Strand Biler A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk behagelig sælger Henrik fra Strand biler havde bare bilen som vores datter i København faldt fuldstændig for. En skøn mindre brugt bil som havde alt det hun gerne ville ha. Lang... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefalede at handle ved strand-biler, der var ikke det han ikke gjorde for at det bare blev bedre og bedre. Det er ikke kun Henrik der fortjener den største anerkendelse, men hele “... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte vores første elbil gennem Strand Biler, og vi har været ovenud tilfredse med hele forløbet. Vi har haft en rigtig god dialog med Henrik, som har været vores sælger, og vi har følt os trygge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte forleden en skoda som vores første bil. Helt fra starten følte vi os sikre ide servicen hele tiden var i fokus. Der var altid hurtigt svar, selv de ikke så relevante spørgsmål. Kan klart... See more

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Strand Biler A/S er en veletableret brugtvognsforhandler i Bramming. Vi har flere års erfaring i bilbranchen, som gør at vi med sikkerhed kan hjælpe dig. Det gør også at vores netværk i både Danmark og det meste af EU gør det muligt at finde den rette bil til dig. Vi handler med alle typer biler i alle prisklasser. Vi kan hjælpe fra importbilen i udlandet til den driftssikre mikrobil. Vi kan med vores dygtige samarbejdspartnere hjælpe med alt fra finansiering, leasing, garantiforsikring, serviceaftaler og finansiering. Hos Strand Biler A/S er kunden i fokus. Vores hoved prioritet er at vores kunder får den bedste og mest gennemskuelige handel, samt service. Kig forbi vores showroom på Hedevej 6, 6740 Bramming eller kontakt os på e-mail: info@strand-biler.dk eller telefon 3132 0909, så hjælper vi med din nye bil.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De er nemme at komme i kontankt med…

De er nemme at komme i kontankt med telefonisk og tager sig tid til grundig information. Endvidere gode til at spørge ind til kundens behov. Også efter køb er de imødekommende mht. spørgsmål

October 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tesla3 køb med gode sælgere.

Købte en Tesla og fik en yderst god betjening samt
Instruktion.Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger
af begge sælgere.
Min forrige bil gik i bytte og følte det var en fair bytte pris.
Mvh.Palle

September 1, 2023

Altid super service hos Strand Biler

Der er altid en super service hos Strand Biler. Mit første elbil køb blev hos dem og alt fra vejledning i kørsel af elbil, poser til vinterdæk og kaffe på kanden har siden fuldt med. Henriks og de andre medarbejderes hjælpsomhed er med til at gøre det et super sted!

November 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Nemt hurtigt og fleksibel. Stor anbefaling

Jeg har for nyligt købt en volvo ved Henrik.
Nem og hurtig handel.
Dog var der en utæthed i udstødningssystemet som gav lidt lugtgener.
Min lokale mekaniker fik lov at udbedre det i sammenarbejde med strandbiler. Pisse god service....
Kommer bestemt igen

March 29, 2023

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra.

Yderst kompentent forhandler, imødekommende, venlig og løsningsorienteret.
Godt udvalg af biler, fornuftige priser og ikke mindst flotte lokaler.

En sælger der er på DIN side.
Jeg har mødt en del gennem tiden og se ser ofte kun dollars i øjnene.

Men Henrik er en god gut!

Købte en bmw 530 med alles i udstyr.

Go oplevelser herfra

February 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Nem handel og god service

Har lige købt en Tesla 3 hos Strand. Alt er ok og god tid til en fremvisning uden for am. åbningstid for os som kom langvejs fra.

June 21, 2022

Super behagelig

Super behagelig, og service minded. Imødekommende og ikke arrogant som andre forhandler kan være.
Ikke sidste gang der bliver handlet bil ved Henrik 👍

January 23, 2022

lige købt en tesla

lige købt en tesla, god forhandling vedr. vores brugte i bytte, i hele taget tid nok, også da vi havde afsluttet handlen og da vi hentede bilen, alt forløb til bedste, kan anbefales!!!

January 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Service for alle pengene!

Det er ikke kun Henrik der fortjener den største anerkendelse, men hele “butikken” hans mekaniker er super flinke og med til at gøre det hele til en fed oplevelse

Til alle andre bilforhandlere og serviceværksteder: Se, lyt og lær af den unge mand, Han skal nok komme langt!

July 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige købt en bil hos…

Jeg har lige købt en bil hos Henrik-Strand Biler .
Det var en virkelig god oplevelse af god kunde service.
Jeg kan varmt anbefale Strand Biler til jeres næste bilkøb!!

July 6, 2021

Take a closer look