Company details
Written by the company
Marketingbureau zonder gedoe of dure woorden. Gewoon machtige marketing.
Contact info
Roeselarestraat 52, 8560, Wevelgem, Belgium
- floris@studiocopain.be
- studiocopain.be
Studio Copain, een echte aanrader!
Studio Copain is een team dat barst van enthousiasme, energie en gedrevenheid. Het team bestaat uit een gezonde mix van toffe copains die héél ver gaan voor de klanten en omstaanders. Als deel van de 'framily' ben ik trots op wat Floris en zijn kompanen al hebben verwezenlijkt. Op naar meer!
Creatief en gedreven team met een no…
Creatief en gedreven team met een no nonsens mentaliteit!
Fantastisch gedreven team!
Enorm enthousiaste mensen met kennis van zaken, altijd vlot bereikbaar, bijzonder creatief: heerlijk om mee samen te werken!
Creatief
Creatief, innoverend, vlotte communicatie! Zo werken we graag samen.
Een aanrader om mee samen te werken!
Studio Copain: professioneel, creatief, maar ook aangenaam om mee samen te werken! Kortom, een aanrader!
Young, willing & able.
Jong team, frisse blik, straffe skills, ferme klanten. Floris en z'n Copains weten hoe je scoort op social media en hoe je zwemt in een ballenbad. Ze willen dat marketing machtig is en doen daar ook alles voor. Intussen planten ze een bos aan. Niet voor de marketing maar voor het bos, want het moet. I like their spirit. De goesting druipt eraf.
Van alle markten thuis!
Bij Studio Copain kun je erop rekenen dat jouw campagne/project een succes wordt! Veelzijdig team van professionele ‘copains’ en hun aanvoerder Floris die op elke vraag een creatieve oplossing bieden. Voor onze volgende social media campagne kloppen we zeker opnieuw aan.
Sjapoo
Sjapoo, die copains doen dat goed!
Als vrienden volgen wij alles vanaf de zijlijn. Investeren in de klanten, het personeel,… Floris doet dat fantastisch. We zullen nog horen van dat team! 💪
Floris en zijn team zijn echte…
Floris en zijn team zijn echte professionals die van aanpakken weten. Ze zijn pro-actief en geven zelf hele waardevolle suggesties. Een echte aanrader voor steengoede marketing!
Toffe gasten die weten van aanpak
Toffe jonge gasten die weten van aanpak. Een echte aanrader voor wie zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen!
dynamische alleskunners
Warm en deskundig onthaal door Floris en zijn team. Dit is een dynamische start-up die van wanten weet! Als beginnende ondernemer probeerde ik zelf wel enkele sociale media tips toe te passen, maar de aanpak van studio copain was toch een ander paar mouwen… een totaalaanpak met fantastische resultaten!
Een bende enthousiaste experts
Een bende enthousiaste experts onder leiding van een sociaal-media-orakel!
Top bedrijf dat voor top resultaten zorgt!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.