Strakgedrukt Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Printed Clothing Store

Written by the company

Strakgedrukt houdt zich bezig met het bedrukken van allerlei soorten textiel en het maken van stickers. Wij hebben een uitgebreid assortiment in (kraam)cadeau's, relatiegeschenken, seizoensgebonden decoratie en cadeau's.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fijne samenwerking met Strakgedrukt

Fijne samenwerking met Strakgedrukt. Communicatie was duidelijk en meedenkend. Uiteindelijk zijn de shirtjes netjes geleverd en logo’s mooi verwerkt. Kwaliteit is goed en betrouwbaar, precies wat ik zocht.

Dankjewel Denise,
Volgende keer kom ik graag terug.

Groet Kenneth
KLV Projects
Steel Solutions & Trading

September 4, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Super fijn contact en denken mee!

Super fijn contact en denken mee!

Er werd actief meegedacht over hoe we het logo het mooiste uit konden laten komen op de gekozen kleur trui. Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Professioneel bedrijf met persoonlijk contact en oog voor detail!

July 1, 2025

Strakgedrukt van Strakgedrukt

Al verschillende keren bij Strakgedrukt besteld voor mijn eigen kinderen denk hierbij aan bedrukte T-shirts, gymtassen, sticker voor de air-up,kraamcadeautjes en voor het werk denk daarbij aan een toverkist, logeerkoffer, geboortestoel en rompers met bedrijfslogo erop. Ze denken met je mee en de service is prima en snel.
Zeker een aanrader

Rated 5 out of 5 stars

Al meerdere producten ontvangen van…

Al meerdere producten ontvangen van strakgedrukt. En strak gedrukt is het zeker! Een bedrukte mok welke dagelijks de vaatwasser in gaat. De print ziet er nog steeds strak uit! Voor een geslaagde een bedrukt lint besteld voor aan de vlag. Goede communicatie, snelle levering en mensen die echt met je meedenken!

Reply from Strakgedrukt

Dankjewel voor jouw review Chantal, leuk om te horen dat onze producten zo goed in de smaak vallen! We hebben ze dan ook met veel plezier gemaakt!

Alles is strak gedrukt!

Blij met alles wat al strak gedrukt is door strakgedrukt!
Snelle services en ze luisteren echt naar je wens!

Al jaren bestellen wij menig geboortecadeautje/bedrikt tshirt of raamsticker!
Altijd heel blij mee

April 25, 2025

Reply from Strakgedrukt

Dankjewel voor jouw leuke review! Met veel plezier hebben we meegedacht met jou bestellingen en met nog meer plezier hebben wij deze gemaakt!

Rated 5 out of 5 stars

Strak bedrukt en fijn contact

Toffe items op de site met soms leuke korting en gepersonaliseerde opdrachten voeren ze goed uit. Bedrukking strak, levering snel en fijn contact. Aanrader!

Reply from Strakgedrukt

Hi Petra, wat een leuke review, dankjewel daarvoor! We hebben met veel plezier jouw bestellingen gemaakt!

Heel goede service

Heel goede service, er wordt echt met je mee gedacht! Opdruk is superstrak 👌 Zeker voor herhaling vatbaar!!

April 22, 2025

Reply from Strakgedrukt

Hi Lieke, dankjewel voor jouw review! Het was dan ook een erg leuke opdracht. Leuk dat we samen tot zo'n mooi resultaat zijn gekomen.

Wat een prachtige producten

Wat een prachtige producten,
Maar ook super service.
Echt grandioos, ze doen hun naam eer aan..
Het is echt strak gedrukt.
Ik bestel regelmatig en al jaren, dit blijf ik ook echt doen.
Want of het nu gaat om shirtjes, tasjes, houte speelgoed of toen mondkapjes..het is gewoon fantastisch!

Reply from Strakgedrukt

Dankjewel voor deze toffe review! Wij hebben met heel veel plezier jullie bestellingen gemaakt.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en ze denken mee

Snelle levering en ze denken mee. De kwaliteit is heel erg goed. Ook na veel wasbeurten blijft het goed zitten.

November 21, 2024

Reply from Strakgedrukt

Hi Maaike, wat een toffe review! Blij om te horen dat je tevreden bent over jouw Strakgedrukte bestelling.

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle en heldere communicatie…

Super snelle en heldere communicatie vanaf ontwerp tot aan uitvoering/levering. De uitvoering/levering is exact zoals het ontwerp! Al meerdere dingen besteld en elke keer weer een feestje om te ontvangen!

November 20, 2024

Reply from Strakgedrukt

Hi Miranda, leuk om jouw positieve review te lezen! Fijn om te horen dat wij jou al meerdere keren blij hebben gemaakt met jouw Strakgedrukte bestellingen!

Super service

Super service, denken echt met je mee. Snelle levering en zowel eigen ontwerp als leuke standaard items. Aanrader!

November 2, 2024

Reply from Strakgedrukt

Hi Kim, bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over jouw Strakgedrukte product!

The Trustpilot Experience

Take a closer look