Strumpboden Reviews 452

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fick fantastiskt trevlig, personlig och fin hjälp! Har bara hunnit ha strumporna två dagar men de motsvarar min förväntningar. Ser dessutom att de ska gå att tvätta på 60 grader vilket jag inte trod... See more

Rated 5 out of 5 stars

Köpte stödstrumpor till mig själv för en tid sedan och blev mycket nöjd. Beskrivningen av strumporna gjorde det lätt att välja utifrån mina behov. Nu har jag beställt även till min man och allt är til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så snabb leverans, otroligt bra strumpa som jag först inte trodde skulle räcka i storlek. Eftersom utformningen är så bra och innehållet är så bra med 61%Bambu,31% polyester ,8%Elastan, så är den så t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Haft svårt att hitta stödstrumpor eftersom jag har korta ben. Dessa passar precis, så skönt att ha tårna fria och att materialet är bomull. Kommer att beställa fler så jag har i sommarstugan. Men gå... See more

Company details

1. Underwear Store

Written by the company

I första hand säljer vi stödstrumpor och strumpor med lös alt utan resår. Men vi för även vanliga strumpor och underkläder

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, supersnabb hantering, bra grejor.

January 17, 2024

Tack för dom orden.
Välkommen åter på nätet och i vår fysiska butik

Utmärkta strumpor i bambu

Utmärkta strumpor i bambu. Snabb leverans.

January 10, 2024

Tack för ditt omdöme.
Bambu är ett härligt material, mjukt och skönt.

Till min mamma

Jag beställde strumporna till min mamma , det har varit svårt att hitta rätt storlek o vidd över vaderna
Men nu hittad vi det

December 28, 2023

Reply from Strumpboden

Tack för Ditt och Mammas köp hos StrumpBoden.
Välkommen åter.

Fantastiskt snabb service

Fantastiskt snabb service, beställde en måndagseftermiddag och hade leveransen i min brevlåda dagen efter ✳️✳️✳️✳️✳️

December 11, 2023

Hej och Tack för ditt omdöme.
Vill passa på att önska Dig och De Dina en God Jul och Ett Gott Nytt.

Snabbt och enkelt

Snabb leverans direkt i brevlådan.

November 23, 2023

Tack för ditt omdöme.
Skickar även en liten stjärna till vår samarbetspartner; PostNord, som levererade strumporna.
Välkommen åter

Rated 5 out of 5 stars

På strumpboden fanns de varor som jag…

På strumpboden fanns de varor som jag sökte, bara att klicka (och betala) så kom de enkelt till min brevlåda.

November 11, 2023

Kul med nöjda kunder.

Super bra service...

Super bra service...
Svarar på meddelande också tack Göran och teamet

October 29, 2023

Tack för ditt omdöme.
Hoppas att Antihalkstrumporna utfaller till belåtenhet.

Rated 5 out of 5 stars

Köper mina strumpor på strumpboden de…

Köper mina strumpor på strumpboden de har mitt märke prosox och jag vet att de är snabba på att leverera och dom har enkla betalningar

October 18, 2023

Tack för dina fina ord.
Prosox, strumpor utan resår och ingen invändig tåsöm, perfekt för fossingen.

Lös resår …

Köpte strumpor med lös resår de var perfekta

October 18, 2023

Tack för ditt omdöme.
Visst är det bra med lös - / alt. utan resår och slippa stasningar och djupa diken i benen.

Stort sortiment

Stort sortiment, bra priser, snabb leverans.

October 4, 2023

Hej och Tack för ditt omdöme.
Försöker att hålla skapligt sortiment och vettiga priser.

Rated 4 out of 5 stars

Strumpor.

Strumporna kom hit fort. Mjuka och sköna, lösa resår. Mycket bra. Kommer snart beställa mer.
Tack

October 2, 2023

Reply from Strumpboden

Ett hjärtligt tack för din åsikt.
Visst är det skönt med strumpor i lös resår.
Välkommen åter.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look