Hallo team Storm. Wat een super gave broek van Pinewood met de perfecte lengte en pasvorm. Hier ga ik veel plezier van hebben in de kou. Bedankt voor de goede service en zeker tot ziens. 👍🏻
See what reviewers are saying
Onder deze titel schreef ik afgelopen augustus een blog. In oktober 2019 ontmoeten wij de meiden van Storm Tent-Trailers tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Vrienden van ons wilden kijken voor... See more
Het is wel handig als er een bevestiging mail gestuurd word als er online wat besteld word en teven een track en tracé aan gekoppeld
Hoi Evelien, Marlies, We zijn net terug van 18 dagen Zweden en hebben heel veel plezier gehad van de tent. Opzetten en afbreken gaat prima. De hoes is net groot genoeg om er makkelijk overheen te t... See more
Company details
- Camping Store
- Activewear Store
- Holiday Accommodation Service
- Luggage Store
- Scenic Spot
- Women's Clothing Store
Written by the company
De ultieme tent op wielen.
Contact info
Ekkersrijt, 1337, 5692 AJ, Son, Netherlands
- 0615944936
- stormtenttrailers.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Eindelijk goeie broeken in lengtematen.
Het is wel handig als er een…
Top service!
Bedankt voor het prettige contact én samenwerking om jullie Woodstove een waar kerstcadeau te laten zijn!

Reply from Stormproducts
Super netjes geleverd en verpakt ook…
Super netjes geleverd en verpakt ook makkelijk in elkaar te zetten .... Zitten nu al heerlijk buiten met het vuurtje aan
Wat een ontzettend leuk bedrijf
Wat een ontzettend leuk bedrijf! Vriendelijke, behulpzame en meedenkende mensen welke waanzinnig leuke spullen verkopen. Past het niet? Dan maken ze het passend. Erg blij met m’n daktent en de hulp die ik hier gekregen heb.
Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen. Bij het ophalen van onze drinkflessen. We wilde bij het zien van de collectie toch een andere en dat was geen enkel probleem. Dank voor de service!
Super service top
Hewrlijke geuren happy soaps
Lekkere happy soaps besteld om eens uit te proberen. Kon niet kiezen dus meteen 5 soorten gekocht, en ze ruiken allemaal even lekker. Heerlijk om mee te douchen, dus zeker een aanrader.
Geweldige thermofles
Wat ben ik blij met deze thermofles! Al meerdere gehad en deze blijft de hele dag door koud. Deze fles helpt me om genoeg te drinken door de dag heen, snelle levering en ben erg tevreden.
It's all about camping and a new adventure
Onder deze titel schreef ik afgelopen augustus een blog.
Vrienden van ons wilden kijken voor een daktent, gaan jullie mee? Ja hoor, wij gaan wel mee en dan kom je 's avonds thuis en heb je ook een daktent gekocht. En gaan we dit wel leuk vinden? Nou we kunnen volmondig zeggen; JAAAAA. Helaas door COVID-19 dit jaar niet de gedroomde rondreis door Engeland en Schotland ( eventueel oversteken naar Noorwegen) kunnen doen maar wat hebben we er al leuke weekendjes mee kunnen doen.
Storm Tent-Trailers, Marlies en Evelien, jullie hebben een prachtig bedrijf, staan voor kwaliteit en spreken uit eigen ervaring en dat bij elkaar maakt dat je wel enthousiast moet worden!
Stormbestendig
Na een prima aflevering met een goede uitleg en service in januari 2020 eindelijk de tent uitgeprobeerd in de zomervakantie. De tent heeft o.a. In het vlakke winderige Friesland de proef uitstekend doorstaan. Hoewel het soms leek of we met tent en al de lucht in vlogen, bleef alles heel en droog.
Daktent Lotte
Hoi Evelien, Marlies,
We zijn net terug van 18 dagen Zweden en hebben heel veel plezier gehad van de tent. Opzetten en afbreken gaat prima. De hoes is net groot genoeg om er makkelijk overheen te trekken bij het opruimen. De kwaliteit is ook prima, niks lek, fijn de naden afgetaped. We hebben het niet koud gehad ondanks temperaturen van rond het vriespunt snachts💪🏻 Wij zijn dan ook heel erg te spreken over de tent en hebben nul spijt van deze aankoop😀 groetjes Wilmar
goede service en prima product
Prima communicatie rondom de bijzondere (Corona) afleverperiode. En fijne/deskundige hulp bij de aflevering van de tent. Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat de Lotte daktent een prima ding is.
Super Produkte
Super Produkte, einfache Abwicklung und ein tolles, hilfsbereites Team.
Sehr zu empfehlen!
Storm Daktent
Ik heb naar volle tevredenheid een daktent bij Evelien en Marlies gekocht. Fijne sterke tent.
Storm daktent met skyview opgehaald.
Gisteren de storm daktent opgehaald met skyview, klasse gemonteerd met de quick release beugels door de mannen.
Goede uitleg en nog een presentje mee ook, wat een vriendelijke mensen.
Vandaag de tent geprobeerd, geweldig, wat een mooie en kwalitatieve goede tent zeg, dat wordt genieten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.