Company details

1. e-Commerce Agency

Written by the company

Op zoek naar bakjes om eten in vers te houden? Stosh maakt vershouddozen die dikker zijn, beter sluiten en langer meegaan. Zodat jij elke dag je eten veilig kunt opslaan en overal mee naartoe kunt nemen. Bestel nu.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn absoluut niet tevreden!

Wij zijn absoluut niet tevreden over de service van Stosh. We hebben 6 voorraadpotten besteld en op het moment van het schrijven van deze review, zijn 4 deksels kapot. Stosh heeft twee maanden geleden beloofd deze op te sturen, echter tot op heden niets ontvangen. Ze reageren nergens meer op. Ga niet in zee met dit bedrijf!

May 7, 2023
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

geschikt voor appels, aardappelen, uien en wortelen

De roostersnijder werkt goed voor groenten en fruit die relatief gemakkelijk te snijden zijn, maar sluit met name zoete aardappelen en harde groenten uit, wat teleurstellend is. Voor paddenstoelen, die als geschikt worden genoemd, vond ik dat de eerste paddenstoel mooi sneed, maar de 2e en volgende bleven aan de roostersnijder plakken in plaats van erdoor te worden geduwd.

Ik heb de spiralisator niet kunnen gebruiken vanwege artrose in mijn handen. Ik ontdekte dat de spiraalgrip de courgette niet draaide, maar in plaats daarvan in de courgette draaide. Een video over het gebruik ervan zou een nuttige verbetering zijn.

Veel van de groenten die ik regelmatig met de hand snij, worden niet genoemd in de gebruiksaanwijzing. Door te experimenteren ontdekte ik dat de roostersnijder redelijk goed is voor prei, maar niet geschikt voor koolbladeren.

Kortom uitstekend geschikt voor appels, aardappelen, uien en wortelen maar minder geschikt voor alle andere groenten die ik tot nu toe heb geprobeerd.

July 30, 2022

Orde in de voorraadkamer

ik ben heel tevreden van de containers, zowel van de vorm, afsluiting als de herbruikbare sticker.

Na een testfase waarbij ik alle suikers en meel heb overgeheveld, ga ik nu zeker ook aan de slag voor alle andere verpakkingen in papieren of plastic zak (waar de mot durft door te kruipen) voor pasta, bonen, en andere over te hevelen.
De volgende fase is dat we onze voorraad dan zo verpakkingsvrij mogelijk proberen in te slaan.

June 14, 2022

Hi Lieve,

Dankjewel voor je recensie. Fijn om te horen dat je heel tevreden bent met de containers. Dan zijn wij ook tevreden! Goed dat het helpt om motten te voorkomen.

Ik hoop dat je er nog veel plezier van hebt. Tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie serie.voor de keuken.

Hele mooie serie voorraadpotten,staat geweldig in mijn keuken.snel bezorgd,en keurig verpakt.heel tevreden.

June 13, 2022

Hi Coby,

Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de voorraadbussen snel bezorgd zijn en geweldig staan in de keuken.

Rated 4 out of 5 stars

Verpakking was open gedaan vindt dit…

Verpakking was open gedaan vindt dit niet kunnen

June 12, 2022

Hi Anja,

Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Jammer om te horen dat de levering niet helemaal naar wens is.

Ik heb je direct een mailtje gestuurd om te kijken hoe we dit voor jouw het beste kunnen oplossen. Ik bedank je alvast voor je geduld. We gaan erachteraan!

Hi Janine,

Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je blij bent met de geleverde producten

Hi Joke,

Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de producten snel geleverd en naar wens zijn. Weer een blije klant erbij.

vlotte service

vlotte service, artikel voldoet aan het aanbod

June 9, 2022

Hi Juste,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de service vlot is verlopen en de producten naar wens zijn

May 30, 2022

Hi Lowie,

Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de producten snel geleverd zijn. De toppers van DHL zijn bedankt. Dat gezegd, jij bedankt voor het vertrouwen in Stosh.

Mooie bewaarbussen

Goede en snelle bezorging, goed verpakt en wat een fijne bewaarbussen. Ik hoop dat ik er heel veel plezier van heb in mijn nieuwe keuken. Daar moet ik nog even op wachten. Ik zie wel voor mij hoe de bewaarbussen in mijn nieuwe keukenlades staan

May 30, 2022

Hi Marrian,

Enorm bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering, verpakking en producten naar wens zijn. Nu nog even wachten op die nieuwe keuken om ze in te plaatsen ;)

Tot de volgende keer!

Super Super!

May 26, 2022

Hi Valerija,

Enorm bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles super en je tevreden bent met de bakjes.

Rated 2 out of 5 stars

Hi Marnix,

Dankjewel voor je review. Jammer om te horen dat er iets niet goed is met één of meerdere bakjes. Ik heb je direct een mailtje gestuurd en ga erachteraan om het op te lossen voor je. In de tussentijd bedank ik je alvast voor je geduld!

Rated 5 out of 5 stars

article 16 (boites de conservation) …

article 16 (boites de conservation) très bonnes qualité et emballé avec beaucoup de soin très contente de mon achat merci

May 20, 2022

Hi Nadine,

Harstikke bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kwaliteit naar wens is en de verzending goed is verlopen.

Snelle uitlevering

Snelle uitlevering, goed communicatie

May 19, 2022

Hi,

Enorm bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles m.b.t. het product, levering en communicatie naar wens is.

DreamTeam Stosj

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look