Company details
Written by the company
𝐒𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐋𝐢𝐜𝐢𝐨𝐮𝐬 – 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐨𝐩𝐰𝐚𝐟𝐞𝐥𝐬, 𝐕𝐞𝐫𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐚𝐭 Welkom bij 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆 𝑳𝒊𝒄𝒊𝒐𝒖𝒔, dé mobiele stroopwafelkraam waar kwaliteit, ambacht en gastvrijheid samenkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van verse, traditionele stroopwafels, precies zoals ze bedoeld zijn: knapperig van buiten, zacht en stroperig van binnen. Zonder poespas, zonder toppings – gewoon puur en authentiek. Onze stroopwafels worden ter plekke gebakken volgens een beproefd recept en met de beste ingrediënten. Zodra u de geur van warme karamel en vers deeg ruikt, weet u dat u op het juiste moment op de juiste plek bent. Onze kraam is te vinden op markten, evenementen, foodtruckfestivals en braderieën, waar wij met plezier en vakmanschap onze wafels bakken terwijl u toekijkt. Bij 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆 𝑳𝒊𝒄𝒊𝒐𝒖𝒔 draait het niet alleen om de smaak, maar ook om de beleving. De warme glimlach, de persoonlijke aandacht en de passie voor het product maken elk bezoek aan onze kraam tot een klein moment van geluk. Wij geloven dat eenvoud het meest krachtig is – en dat proeft u in elke hap. Onze klanten waarderen de constante kwaliteit, de oprechte service en de nostalgische ervaring die onze stroopwafels oproepen. Of u nu langskomt voor een traktatie onderweg of een vertrouwd gezicht bent op onze vaste standplaats: wij staan altijd voor u klaar met een verse wafel en een goed humeur. Bent u op zoek naar een traditionele lekkernij die met liefde en vakmanschap wordt bereid? Dan bent u bij 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆 𝑳𝒊𝒄𝒊𝒐𝒖𝒔 aan het juiste adres. Beleef het ambacht. Beleef de smaak. Beleef 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆 𝑳𝒊𝒄𝒊𝒐𝒖𝒔.
Contact info
Belter Wijdestraat 15, 1316 JR, Almere, Netherlands
- 0616121928
- info@stropielicious.nl
- stropielicious.nl
Superwafels en supergezellige mensen
Superwafels en supergezellige mensen. Echt een aanrader!

Reply from Stropie Licious
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.