde oplossing was logisch: planken terugsturen, zij herstellen hun fout en sturen ze weer retour. Dat werd door Stoere Tafels afgedaan als “onzinnig voor een paar gaatjes”. Hun oplossing? Wij moesten het zelf maar oplossen.
Daar sta je dan: twee planken, bijna €300 verder, en een fout die niet door ons is gemaakt. Uiteindelijk hebben we na weken een klusjesman gevonden met een boor van meer dan 40 cm (niet bepaald standaard). Zijn rekening hebben we doorgestuurd naar Stoere Tafels, want om hun eigen woorden te gebruiken: het is natuurlijk onzinnig dat wij daarvoor moeten betalen.
We zijn nu bijna twee weken verder en worden volledig genegeerd. Geen reactie op mails, helemaal niets.
Conclusie: zolang alles goed gaat, prima. Maar bij een fout? Geen verantwoordelijkheid, geen service en geen enkele vorm van klantvriendelijkheid. Bezint eer ge begint.

Reply from Stoeretafels