Super oplevelse
Ringer mandag,laver aftale om afhentning tirsdag kl 0700, alle aftaler sker på klokkeslæt,alt papirarbejdet er indleveret inden fyraften,penge er overført som aftalt.
Alt i alt en super oplevelse,jeg kan kun anbefale at bruge dem .
ISO GODKENDT VIRKSOMHED SOM BESKÆFTIGER SIG MED KØB AF BILER TIL OPHUG DVS. SKADET BILER, UDTJENTE BILER OG FORSIKRINGSBILER, SAMT SKROT. DERUDOVER SÆLGER VI RESERVEDELE OG EXPORTERE BILER. VI HAR ENDVIDERE ET VÆRKSTED HVOR VI LAVER GENOPBYGNINGSBILER.
GRANVÆNGET 8 STRANDBY, 9640, FARSØ, Denmark
No recent history of asking for reviews
Alt i alt en super oplevelse,jeg kan kun anbefale at bruge dem .
Rigtig god service og meget behagelig personale 🤗.. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der 👌👌..
Solgte min bil gennem Bedsteskrotpris.dk til Strandby Produkt. Der var hurtig ekspedition og overførsel af den aftalte pris samme dag som bilen blev afhentet. Men de glemte at afmelde bilen som jeg betalte forsikring og vægtafgift på. På trods af flere henvendelser har de ikke vendt tilbage.
God pris, lynhurtig afhentning, effektiv kommunikation, kan ikke roses nok. 10 stjerner.
Fik hentet min bil til skrot og der var god service.
Hurtig afhentning. Samt hurtig afregning og giver bare mest for en skrot bil i Jylland kan kun anbefales. Flinke og rare mennesker. God service.
Strandby produkt gav det bedste tilbud på en bil der skulle skrottes.
Smidig afhentning og hurtig betaling
Kan helt sikkert anbefales
Ringede der ned og snakkede med deres plads mand Mads ang dele til en bil..og den bil jeg skulle have dele til havde de de en del af sagde han så jeg kørte der ned har trods alt 280 km ialt og køre og da jeg kom der ned havde de ik de biler han sagde de havde. så jeg fik sku ingen dele de sagde ik så meget som undskyld Sagde os til ham jeg havde en lang køretur SKOD FIRMA... kør hellere til Farsø auophug el Støvring de ved hvad de har har jeg fundet ud af
De bedste priser og hurtig afhentning og afregning kan kun anbefales