Stop Røgen er et svindler firma som sælger ulovlige vare til deres kunder. det er ikke lovligt at sælge påfyldnings væske med negotin indhold i Danmark der er kun et eller to firmaer som må og... See more
Multitrading
See what reviewers are saying
Bestilte ordren d. 22/1 og har endnu ikke modtaget den endnu. Der står 1-5 dage under deres leveringsbetingelser, men nu er der gået langt over. Når man ringer tager de ikke telefonen, og de besva... See more
Jeg har handlet hos Stop Røgen mange gange nu og jeg har altid fået god behandling, en gang har jeg oplevet at have et defekt batteri, men skrev til dem og dagen efter modtog jeg et nyt med post... See more
Bestilte e-cigaret d. 7. januar, pengene blev hævet fra min konto d. 8. januar. Jeg har endnu ikke modtaget nogen pakke, har prøvet at kontakte firmaet på mail (både på deres hjemmeside og almindeli... See more
People also looked at
Kanon firma
Har handlet der 3 gange nu, og alt er bare perfekt så kan klart anbefale dette firma
God og overskuelig hjemmeside med fornuftige rabatter
Kanon god hjemmeside med fornuftige rabatter
God og billig internet butik
Gode priser med mulighed for at få justeret sin e-væske/juice efter smag/behag. Hurtig levering.
Jeg er tilfreds ..
Jeg er rimelig tilfreds ,, god behandling og service ..
mangler i den grad en brugsanvisning
det er svært at komme igang når man ikke har brugsanvisning. sen gerne en.
karin preisler
stolpehøj 37
2820 gentofte
ganske god betjening varene leveret til tiden
god og hurtig betjening og levering intet at klage over
RØGFRI JUBIIIIIIIIII :)
Jeg syntes det er en super godt vare , og leveringen er hurtig, så tommel op :) kan varmt anbefale og vil købe her igen og vil anbefale :)
Elendig service ved reklamation over defekte varer.
Kan ikke få svar på hvem der betaler for porto ved returnering af defekte varer.

Reply from Multitrading
Fantastisk service :-)
Super sted at handle. Kan varmt anbefale andre at handle her. De er super hurtige :-)
Alt perfekt.. Super handel
Fik de bestilte varer dagen efter de var bestilt, gode væsker der ikke som andre smager af parfume,
Kan klart anbefales
god og hurtig levering
har haft problem
med nogne varer men varen blev hurtig ombytted
Super virksomhed at handle med.
Bestilling og levering virker bare perfekt
hurtig levering
varerne blev leveret 2 dage efter bestilling.
Jeg kan desværre ikke bruge firmaet i fremtiden, da jeg skal have væske med nikotin.

Reply from Multitrading
Alt hurtig leverning
jeg er meget glad for at købe inde ved jer fra man bestiller og til man får det går der kun 3dage